reklama
Ku.... ale zmoklam do gaci, brrrrr i do tego burza jest!!!!!!! Mala spi we wozku.
U nas tez dzis patologiczny obiad. Moja moszna wraca do domu po drodze kupi kebeba a ja chinszczyzna mniamiii, a dziecia makaron z jajkiem bo z nami nie zjedza i wszyscy happy
U nas tez dzis patologiczny obiad. Moja moszna wraca do domu po drodze kupi kebeba a ja chinszczyzna mniamiii, a dziecia makaron z jajkiem bo z nami nie zjedza i wszyscy happy
poziomki
mama 00 08 11 13 15
ja pochwaliłam dzien przed zachodem slonca, bylo mi lepiej pol godziny, znowu wszytsko boli a czekaja mie zakupy
co do obiadu dzieci tosty jadly, bo ja nic nie gotowałam K miał kupic pierogi, niedość,żę jeszcze nie wrócił to do tego nie zamówił pierogów a w lodówce puchy.....
poziomki odwazny kolor
co do obiadu dzieci tosty jadly, bo ja nic nie gotowałam K miał kupic pierogi, niedość,żę jeszcze nie wrócił to do tego nie zamówił pierogów a w lodówce puchy.....
poziomki odwazny kolor
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Zrobiliśmy test z M i wyszły 2 kreski już po 3 minutach ,druga blada ,ale test kupiłam dobry ,oboje jestesmy w szoku :-).
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
mamcia ale się uśmiałam z tej moszny
ależ wy macie tempo pisania moj m. wrócił wcześniej i mogłam się wylegiwać całe popołudnie.
ja nie narzekam na swojego m. jak to chłop mało domyślny, czasami leniwy itd. ale w naszym z wiązku to niestety ja mam trudniejszy charakter a on jednak dużo mnie wspiera i dużo musi znosić
z mojej strony.
ależ wy macie tempo pisania moj m. wrócił wcześniej i mogłam się wylegiwać całe popołudnie.
ja nie narzekam na swojego m. jak to chłop mało domyślny, czasami leniwy itd. ale w naszym z wiązku to niestety ja mam trudniejszy charakter a on jednak dużo mnie wspiera i dużo musi znosić
z mojej strony.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dorota M tez sikal))))
GRATULACJE
GRATULACJE
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
poziomki- no nie mogę przetańcie mnie rośmieszać bo siedzę z pełnym pęcherzem
Dorota- wow! też jestem w szoku! gratuluję:-)
Dorota- wow! też jestem w szoku! gratuluję:-)
Podziel się: