reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ja myslalam ze bedzie corcia ale usg nie mialam. Tylko objawowo ta ciaze przechodze jak poprzednia z corka. I tak sie nastawilam na corke, a tu na usg babka mowi ze syn, bylam w szoku bo z synem w ciazy ciagle wymiotowalam a tu taka spokojna ciaza :).
Dziwna ta kolezanka, mi bylo obojetnie, taki maluszek jest nawspanialszym prezentem od zycia jak mozna sie obrazic ze syn?! Masakra

reklama
MAMCIA no pamietam jak pisalas ze w tej ciazy najlepiej sie czujesz:-),u ciebie tak jak u mnie bedzie 3 cc i tez licze ze bede sie tak dobrze czuc jak Ty :-).

ANIU no co ma byc to bedzie,nie powiem super byloby miec coreczke ,ale razem z M mamy takiego fajnego synusia ze jeszcze jednym takim fajnym synkiem bym nie pogardzila hihihih.Oby u ciebie z tymi bolami to nic powaznego .

Liza zrob dzis wieczorem :-),to milej i udanej imprezki zycze :-).

MADII to bedziesz wielodzietna BABCIA hehehehehehe.Milego i spokojnego dnia z trojca :-).

LENKA ciesze sie ze lepiej sie czujesz.

Mnie dzis boli macica i jajniki,czuje jakbym miala zaraz dostac @ wiem ze to dobry objaw bo macica rosnie i pewnie dzidzia ale wiecie nie lubie takich boli,wzielam juz magnez i staram sie pooszczedzac .

Damian z rana wymiotował.. bo wypił mały kartonik mleka i zajadł mleczną kanapką. Takie mu tata zaserwował śniadanie na poprawę humoru :eek::wściekła/y:

ja mu dietę wprowadziłam, wczoraj kleik z warzywami, mięsko na parze.. co by żołądka nie obciążać a tu taka niespodzianka!

faceci !

Adi dziś sam do szkoły poszedł i sam dziś wróci.. jego pierwszy debiut a ja chyba osiwieje .. ale mam bardzo odpowiedzialnego syna i wszystko mu już mogę dać, żeby załatwił w szkole.

Wczoraj Pani z sekretariatu do mnie zadzwoniła, że ma nas na liście do wypłaty dofinansowania do książek, ze względu na naszą wielodzietność mogliśmy się ubiegać ! wzięłam wczoraj wnioski wypełniłam ( doradziła co napisać ) i dziś Adi poszedł zaniósł , dzwoniłam przed chwilą i będzie wypłata.. Zdziwiłam się bardzo ! a jednak jakaś pomoc jest ;)

hej

ania 138 to mojej córce ptaszek urósł:)

liza moze upiecz dzis, będzie mniej stresu jutro,że cos nie wyjdzie

stefcia sama jesteś beksa:rofl2::rofl2: no to tata poszalał ze sniadaniem hheehe my juz dostaliśmy pieniądze za książki:)

mamcia zazdroszcze samopoczucia

Kurde stefaa nie strasz!!!!!!! Mam nadzieje ze mojemu jaja nie odpadna, ale jak odpadna to bedzie chodzic w chlopiecych ubrankach przez 3 mies.
Co do meza to niezle sniadanie synowi zafundowal ;).

Marta jak sie czujesz?
Dorota mnie w tej ciazy nic nie bolalo, nie ciagnelo, zadnych boli, juz sie martwilam ze nic nie rosnie bo nic nie czulam ;), w tamtej ciazy mialam wiecej takich dolegliwosci jakie opisujesz.
Teraz mi sie zaczely skurcze przepowiadajace, i powiem wam ze czesto mam je w dzien.

mamcia- skurcze przepowiadające też miewam ale nie jakoś specjalnie często , łykam magnez 2x dziennie.
ja to nawet nie chcę myśleć że mojemu jajeczka odpadną i okaże się córką:-p wiadomo będę kochać jak własne;-) ale tak jak u ciebie mamcia córa będzie skazana na chłopięce ubranka:tak:

pojechałam rano do ikei, nałaziłam się, kupiliśmy szafę i komodę , wanienke, pościel i prześcieradła i trochę dupereli. Po weekendzie mogę już układać rzeczy dla malucha. Pierwsza partia ubranek właśnie schnie.

jutro wyprawiam swoje urodziny, znajomi będą u nas nocować w tym dwójka dzieci. Znajoma też jest w ciązy w 20 tygodni z trzecim brzącem. Muszę przygotować trochę jedzonka.

reklama
Happymama no wlasni czuje jak mi brzuch twardnieje kilka razy w dzien, czy to duzo? Tez zaczelam brac magnez ale raz dziennie, moza powinnam brac wiecej?
Troche mnie to martwi.

Do góry