reklama
lenka21*
2+3 = MY
ja smaże na patelni do nalesników, i też jest git, i nawet umiem podrzucać ha , chłopcy z nutelą, m z cukrem a ja i ser i cukier, nutella też może być a nutella i banan mm pycha
madi moje też na goło latają, nic nowego, teraz juz się trochę krepują
stefa jak Damian
Dorota dobrze że ię dobrze czujesz, oby tak dalej
silniejszy antybiotyk i prawie jakbym nigdy chora nie była
madi moje też na goło latają, nic nowego, teraz juz się trochę krepują
stefa jak Damian
Dorota dobrze że ię dobrze czujesz, oby tak dalej
silniejszy antybiotyk i prawie jakbym nigdy chora nie była
Piatek nareszcie, jutro spie i nikt mnie w wyra nie wyciagnie.
Lenka dobrze ze juz lepiej.
Dorota na objawy jeszcze przyjdzie czas , chociaz ja w tej ciazy tez mam malo i teraz sie dopiero zaczely. Teraz zaczely mnie biodra bolec od spania na boku i dretwiec :/, takie uroki
Lenka dobrze ze juz lepiej.
Dorota na objawy jeszcze przyjdzie czas , chociaz ja w tej ciazy tez mam malo i teraz sie dopiero zaczely. Teraz zaczely mnie biodra bolec od spania na boku i dretwiec :/, takie uroki
Liza
Fanka BB :)
heya
poziomki na szczescie dzis juz piatek hehe
madi na golasa, hehe dobre sa te twoje dzieciaki :-)
Ania gratki coraczki ;-)
Dorota oby tak dalej delikatnie objawy sie pokazywaly ;-)
Dobra ja zaraz corke do szkoly zaprowadzam i ide zrobi zakupy na torta.
bo jutro robimy mu urodzinki, wiec trzeba. ale mam pytanie, tort robic dzis czy jutro??? cos mnie sie zdaje ze dzis przydaloby sie zrobic bo jutro do popoludnia od rana nie zdazy zastygnac i zlapac smakow... jak mysliciE?
poziomki na szczescie dzis juz piatek hehe
madi na golasa, hehe dobre sa te twoje dzieciaki :-)
Ania gratki coraczki ;-)
Dorota oby tak dalej delikatnie objawy sie pokazywaly ;-)
Dobra ja zaraz corke do szkoly zaprowadzam i ide zrobi zakupy na torta.
bo jutro robimy mu urodzinki, wiec trzeba. ale mam pytanie, tort robic dzis czy jutro??? cos mnie sie zdaje ze dzis przydaloby sie zrobic bo jutro do popoludnia od rana nie zdazy zastygnac i zlapac smakow... jak mysliciE?
ania138
miłość w trzech wymiarach
hej
zimno i nawet z wyrka mi się nie chce wychodzić ale muszę po to zwolnienie jechać, czekam tylko na córcie i lecimy
Liza myślę że dzisiaj ale wieczorkiem jak zrobisz to będzie dobry
Steffa jak synek?
właśnie dowiedziałam się z DDTVN że gruszki obniżają gorączkę ciekawe bo lubimy
co do naleśników to my uwielbiamy z twarogiem i serkiem homo waniliowym lub dżem, lub czekolada albo całkiem odwrotnie z pasztetem i roztopionym żółtym serem na wierzchu - jak jest - i ketchupem, mniam
a taką elektryczną patelnię ale nie tylko do naleśników tylko taką do wszystkiego kupiliśmy znajomym na ślub, nam też się bardzo podobała ale jakoś się rozeszło
Objawy przyjdą , byle nie jak u mnie całe szczęście że mi już wygląda na to że przeszły tylko ta pachwina ginek mówił że mam się oszczędzać bo to może być przepuklina albo gdzieś uciska, zobaczymy z czasem
zimno i nawet z wyrka mi się nie chce wychodzić ale muszę po to zwolnienie jechać, czekam tylko na córcie i lecimy
Liza myślę że dzisiaj ale wieczorkiem jak zrobisz to będzie dobry
Steffa jak synek?
właśnie dowiedziałam się z DDTVN że gruszki obniżają gorączkę ciekawe bo lubimy
co do naleśników to my uwielbiamy z twarogiem i serkiem homo waniliowym lub dżem, lub czekolada albo całkiem odwrotnie z pasztetem i roztopionym żółtym serem na wierzchu - jak jest - i ketchupem, mniam
a taką elektryczną patelnię ale nie tylko do naleśników tylko taką do wszystkiego kupiliśmy znajomym na ślub, nam też się bardzo podobała ale jakoś się rozeszło
Ja też tak podchodzę do tego, bardzo cię cieszę że teraz wyszło że dziewusia ale jak z czasem wyjdzie że chłopczyk to też się nie obrażęAniu super gratuluję córeczki i 3 mam kciuki aby tak zostało :-). U nas też większe parcie na dziewczynkę :-), choć ja osobiście za synka bym sie nie obrazila :-).
Ja czuje sie bardzo dobrze ,póki co na tym etapie w żadnej ciazy nie czułam sie tak dobrze jak teraz :-).
Z objawów to głównie brak @ ,praktycznie do wczoraj to bezobjawowa jestem :-).
Piersi lekko bardziej tkliwe i czasem pobolewania w macicy itp i to praktycznie na tyle hi .
Wczoraj mialam popoludniu i pod wieczór delikatne mdłości ,ale spoko narazie ,oby tylko tak zostało :-).
Objawy przyjdą , byle nie jak u mnie całe szczęście że mi już wygląda na to że przeszły tylko ta pachwina ginek mówił że mam się oszczędzać bo to może być przepuklina albo gdzieś uciska, zobaczymy z czasem
Liza
Fanka BB :)
Mamcia dzieki, wlasnie tak myslalam tylko organizacyjnie lipnie bo na 10 corka do skzoly o 12 musze ja odebrac znow, potem o 13 po syna... a na 15:30 pasowanie daniela jakos bede musiala sie ogarnac i to zrobic.... chyba czas zamknac komputer i sie ogarniac zajrze pewnie jutro :*
reklama
ania138
miłość w trzech wymiarach
mamcia to to chyba właśnie Ty pisałaś kiedyś że Twojej córce ptaszek urósł przypomniałam sobie o tym tekście podczas usg i śmiać mi się chciało no ciekawe czy mojej też urośnie, pewnie też będę musiała się przeprogramować ale tragedii nie będzie
mojej siostry koleżanki koleżanka cały czas wiedziała że córka będzie a urodził się syn i przez kilka dni płakała, nie chciała wierzyć, nie chciała się opiekować i była zał i obrażona podejrzewała że jej w szpitalu podmienili no masakra jakaś.
mojej siostry koleżanki koleżanka cały czas wiedziała że córka będzie a urodził się syn i przez kilka dni płakała, nie chciała wierzyć, nie chciała się opiekować i była zał i obrażona podejrzewała że jej w szpitalu podmienili no masakra jakaś.
Podziel się: