reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

wow co za wiadomości.... ja jeszcze nie gratuluje żeby nie zapeszyć... ostatnio tez się pojawily dwie kreski.. czekam na wizyte u ginka :)

maz sikał ale czyms innym w przeszłości przez co dorota wysikała 2 krechy.. :rofl2:

ja tez mam ciezki charakter .. jestem romantyczką z wyidealizowanym swoim własnym świecie.. ciężko mnie dogonić w pragnieniach.. następuję we mnie wiele zmian za którymi sama nie nadążam ale mam też cele których nie zmieniam od lat ;)

małż na basenie ze święta trócja a ja sprzątam dom .. znaczy się wszystko chowam do szaf haha i robię dobre wrazenie,... gości mamy na weekend wiec i tak na brudza :)

reklama
poziomki co się dziwisz ze wlosy targała.. po mamusi to ma !! kolor cudo ale nie dla mnie .. ja jestem kompletnie sfiksowana na punkcie włosów... to jest jedyna rzecz której sobie nie dorobie w przyszłości haha wiec dbam, pielęgnuję i kasy nie żałuję ;)

noo dobra... jestem.. :-D:-D
nakrzyczcie, zróbcie mi awanturę... , ale i tak was lubię:-D:-D

nie mam wytłumaczenie,że mnie nie było...:szok:

ale wchodze i tylko mogę Dorocie pogratulować..!!!

super!!

poziomki.. :-D:-D:-D

POZIOMKI a wiesz zeM zaproponowal ze on nasika :-),
\
na szybko zdjecia testu wam wklejam,wciaz w szoku jestesmy,oby tylko teraz dobrze bylo

5d5k5e.jpg

2nqgqqb.jpg

dzieki dziewczyny.

Stefa nie zrobilam tego testu co ostatnio co pakazywal bledne 2 kreski,tylko zrobilam ten co ostatnio po tym co pokazywaly 2 kreski to ten pokazal brak ciazy i rzeczywiscie nie bylo ciazy wiec wtedy ten test sie nie pomylil wiec licze ze i teraz sie nie pomylil.

Smiejcie sie smiejcie z tego sikania hihih, chodzilo mi ze razem z M robilismy test czyli ja rbilam a on byl obecny obok :-).Dobra lece,bede pozniej

reklama
Do góry