reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Moje dzieci to po jednym nalesniku zjedza i maja dosyc, reszta dla mnie ;).
Madii wszystkie dzieci lubia latac na golaska ;).
Moje wlasnie siedza w wannie.....

No, nie przepadaja, ja zreszta tez, tylko w tej ciazy mnie nosi na slodkie. My malo jemy slodyczy.
Ale jestem spiaca, M dzis bedzie dopiero o polnocy. Juz mnie wkurza ta robota jego :(

a ja mam takie urządzenie do robienia naleśników
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i od kąd jest z nami naleśniki są cześciej, wcześniej nie miałam sił stać przy kuchence i smażyć a teraz raz ciach i już nic nie przywiera, równomiernie się smaży ..

naleśniki dla dzieci są z czekoladą albo serem a dla nas ze szpinakiem i kurczakiem albo gyrosem w zależności co w lodówce jest ;)

Madii mój Danio to na golasa śpi .. ni jak go nie namówię na pidżamę, nawet jak ją założy to się rozbierze ;) najgorzej było go namówić w przedszkolu na leżakowanie w pidżamie haha .. pierwsza wersja były majteczki i bluzeczka ale panie były bardzo zgorszone więc musiałam mu kupić pidżamkę z krótkimi spodenkami ;):cool2:

Stefaa fajny sprzet :).
Maly spi na golasa, a nie jest mu zimno?
Angielskie dzieci czesto spia na golasa :).
U mnie juz spia, maly juz sie jutra nie moze doczekac bo pidzama dzien maja w szkole
, i maja przyjsc w pidzamach ;). Nauczyciele tez beda przebrani.

hejka
ale żeście naklikały:szok: Nie mogłam nadrobić
Alicja się dobrze czuje, więc jak Wiktorio śpi z nią spędzam czas, a potem już zlatuje do wieczorka.
Byłam jeszcze u veta z Karen, bo coś z pęcherzem u niej nie tak, badania moczu wyszły źle, na usg jakieś zgrubienie w cewce. Już mam dość.
Z pozytywów urodziły się w tym tygodniu szczeniaki, które nas interesują:-)
Pysia jak będziesz te tablety kupować to sprawdź czy obsługuję te różne gry z sieci dla dzieciaków. My taki na początku kupiliśmy i był problem, na szczęście udało się oddać.

annaoj daj namiar na Włochy :)
Eurocamp - najlepsze rodzinne wakacje w Europie
Zdrówka dla synka.

ja jestem beztalencie, ani śpiewać, ani grać, ani malować ..
to jak ja:-(

Dorota zdrówka dla Oliwki.
Marta już tuż, tuż..
Happymama trzymam kciuki aby to nie była holestaza.

Ania gratuluję córeczki.

dobra spadam spać

M
Jezeli po odpoca zimne:)

Stefa skoro nie ma wymiotow to powinno byc
Mojej zonie cos sie stalo i jak wraca do domu to mowi mi ze widac ze duzo pracy wkladam bo czysto i wszystko zrobione i dziekuje ze tak o nich dbam:confused::eek::D
No to serio coś mu sie stalo hi hi .
Madii moje sa ubrane tylko jak na dwor idziemy:D

Mamcia to malo:eek:
Ja robie nalesnikow z kg maki:p
Poziomki jak Ty już coś powiesz to ja zawsze sie usmieje :-).

Marta i jak sie czujesz ?

Madii no i jak w końcu dalas wczoraj radę ?

Aniu super gratuluję córeczki i 3 mam kciuki aby tak zostało :-). U nas też większe parcie na dziewczynkę :-), choć ja osobiście za synka bym sie nie obrazila :-).

Moja oliwka wczoraj wiecznie na przeciwgoraczkowych lekach bo co zbilam lekiem temp.to zaraz na nowo rosła .
Do 24 też źle oliwka spała przez ta gorączke ,ale jak lek zaczął działac to śpi dobrze :-).
Ja czuje sie bardzo dobrze ,póki co na tym etapie w żadnej ciazy nie czułam sie tak dobrze jak teraz :-).
Z objawów to głównie brak @ ,praktycznie do wczoraj to bezobjawowa jestem :-).
Piersi lekko bardziej tkliwe i czasem pobolewania w macicy itp i to praktycznie na tyle hi .
Wczoraj mialam popoludniu i pod wieczór delikatne mdłości ,ale spoko narazie ,oby tylko tak zostało :-).

reklama
jeszcze tylko dziś wytrzymać

stefa.. nie jest mu zimno?? ja w nocy wstaje i ciągle przykrywam, bo marzną w nocy ...
mamcia w Pl cos takiego by nie przeszło chyba ani w przedszkolu ani w szkole.. pamiętam jak na bal przebierańców razem z dziećmi się przebieraliśmy.. wśród starych wyjadaczy nauczycieli sieliśmy zgorszenie. hehehe

dorota rozkręca sie objawy zobaczysz

anna ja juz sie boję jak odziedzicza wielodzietność hahahah

Do góry