reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

gorączka tak do 38 dochodzi a potem ja zbijam, wymiotów już nie było więc może jakiś wirus jednodniowy..

dzieciaki już w domu, Danio śpi a ja leże pod kołderką obok niego, postanowiłam zrobić sobie leżakowanie a potem posprzątam dom.. o tak !

happymama mam nadzieję, że tym razem to nie jest to ! może to od tej nerki..

marta ale TY beksa jesteś :p ale oznacza to jedno, że masz wrażliwą duszę haha

liza jaa kocha święta, w ogóle to mam wtedy dużo wolnego - moja firma zawsze ma postój świąteczno- noworoczny- w tym roku to jeszcze będą lepsze bo u sis ! w końcu rodzinne przy dużej choince :D:rofl2:

reklama
Stefaa dobrze ze juz lepiej z synkiem, moze to tak jak piszesz jeden dzien i przejdzie. Masz okazje to lez z synkiem ;). Sprzatanie nie ucieknie ;).
Tez bym sie teraz polozyla, ale zaraz musze wychodzic...
My co roku ubieramy nasza 2 metrowa choinke, zawsze marzylam o takiej :D

Marta bytam bez przerwy bo bo suwaczkow nie widze i zapominam:/
Jezeli po odpoczynku Ci nie przejdzie lepiej skontaltuj sie z lekarzem. Ciaza jest duza i ciezka juz,lepiej dmuchac na zimne:)

Stefa skoro nie ma wymiotow to powinno byc juz lepiej:)
Zdrowka

Za obiad czas sie brac...
Mojej zonie cos sie stalo i jak wraca do domu to mowi mi ze widac ze duzo pracy wkladam bo czysto i wszystko zrobione i dziekuje ze tak o nich dbam:confused::eek::D

Stefaa zjadlabym nalesnki ale nie chce mi sie robic :/, daj troche....:D
Ciemno, zimno a to dopiero 17 :/, mam nadzieje ze mala mi wytrzyma do 19 bo dzis nie spala.

aaaaaaa wszystko mi zniknęło bo modem mi się rozładował :wściekła/y: to pisze od nowa

zacznę od tego że poszłam z dziećmi do lekarza bo ten kaszel to mi spokoju nie dawał, a Majka ma w sobotę basen i faktycznie osłuchowo ok ale krtań już dostaje więc mam jej inhalacje robić a z synkiem ok.

Usg wykazało że na 80% to dziewczynka :-D plis, plis oby już tak zostało i nic między nóżkami nie wyrosło, taki margines błędu przez to że jest jeszcze dość wcześnie i malutka jest, prawie 14 cm
położna nawet serduszko próbowała posłuchać ale udało się przez dwie sekundy i uciekła
wczoraj wieczorem tak kopała że aż M obudziłam żeby też poczuł :tak::-D, a rano mnie kopniaczki obudziły, Boziu jak ja kocham to uczucie :-):tak: ginek też potwierdził że to kopniaczki więc jestem cała happy
zaprowadził nas na nowo wyremontowaną porodówkę, bo akurat puściutko było i położna nas oprowadziła, jestem pod takim wrażeniem że wow, normalnie all inclusive :tak::-D
jutro muszę jechać jeszczez raz bo gin bloczków L4 zapomniał zabrać :dry:
Dorota ale super ten gin do którego poszłaś tak fajnie wszystko Ci powiedział że aż miło:tak:
wczoraj wieczorem coś naprawiali i nie miałam neta. O 21.00 się zabrałam za pieczenie babki cytrynowej. Dzieciaki wciągały dzisiaj na śniadanie że zostało niecałe pół:tak:

ania138- to napewno pierwsze ruchy. Fajnie:-)
będzie mi brakowało tego wierzgania w brzuchu jak już urodzę.
dzisiaj masz to usg?
rety że Tobie jeszcze się chce wieczorami babki pice :confused: podziwiam
mi też zawsze brakuje tego uczucia
Za obiad czas sie brac...
Mojej zonie cos sie stalo i jak wraca do domu to mowi mi ze widac ze duzo pracy wkladam bo czysto i wszystko zrobione i dziekuje ze tak o nich dbam:confused::eek::D
:confused::confused::confused: to faktycznie dość dziwne ;-) ale jakie miłe :tak:

mamcia jak Ty tak szybko posprzątałaś???? u mnie to trwa dzniami :zawstydzona/y: mam za małe mieszkanie i za dużo rzeczy, tak to sobie tłumaczę :-p:sorry2::cool2:
zapomniłam co jeszcze więc resztę goroco pozdrawiam i zdrówka życzę

jak dzis nie zwariuje to bedzie dobrze....:szok:

stefa narobiłas mi smaka.. nie ładnie..
ania.. 3mam kciuki za dziewuszkę

nie wiem co mialam napisac bo mi trójca zyc dziś nie daje..

poziomki spia od ur w oddzielnych łozeczkach

reklama
Ania po cichu juz gratuluje coreczki:) Ciesze sie ze wszystko z Wami w porzadku,kopniaczki cuuudowna rzecz:p
Fajnie ze porodowka przyjemna i wyposazona,nie ma to jak swiezo po remoncie:)

Mamcia Ty robisz nalesniki a ja chyba placki zrobie bo gruszki trzeba dojesc a chetnych nie ma:rolleyes:

Stefa jak sytuacja?

Madii moje od wozka w szpitalu po dzis dzien razem:o

Dzien zlecial niewiadomo na czym...szkoda ze dzis nie piatek:(

Do góry