reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Lenka moje wierza wciaz :-) hehehe
pozimki ciekawe jak ten implant sie przyjmie fajna sprawa w sumie moze by w polsce to wprowadzili :eek:
mamcia tort super gratki :-)

dzieci w domu, a wiec weekend :happy2:

reklama
Liza w Pl sa implanty tyle ze kosztyje ok 500zl:mad:
Tu wszelka antykoncepcja jest za darmo:D
Zawsze dobrze reagowalam na hormony a on ma sam progesteron

poziomki wez mnie do siebie :confused::happy2::-D
ja od roku faszeruje sie tabletkami i tak 10 lat..? chyba nie bardzo ale kurde nie stac mnie 500zl na anty zreszta wkladka czy tam spirali bym sobie nie wlozyla za chiny, ostatecznosc to wlasnie ten implant :tak:

Liza przelicz ile wydajesz na tebl miesiecznie, moze bedzie sie oplacac implant.
Ja spadam z Lily po malego do szkoly. Jeszcse godz i tez zaczynam weekend :D

Liza za proszki pewniw placisz z 50zl?
Alternatywa jest zastrzyk co 3 miesiace,dziala tak samo. Kosztuje ok 40zl

Ostatnia edycja:
mamcia , poziomki z aproszki place od 37 do 43 zl. dzis kupilam za 39,40 :-)
poziomki o nie zastrzyku nigdy wiecej nie wezme, mialam go po ciazy z Hania, mial dzialac do konca lutego, poszlam do gina zbadal, i ze jest ok, i przepisal mi tabsy (bo po zastrzyku przytylam , opuchnieta bylam i wogole masakra) i co sie okazalo, bralam taletki cerrazette i w czerwcu poczulam ruchy w brzuchy, w szoku zrobilam test ale nie wierzylam ze to ciaza... a sie okazalo ze jest... i to 24tc! zaszlam w ciaze wlasnie w tym czasie jak bylam u gina :/ niegdy wiecej.... :sorry2::no::wściekła/y:

liza uuuuuuu ale to nie z ginkiem ;-):cool2: wybacz ale ja już jak stefaa :cool2: dobrze że wszystko ok

ja też tabsy biorę mikrogynon i płacę około 10 - 12 zł za trzy opakowania :tak: wcześniej brałam mercilon za około 40 zł z jeden więc różnica jest kolosalna, a muszę Wam się przyznać że nawet nie wiedziałam że jest coś takiego jak implant anty :zawstydzona/y:

z moim żołądkiem już ok, na obiad ziemniaczki i marchew na parze z masełkiem i koperkiem a na deser chipsy cebulowe :zawstydzona/y: ciekawe czy mi wieczorem nie wylezą :baffled:

ach słucham sobie Bednarka i jakoś nie mogę tyłka z kanapy podnieść :blink:

Liza WOW!!TO NIEZLE:eek:

Ania implanty sa w pl od niedawna.

Ja nie moge normalnych tabsow bo mam zylaki i to nie male i karmie piersia. Tabl jednoskladnikowych nie chce bo wystarczy sie pare godz spoznic i klops... A znajac moja glowe zapomniala bym kilka razy:D

U mnie dzis szczawiowa z jajkiem i ziemniaczki

Ania implanty sa w pl od niedawna.

Ja nie moge normalnych tabsow bo mam zylaki i to nie male i karmie piersia. Tabl jednoskladnikowych nie chce bo wystarczy sie pare godz spoznic i klops... A znajac moja glowe zapomniala bym kilka razy:D

U mnie dzis szczawiowa z jajkiem i ziemniaczki
ja biorę jednoskładnikowe i możesz mi wierzyć że staram się je brać mniej więcej o 21 ale często budzę się rano i .... o qr...... zapomniałam więc łyk i ok. Jakoś zawsze się udawało że w ciążę nie zaszłam a po odstawieniu bumm i odrazu bobo :tak: a tabsy biorę w sumie lat 15 to już chyba będzie jak nie więcej bo pierwsze miałam zapisane na bolesne, długie i obfite @

reklama
Liza SZOK :szok: w 24 tyg!!!!! Normalnie w szoku jestem, juz sobie wyobrazam w jakim szoku ty bylas!!!!
Poziomki szczawiowa uwielbiam mojego tescia :tak:.
Ania lekki obiadek powinno byc ok.
U mnie dzis spagetti na zyczenie syna, juz wczoraj mnie poprosil a mi to na reke bo nie mialam dzis czasu obiadu wymyslac ;-).
No i WEEKEND!!!!!!!!!!!!!! Spie i nikt mnie z wyra nie wyciagnie :-D:-D:-D

Do góry