reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefamoje wymiotuja nie raz z powodu goraczki.
Przesilenie pewnie Cie dopadlo;)

Happy to dobrze ze masz spokojne podejscie:) to bardzo wazne:)
Z cholestaza nie ma zartow,mam nadzieje ze to jednak falszywy alarm&&&&&

Mamcia u nas tez sloneczko i mroznie:) ale spacerowac az sie chce:D

Kate dlatego ja nigdy nie chwale jak spia:p:D

Marta ile masz do konca?
Musicie teraz malego od mowa przestawic? Moje po calodziennym niespaniu spia ladnie do 7-8.

Mielismy goscia z rana,kolega przerabia busa na kampera...jak ja lubie taka zabawe:D

Wszystkim chorym duzo zdrowka:*

Ostatnia edycja:
reklama
camper mi sie marzy..:-D:-D

happy... oj z cholestaza nie ma żartów.. sama wiesz..ja miałam tylko cukrzyce ciązowa.. i mimo wszystko wspominam ja sympatycznie.:szok: bo tylko 9 kg przytyłam z trójca

stefa.. a duża goraczka??

Posprzatane :D, teraz z czystym sumieniem moge wypic kawe ;).
Co do chorob w ciazy to ja nie mialam w zadnej ciazy problemow, oprucz tej pierwszej ciazy zasniadowej.
Poziomki camper super sprawa :D

happymama oby to bylo nic takiego jednak ;) i dobrze ze masz takie podejscie teraz :tak:

pozimki moje po zmianie czasu jak padaja o 20 tak rano o 5-6 potrafia wstac... :confused2: tyle ze zajma sie soba i jakos ja spie przynajmniej to tej 6:30 :eek: jakims sposobem, czasem to Ł. idzie do nich i ja tylko sie rpzekrecam na drugi bok i spie dalej :-)

U nas dzis mrozno i chlodno, sloneczko sie pokazuje co jakis czas, zaraz po Dzieciaki idziemy...
Wogole niewieze ze juz za miesiac praktycznie bedzie szał swiateczny :szok::szok: ale lubie ten czas :happy:w tym roku wreszcie bedzie tak jak zawsze chcialam ze swoja rodzinka ;-)

Liza ja tez lubie ten czas swiateczny :tak:, ogolnie my szybko chionke ubieramy. Tylko sniegu mi tu brakuje :-(.
Tak mi komp zamula ze nie idzei pisac wrrrrrrrr:wściekła/y:

Stefa zdrowia dla syna .

Kate współczuję nocki ,choćbym moja oliwie widziała, jak się obudzi to ciężko jest jej zasnąć.

Marta u mnie też dziś kiepska noc i dokładnie tak jak ty za którymś tam razem wstawania miałam już dość i się też tak jak ty z bezsilności sie poryczalam .

Happymama oby to byl fałszywy alarm .

Poziomki camper fajnie :-).

Lekarz zaliczony .
Oliwka gardło opryszczkowe na szczęście bez antybiotyku przepisała tabletki i inne różne syropy, gorączka na razie oliwi spadla i na razie lepiej się czuje a u mnie jak to w patologicznej rodzinie dziś na obiad frytki :-)

Ostatnia edycja:
Camper super sprawa ale dl mojej rodzinki to by chyb autobus byl potrzebny hahhhahahah

Liza ja mam zajo...a na punkcie swiat i wszystko musi byc idealne:)
W tym roku beda swieta za ten i za poprzedni rok bo byly marne:(

Mialam isc na spacer ale zimno i mi sie nie chce:/

Madii wyzarly Cie jak mnie blizniaki:)

Ostatnia edycja:
Ja zaraz bede miec drugi przymuszony spacer :/, nasprzatalam sie i teraz nic mi sie nie chce a trzeba taki kawal leciec w to zimno, juz chce weekend.....
Jutro w szkole maja pizama dzien, wszyscy nawet nauczyciele ida w pizamach do szkoly, wiecie jak to smiesznie wyglada na ulicy :D

niedawno wstałam,jakbym nie musiała dominiki naszykowac na basen spałabym dalej. straszni mnie szew po cc boli i mnie to martwi

poziomki na 3 grudnia mam cc. nie wiem co z norbertem robić, bo

nie ma reguły jak widac czy spi czy nie spi w dzień robi sobie ze spania w nocy co mu sie podoba. Boze jakie to jest wkur........ce jak czlowiek jest taki bezsilny

stefcia my wszyscy przy jelitówce mielismy gorączkę:( jak synio?

liza mam nadzieje,że sie wyświetujesz ze swoją rodzina za wszytskie czasy:tak:

happy oby to nie to cholerstwo

reklama
Marta jak cie szef po cc boli to chyba nie dobrze, czasami sie blizna rozchodzi po poprzednich cieciach, kidy mialas usg?

Do góry