reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

a nam starsza córcia wywróżyła pleć dzieci :-D mi było obojetne.. ale gdzieś o cichu chciałam mieć babiniec w domu.. , ale teraz jak patrze jak moja Marysia szaleje to dziękuję Bogu ,że sa i chłopcy:szok:
happy udanej imprezy
mamcia.. mi tez w obu ciążach brzuch często twardniał..nie pamiętam ile można brać magnez..
stefa.. moja starsza córcia tez taka odpowiedzialna. ciekawa jestem jaka trójca bedzie..:-D
dorota ty mnie wielodzietnością nie strasz.. :-D
aaa zapomniałam dziś mi nie dokuczać m mam mega ciężkie dni.. zieje ogniem na lewo i prawo..:szok:

królestwo za kawe i spokój. dziś proszę

reklama
hehe na każda odległość Stefa..:-D

mamcia i w poprzedniej mi twardniał..to tez jest oznaka wysokiego ciśnienia....nigdy nie miałam miękkiego brzucha w ciązy.. tylko taki twardy napiety

Dzieki Madii.
Ja w pierwszej ciazy tez mialam caly czas twardy brzuch, ale po 30 tyg. bralam cos bo mialam skurcze, ktorych nawet nie czulam. Gin mnie zbadala i stwierdzila ze jeszcze za szybko na porod i przepisala jakies czopki, to bylo dawno i wlasnie nie pamietam ktory tydz.
A w poprzedniej od czasu do czasu tez bralam nospe i tyle, chyba tak to jest u mnie z tym twardneniem. Taka natura. Wizyte z polozna mam 12 grudnia dopiero.

Witam, jak ja mam Was nadrobic z tel????:confused::eek:

Jagoda wrabala caly sloik zupyvi jeszcze zapila mlekiem:)

Ida wywalila sie w wannie i wanna pekla:eek::banghead:

A wieczorem nie zdazylam dokonczyc zdania-Nie skakac po lozku jak Ida wpadla glowa na szafke bo sie wybila z lozka:cool:
Na szczescie jest cala...

Gabryska zrobila sesje modowa blizniakom i wywalila prawie cala szafke...

Liza tort zrob dzis bo musi swoje odstac:)

Mamcia mozesz nawet 3 razy magnez brac. Jaki masz?
Twardnienie brzucha jezeli jest czesciej niz 3 razy na godz moze byc niepokojace.
Ciesze sie ze sie dobrze czujesz:)

Stefa jak bym swojego widziala heh... Mam nadzieje ze juz lepiej?

Happy super impreza sie szykuje:)
Baw sie dobrze:)

Jak kogos pominelam to przepraszam bo pisze z pamieci

Wow Poziomki ze ty siwa pod ta czerwienia nie jestes to szok :rofl2:.
wanna pekla bo tu sa plastikowe ;-), pewnie tez taka macie :tak:.
Nie w ciagu godz nie mam tyle twardniec, mam 2 i potem kilka godz. nic i potem znowu.
Happymama juz pierzesz ubranka? Ja wlasnie sie zastanawiam kiedy poprac. Moja mama ostatnio mowi do mnie, popierz na wiosne dopiero. A ja mam terzmin miedzy 4-7 marca :eek:.

Ostatnia edycja:
Mamcia ja zawsze pralam odcrazu jak cis kupilam czy dostalam.
Pamiec mama ma nie ma co:what:

Zeby bylo zabawniej caly czas blond mi przebija z pod taj czerwieni:D:D:D
Moze to siwy:confused::confused::thumbup::D:D
Taki u mnie dzien jak co dzien:cool:

Masz gaz na karte czy na licznik?

walnęłam sobie drzemke i mam jechać z mężem po kurtke dla niego i czape dla mnie, ciekawe tylko czy sie doczłapie
mamcia
czuje sie źle( choć jestem w miare dziś wyspana ale mnie wszytsko napierd......ze szok, ale nie marudze, co by mnie Stecia burczymucha od beksów nie wyzywała publicznie:-):-)ja dopiero teraz piore ubranka......happy to żeś sie pośpieszyła

reklama
Do góry