reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamcia 200 lat dla Lily !!

misiarska ! Jesteś, a my się tak o Ciebie zamartwiałyśy co z Tobą.. leż sobie, zbieraj siły bo jak piszesz za 10 tygodni będziesz ich potrzebowała podwójnie :) a jak z tą bakterią? już usuneli ? podróż do Meksyku to moje marzenie :) zazdraszczam M

poziomki skończ czytać wpadaj na BB :)

dziś rusza akacja w Rossmanie -40% na kosmetyki do makijażu.. pędzę po pracy ile sił, zapasy uzupełnić.. bo wiecie ja w wolnych chwilach wykonuje makijaże to takie moje małe hobby :) uwielbiam takie promocje, zawsze mogę kupić coś na co wcześniej szkoda mi było kasy :)

któraś o moje pzanokcie pytała.. ma swóje naturalne utwardzane żelem, bez tego nic by się nie utrzymało mam fatalne paznokcie, a jednak dłonie muszę mieć zadbane , w pracy wszyscy patrzą na moje palce hihi no i tak raz w m-c robię sobie nowy kolorek i skracam do minimum bo na klawiturze nie umiem pisać :rofl:

reklama
Dzieki Stefaa ;-).
Poziomki wlasnie wracaj do nas :tak:.
Widzialam o tej promocji w rosmanie, kolezanki na fb pisza ;-), to udanych zakupow Stefaa

Jestem jestem:D
Juz zaszczepiona:D moge testowac Greya:D:D:D
Dostalam znieczulenie miejscowe i samego wszczepienia wogole nie czolam:) pielegniarka zrobila jeszcze test ciazowy tak na wszelki wypadek. Poszlo b. szybko
Sorki ze o tym ciagle gadam ale to dla mnie b. wazne

U nas cieplo i slonecznie:D

Stefa ja pytalam o pazury:) Nielepiej utwardzac jedwabiem??? Jest zdrowy dla plytki,nie niszczy tak a tak samo wytrzymaly.

Dorota tylko nospe mozesz i spokojnie bierz max 3 dziennie. To wina hormoniw wiec ciezko cos zdzialac.

Mamcia 100000 calusow od nas:)
Nie ma to jak dobry sen... Ja dzis nie pospalam:(

Liza pytalas komornika ktorego dokladnie wyslal?

Misiarska pamietam jak sama tak czekalam:o oby szybko zlecialo&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
hej
M o 6 rano pojechała a ja kibelek tuliłam 3x :baffled: nie wiem czy to z nerwów czy z powodu migreny, zaprowadziłam dzieci i położyłam się spać. Wstałam o 12:15 zjadłam, wypiłam kawę i wzięłam apap poczekałam czy się przyjmie czy nie :dry: dał radę uff, poleciałam po dzieci i jestem, wieczorem zawożę je do rodziców tylko że autobusem bo M zabrał samochód :dry:

misiarka współczuję wiem co przeżyłaś bo sama wylądowałam z tej samej przyczyny jak byłam z Dawidem w ciąży :-( ale wszystko skończyło się dobrze :tak:odpoczywaj i zaglądaj do nas
mamcia 100 lat dla solenizantki :-D extra domek moja córcia miała taki zwykły ceratowy spisał się super :tak: najśmieszniejsze było że pies myślał że to chyba buda dla niego i ciągel tam siedział i spał, Majka była bardzo szczęściwa z tego powodu zrobiłą mu posłanie i zapraszała na herbatkę i plotki a my prawie że sikaliśmy po nogach ze śmiechu :-D:tak::-D:-D:-D
Witajcie
Dziewczyny znacie cos co mozna wziasc w ciazy na wzdecia,i bole zoladkowe??????Od wczoraj strasznie sie z tym mecze,wieczorem to chodzic nie umialam tak mnie brzuch bolal i zle sie czulam na wzdecia ,dlugo mnie trzymalo,ale po dlugim czasie jak sobie popierdzialam
:biggrin2: to przeszlo,czy mozna cos brac? A dzis zoladek boli od rana :-(.

Zaraz was poczytam .Milego dnia
witaj w klubie :-( mnie wczoraj już coś w żołądku muliło i od rana dzisiaj rzygam :baffled: wzdęcia i zaparcia mam można powiedzieć od samego początku i też nie wiem co brać i tak się męczę :sorry2: jakoś jabłka nie bardzo pomagają, miętowa herbata z jabłkiem z biedronki daje trochę ulgi :tak:

Moje dzieci dzis rano jak z nimi rozmawialam to oboje chca siostrzyczke :-),nawet alanek chce SIOSTRE JESCE RAZ :-).
:-) moje też wolą siostrę, śmiejemy się z M że jak widać miomo wszystko Majka nie dała aż tak w kość Dawidowi skoro nie ma urazu do dziewczynek :rofl2:;-):-D

wczoraj wieczorem udało mi się i można powiedzieć że już mam suszarkę do ubrań, identyczną jak kate :tak::-D:-D pewnie w poniedziałek przywiozą jupi jupi

Mi syn od oczatku ciazy mowil ze chcialby chlopca ale wie ze bedzie siostra i tez sie cieszy. Jak sie okazalo ze bedzie chlopiec to nam nie uwierzyl :D., pozniej poklepal M po plecach i mowi " bedziesz mial syna" a my padlismy ze smiechu :D
Torcik gotowy :)

cała jestem, nic mi się nie stało slizgając się na błocie
stefa chodziło mi że prątki wirusa rozsiewałas internetowo i przyszło do nas, dzis już ok, tylko ciekawe kogo nastepnego chwyci, tomek lezał cały dzien, jaki spokój był, a dzis list napisał- wszystko z formuły 1-
jak długo Wasze dzieci wierzyły w sw, Mikołaja

mamcia u mnie jeden chciał brata a drugi siostre, jak Olek się urodził to Tomek stwierdził że następna to bedzie siostra :szok:
sto lat dla Lily
prezent cudny

ania zazdroszczę suszarki , i współczuję migreny i innych dolegliwości, za to wieczorem odpoczniesz

misiarska cieszę się że zajrzałaś, kciuki żebyście dali radę w trójpaku wytrzymać, dobrze że masz kogo do pomocy

poziomki oj to dzis bedzie się działo, a ten implant to tak od razu działa

stefa to spadłaś mi z nieba, bo ja się nie umiem malować, u kogoś mi się podoba a u siebie nie, wydaję mi się ze za mocno i ogóle do kitu, byłabyś w stanie mi podpowiedziec mi w " czym " by mi było w miarę ładnie, wczoraj widziałm laskę szwagra, fajna dziewczyna , oczywiscie makijaz perfekt a ja taka nie teges :-(
a paznokcie obgryzam, raz na jakiś czas się ogarniam, chwilowo masakra a nie paznokcie

dorota już lepiej się czujesz

Co myslicie, jako debiut moze byc ?

Załączniki

• 1385128781753.jpg
    1385128781753.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 46
mamcia dobry tekst :tak::-D:-D:-D tort apetyczny mniam mniam :-p
lenka moja Majka ciągle wierzy we wszystko: zająca, Gwiazdora, Mikołaja i Wróżkę Zębuszkę a ostatni po bajce Jack mróz to nawet w niego :tak::-D była bardzo taka rozczarowana że nie wiedziała że on istnieje i uff dobrze że już wie to mu smutno nie będzie :-D taka dorosła chce być a to jeszcze taki dzieciak ;-):rofl2:
no i bardzo się denerwuje ja dzieci w szkole mówią że to rodzice podkładają prezenty, ja póki co wolę żeby w nich wierzyła i mówię jej że może te dzieci są nie grzeczne i dlatego rodzice podszywają się pod nich żeby i przykro nie było :sorry2:

trochę lepiej się czuję ale cicho żeby nie zapeszać

reklama
Mamcia az slinka cieknie:p:D

Lenka od razu ale mam@:mad:
Goska jak poszla do szkoly przestala werzyc.

Ania super ze sie udalo:D
Mdlosci i migreny wspolczuje.

Mnie tez boli glowa dzis:mad:

Ostatnia edycja:
Do góry