reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Madii moje sa ubrane tylko jak na dwor idziemy
Mamcia to malo
Ja robie nalesnikow z kg maki
Mamcia to malo
a ja mam takie urządzenie do robienia naleśników
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i od kąd jest z nami naleśniki są cześciej, wcześniej nie miałam sił stać przy kuchence i smażyć a teraz raz ciach i już nic nie przywiera, równomiernie się smaży ..
naleśniki dla dzieci są z czekoladą albo serem a dla nas ze szpinakiem i kurczakiem albo gyrosem w zależności co w lodówce jest
Madii mój Danio to na golasa śpi .. ni jak go nie namówię na pidżamę, nawet jak ją założy to się rozbierze najgorzej było go namówić w przedszkolu na leżakowanie w pidżamie haha .. pierwsza wersja były majteczki i bluzeczka ale panie były bardzo zgorszone więc musiałam mu kupić pidżamkę z krótkimi spodenkami
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i od kąd jest z nami naleśniki są cześciej, wcześniej nie miałam sił stać przy kuchence i smażyć a teraz raz ciach i już nic nie przywiera, równomiernie się smaży ..
naleśniki dla dzieci są z czekoladą albo serem a dla nas ze szpinakiem i kurczakiem albo gyrosem w zależności co w lodówce jest
Madii mój Danio to na golasa śpi .. ni jak go nie namówię na pidżamę, nawet jak ją założy to się rozbierze najgorzej było go namówić w przedszkolu na leżakowanie w pidżamie haha .. pierwsza wersja były majteczki i bluzeczka ale panie były bardzo zgorszone więc musiałam mu kupić pidżamkę z krótkimi spodenkami
Stefaa fajny sprzet .
Maly spi na golasa, a nie jest mu zimno?
Angielskie dzieci czesto spia na golasa .
U mnie juz spia, maly juz sie jutra nie moze doczekac bo pidzama dzien maja w szkole
, i maja przyjsc w pidzamach . Nauczyciele tez beda przebrani.
Maly spi na golasa, a nie jest mu zimno?
Angielskie dzieci czesto spia na golasa .
U mnie juz spia, maly juz sie jutra nie moze doczekac bo pidzama dzien maja w szkole
, i maja przyjsc w pidzamach . Nauczyciele tez beda przebrani.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hejka
ale żeście naklikały Nie mogłam nadrobić
Alicja się dobrze czuje, więc jak Wiktorio śpi z nią spędzam czas, a potem już zlatuje do wieczorka.
Byłam jeszcze u veta z Karen, bo coś z pęcherzem u niej nie tak, badania moczu wyszły źle, na usg jakieś zgrubienie w cewce. Już mam dość.
Z pozytywów urodziły się w tym tygodniu szczeniaki, które nas interesują:-)
Pysia jak będziesz te tablety kupować to sprawdź czy obsługuję te różne gry z sieci dla dzieciaków. My taki na początku kupiliśmy i był problem, na szczęście udało się oddać.
Zdrówka dla synka.
Dorota zdrówka dla Oliwki.
Marta już tuż, tuż..
Happymama trzymam kciuki aby to nie była holestaza.
Ania gratuluję córeczki.
dobra spadam spać
ale żeście naklikały Nie mogłam nadrobić
Alicja się dobrze czuje, więc jak Wiktorio śpi z nią spędzam czas, a potem już zlatuje do wieczorka.
Byłam jeszcze u veta z Karen, bo coś z pęcherzem u niej nie tak, badania moczu wyszły źle, na usg jakieś zgrubienie w cewce. Już mam dość.
Z pozytywów urodziły się w tym tygodniu szczeniaki, które nas interesują:-)
Pysia jak będziesz te tablety kupować to sprawdź czy obsługuję te różne gry z sieci dla dzieciaków. My taki na początku kupiliśmy i był problem, na szczęście udało się oddać.
Eurocamp - najlepsze rodzinne wakacje w Europieannaoj daj namiar na Włochy
Zdrówka dla synka.
to jak ja:-(ja jestem beztalencie, ani śpiewać, ani grać, ani malować ..
Dorota zdrówka dla Oliwki.
Marta już tuż, tuż..
Happymama trzymam kciuki aby to nie była holestaza.
Ania gratuluję córeczki.
dobra spadam spać
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Madi a pomyśl sobie co będzie kiedyś za 20-25 lat jak cała trójca z Ciebie babcie zrobi i wnuki tak będą szalały;-)dziewczyny.. czy to normalne 3 golasów biega po mieszkaniu??
mi juz ręce opadaj..
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No to serio coś mu sie stalo hi hi .M
Jezeli po odpoca zimne
Stefa skoro nie ma wymiotow to powinno byc
Mojej zonie cos sie stalo i jak wraca do domu to mowi mi ze widac ze duzo pracy wkladam bo czysto i wszystko zrobione i dziekuje ze tak o nich dbam
Poziomki jak Ty już coś powiesz to ja zawsze sie usmieje :-).Madii moje sa ubrane tylko jak na dwor idziemy
Mamcia to malo
Marta i jak sie czujesz ?
Madii no i jak w końcu dalas wczoraj radę ?
Aniu super gratuluję córeczki i 3 mam kciuki aby tak zostało :-). U nas też większe parcie na dziewczynkę :-), choć ja osobiście za synka bym sie nie obrazila :-).
Moja oliwka wczoraj wiecznie na przeciwgoraczkowych lekach bo co zbilam lekiem temp.to zaraz na nowo rosła .
Do 24 też źle oliwka spała przez ta gorączke ,ale jak lek zaczął działac to śpi dobrze :-).
Ja czuje sie bardzo dobrze ,póki co na tym etapie w żadnej ciazy nie czułam sie tak dobrze jak teraz :-).
Z objawów to głównie brak @ ,praktycznie do wczoraj to bezobjawowa jestem :-).
Piersi lekko bardziej tkliwe i czasem pobolewania w macicy itp i to praktycznie na tyle hi .
Wczoraj mialam popoludniu i pod wieczór delikatne mdłości ,ale spoko narazie ,oby tylko tak zostało :-).
reklama
jeszcze tylko dziś wytrzymać
stefa.. nie jest mu zimno?? ja w nocy wstaje i ciągle przykrywam, bo marzną w nocy ...
mamcia w Pl cos takiego by nie przeszło chyba ani w przedszkolu ani w szkole.. pamiętam jak na bal przebierańców razem z dziećmi się przebieraliśmy.. wśród starych wyjadaczy nauczycieli sieliśmy zgorszenie. hehehe
dorota rozkręca sie objawy zobaczysz
anna ja juz sie boję jak odziedzicza wielodzietność hahahah
stefa.. nie jest mu zimno?? ja w nocy wstaje i ciągle przykrywam, bo marzną w nocy ...
mamcia w Pl cos takiego by nie przeszło chyba ani w przedszkolu ani w szkole.. pamiętam jak na bal przebierańców razem z dziećmi się przebieraliśmy.. wśród starych wyjadaczy nauczycieli sieliśmy zgorszenie. hehehe
dorota rozkręca sie objawy zobaczysz
anna ja juz sie boję jak odziedzicza wielodzietność hahahah
Podziel się: