reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki gaz mam na rach. ale prad mam na kluczyk. 2 lata temu przyszedl nam rach za prad 1.500f i zalozylismy na kluczyk. Szczerze ro gaz tez bym tak wolala miec. Teraz za 3 mies. Pewnie przyjdzie nam rach. z 350f jak nic :banghead:
A wy jak macie?

Marta juz prawie koniec, mi by sie pewnie nie chcialo juz latac po sklepach.
Jak boli szew to niedobrze, ja sie wlasnie tego boje najbardziej. Dlatego nawet wolalabym zeby maly nie byl zbyt duzy :/

ano ja z tych nadgorliwych jestem. Ale w poprzedniej ciąży do końca 7 miesiąca miałam wszystko gotowe i bardzo dobrze bo od 31tc prawie do końca czułam się fatalnie i większość czasu spędziłam w szpitalu, błogosławiłam wtedy samą siebie za to że już wszystko miałam gotowe i nie musiałam nic robić. Zresztą uzbierało mi się tego wszystkiego już od groma i chcę to posegregować i poskładać.

mamcia - mój gin mi mówi że ponad 10 twardnieć na dobę może niepokoić na tym etapie ciąży, maksymalnie 15 twardnieć na dobę u wieloródek bo macica bardziej elastyczna.
Ja biorę 2x magnez400 a jak cos to mam brac nawet 3x.

Ostatnia edycja:
marta i takie podejście mi się podoba !

mnie boli szew na zmianę pogody.. ale ja w ciązy nie jestem :( więc nic tu z mojej rady !

poiomki o żesz ...

Marta nie wiem na ile Cie boli ale po zakupach moze sie bol pogorszyc:/ Uwazaj na siebie i wrazie czego jedz.

Mamcia my mamy wszystko prad na kluczyk a gaz na karte.
Pradu schodzi ok £7 tyg a gazu wczesniej 20-25£ teraz jak zrobilo sie zimno zeszlo mi za £37 w tydzien
Mnie ciesza takie karty bo nie chce miec niespodzianki po zimie bo latwo przechlowac:cool:

To bardzo malo pradu wam schodzi, nam 20f na tydz. Z czego sciagaja tez ten dlug :), czasami ponad 20 idzie.
Musze wlasnie sobie kupic magnez bo juz mi sie skonczyl.
Stafaa ja nigdy blizny nie odczuwalam jak nie bylam w ciazy, moze po 3 to sie zmieni, mam nadzieje ze nie.
Happy ja tez z tych co wszystko musi miec szybciej i dobrze zaplanowane ;). A wiec w 36 tyg. Wszystko juz musi byc zapiete na ostatni guzik :D

reklama
Do góry