reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Witam!Melduję się,ostatnio podczytuję.
Marta-ogromne gratulacje synusia,moja mama proponowała kiedyś Kacpra.
Dorota-świetnie że Oliwka sporo urosła.
Wczoraj kupiłam w końcu leki dla Inii od neurologa-ciekawe czy się wyciszy po nich bo to są dla nadpobudliwego dziecka.

reklama
dorota fakt moja jest starsza ale to kolejny taki bunt, że tak powiem, jak Majka była w wieku Twojej Oliwki to ja akurat zostałam z nimi sama i Majka była bardzo spokojna i rezolutna, bardzo dużo rozumiała co się stało i co się dzieje, więc uwierz mi że Oliwka też zrozumie jak jej będziesz mówić że ci smutno, przykro itp a jak była młodsza czyli 3-4 lata to modna była super niania i karny jeżyk :rofl2: w miejscu bez zabawek i Majka miała karne krzesełko w łazience i to działało choć początek był baaaaaaardzo trudny, teraz wspominamy to ze śmiechem ale wtedy to tyle nerwów kosztowało że nie pytaj :tak:
na moją nigdy nie działało żeby poszła do siebie i przemyślała co zrobiła bo w drodze do pokoju spływało wszystko po niej jak po kaczce i bawiła się w najlepsze :dry: a ja czekałam i czekałam i nic

A ja Was zaskocze- moj Żon nie oglada sportu:p mowi ze sport trzeba uprawiac a nie ogladac:)

Moje taz sie buntuja.. Goska jyz wie ze im bardziej sie ciska tym dalej jest od celu wiec czasem daje sobue szybko ,prawie od razu spokoj.Gabi ma twardy charakter(skorpionik) i z nia trzeba konkretnie..na razie dziala-nie to nie bedziesz cos chciala... i olewanie.
Blizniaki -olewam wszelkie oznaki buntu.
Nie wolno dac sie sprowokowac,konsekwencja ponad wszystko.
Bicie tylko pogarsza sprawe...

U nas gradobiecie i burza :o, jakies anomalie pogodowe, szok. Teraz sie ciesze ze dzis mlody w domu zostal i nie musze z zasmarkana mala leciec po niego

stefa nr 2

a czym się mam chwalic

ale jakby co to namioty brac i mozna się na łące rozstawiać

Stefa o tych szpilkach nie zapomnij, już Ci specjalne widły uszykuje :-p

na jesien zime uszarkę miec, chciałabym, jednak latem to wolę na powietrzu, ten zapach

tak na szybko bo mam duze zaległosci w domu

w sumie wiem tyle ile wiedziaąłm, pilęgnacja skóry, dodatkowo cutivate krem, chyba dobrze napisałam i skierowanie na testy, tylko z tym trzeba do poznania, mamy 4 panele, 2 za 150 zł 2 za 75 plus chomik, to tak na poczatek,:no:
dokładnie go obejrzał, zbadal, 190 skasował, oby coś z tego dobrego było

reklama
Do góry