ania138
miłość w trzech wymiarach
też odnoszę czasami takie wrażeniPoziomki co sie dzieje? Czasami mi sie wydaje ze oni od tego sa zeby nas wku..... .
Iwona rybka zdrowy obiad, ale ja nie lubie , jem ale tylko jak M mi przyniesie z roboty takie danie bo jest pycha i jest z salmonem.
Ania Wasilewski zanam ze slyszenia, bo moja siostra u niego byla na badaniu genetycznym, miala wysoka przezeirnosc u synka i wszyscy ja straszyli ale on ja uspokoil . Podobno jeden z lepszych w Bydg.
podobno tak, ja do niego trafiłam jak było podejrzenie u mojego synka o wodogłowie a on odrazu powiedział że syn ma okrągły kształt a nie jajowaty ale obwód jest ok i to sie liczy
to straszne ale u mnie jest podobnie, teraz dopiero nawiązuję więź z córką ale łatwo nie jest bo ma okropny charakterMARTA tak samo jest u mnie,alanek taki moj cycus i przez to tez ja sie silniej z nim zwiazalam ,dasz rade .
na privie napisałam Wam co i jakmamcia założyłam tylko nikt nie pisze !
https://www.babyboom.pl/forum/wielodzietni-f515/prezenty-68640/
ania jestes oryginalna ... ale myślę , że nie było między Wami tak źle jak się dało to jeszcze odbudować...
ja jestem strasznie pamietliwa.. i jak mnie najdzie to jeszcze zgrzyty za czasów narzeczeńskich wyciągam haha ...
poziomki a Twoja Żona co wyrabia ?
Ostatnia edycja: