reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Iwona idac tym tropem dalej mam dzisiaj kupny bigos :) ale ziemniaki i kotlety zrobilem sam:D

Ania tylko moj by n obdukcje mogl jechac gdybym si wsciekla:o

Odkrylam fajne radio sam rock i to stary!!!!
Puscili kilka kawalkow Metallici chyba szpeszyl 4 mi:D
:rofl2: mój się dziwił że w takiej chudzinie (bo kiedyś to ja skóra i kości byłam :eek:) tyle siły jest, ale jak to stwierdził jak mu taką kościstą ręką przywalę to tak jak by kijem dostał :zawstydzona/y: myślę że też miałam w sobie taki potencjał;-) :ninja2:
Poziomki najs:tak::tak:, ja miałam kiedyś różowe a w czerwieniach też się lubowałam tylko teraz nie mogę bo mam takie czerwone kropeczki na polikach i niestety taki kolor włosów tylko je podkreśla

a ja dzisiaj żeberka upiekłam, kulki ziemniaczane usmażyłam (gotowe z tesco) i marchewka ze śmietaną :-p
przyznam Wam się że dopiero prysznic wzięłam :rolleyes: ale ja trolę jak w domu siedzę

reklama
Ja od wiosny do jesieni mam blond na zime zawsze szukam wrazen:)

Mamcia ja tez zielonych tylko nie mialam;)

Ania no nieladnie fu!:p:p:D:D:D:D
No niestety popekane naczynka wylaza przy czerwieniach na glowie:/

A! Zapomniala bym! M dal Gabi nozyczki do paznokci bo ocina sobie sama. Niestety obciela tez nogawki w spodniach:mad::mad::mad::mad::banghead:
A i ktorejs blizniaczce wlosy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry