reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki co sie dzieje? Czasami mi sie wydaje ze oni od tego sa zeby nas wku..... :-p.
Iwona rybka zdrowy obiad, ale ja nie lubie :sorry2:, jem ale tylko jak M mi przyniesie z roboty takie danie bo jest pycha i jest z salmonem.
Ania Wasilewski zanam ze slyszenia, bo moja siostra u niego byla na badaniu genetycznym, miala wysoka przezeirnosc u synka i wszyscy ja straszyli ale on ja uspokoil :tak:. Podobno jeden z lepszych w Bydg.
też odnoszę czasami takie wrażeni :baffled:
podobno tak, ja do niego trafiłam jak było podejrzenie u mojego synka o wodogłowie a on odrazu powiedział że syn ma okrągły kształt a nie jajowaty ale obwód jest ok i to sie liczy :tak:
MARTA tak samo jest u mnie,alanek taki moj cycus i przez to tez ja sie silniej z nim zwiazalam :biggrin2:,dasz rade :biggrin2:.
to straszne ale u mnie jest podobnie, teraz dopiero nawiązuję więź z córką ale łatwo nie jest bo ma okropny charakter :baffled:

mamcia założyłam tylko nikt nie pisze !

https://www.babyboom.pl/forum/wielodzietni-f515/prezenty-68640/

ania jestes oryginalna ... ale myślę , że nie było między Wami tak źle jak się dało to jeszcze odbudować...

ja jestem strasznie pamietliwa.. i jak mnie najdzie to jeszcze zgrzyty za czasów narzeczeńskich wyciągam haha ...

poziomki a Twoja Żona co wyrabia ?
na privie napisałam Wam co i jak :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz o chlopach gadamy. To cos mi sie przypomnialo.
Pierwsze nasz wspolne swieta Bozego Narodzenia. Pierw poszlismy na kolacje wigilijna do moich rodzicow, bo moja mama ma urodziny w ten dzien i imieniny.
Siedzimy jemy kolacje a moj M nagle wyjezdza tekstem "ale mnie moszna swedzi :eek: ...jezu mysle co on gada, buraka zlapalam i mowie do niego co????? A on sie drapie po uchu i mowi ze moszna go swedzi :D i kto mi powie ze to myslace stworzenia :D :D do dzis sie smiejemy z moszny :)
Ale sie usmialam :-).

Aniu no taka prawda,kocham moja córkę strasznie mocno ale dokładnie tak hak u ciebie ,oliwka ma bardzo ciężki charakter,ale dokładnie łatwo nie jest .

Widzę ze rozmowa i nezach ,mój to nie choleryk ale flegmatyk ,wszystko muszę mu mówić i palcem pokazywać ,ale ma więcej cierpliwosci niż ja i jest spokojniejszy :-). Mnie wkurza ze on taki nieporadny :-( i też malo czuły i wylewny :-(.

Poziomki współczuje kłótni z M :-(, oj jak ja nie lubię sie z M kłócić ,strasznie mnie to doluje.

Idę robić placki ziemniaczane ,chodzi za mną słodkie ,pewnie na @ ale póki co to jej brak ,jak oliwka pójdzie ze swoim tata dziś na taniec to wezmę alanka i polece chyba po test bo ciekawość mnie męczy ,ale gdzieś mam wrażenie ze sie rozczaruje :-(.

Powiem Wam ze pocieszajace ze nie tylko moj taki bo juz myslalam ze takiego"farta" mam:p:D

Mamcia wierze ze Twoi synowie to ta nieliczna grupka stosunkowo normalnych:p
Moszna...:D:D:D:D:D:D

Marta a nie mowilam:)

Dorota ja wczoraj robilam ziemniaczane

Ostatnia edycja:
Najlepsze jest to ze moj mi wmawia ze to jestem nerwowa :).
Mloda mi znow nie spala w dzien juz 2 dzien, zaraz sie szykuje do szkoly moze zasnie we wozku a u nas zimno jak cholera. Grzanie chodzi a ja nos i rece mam jak lody.

ale pompa poszla, musze przeczekac :/, mam nadzieje ze zaraz przejdzie.....

Ostatnia edycja:
Mamcia to i u nas pada:(

Moj mi tez mowi ze jestem nerwowa i zeby bylo zabawniej my sie zachowujemy jak typowa kobieta i typowy mezczyzna z tym tylko wyjatkiem ze to on jest ta kobieta:D
Ja nie jestem nerwowa tylko od razu bym w morde walila... Na szczescie z biegiem lat nauczylam sie trzymac lapy przy sobie:p

ło matko
ale naskrobałyście
jest co czytać

dorotka nie chciałam nic pisać jak Ty napisałaś ze chora jesteś , masz stan podgorączkowy a @ brak, ale napiszę- szykuj miejsce dla trzeciego lub trzeciej :laugh2::laugh2:

mamcia współczuję zęba, mi 8 od dwóch dziąsło kaleczy policzek bo rosnie w poprzek, a dentystka mówiła że jak tak się będzie działo to do usunięcia, i już jestem zesrana, ostatni ząb jaki sobie wyrywałam to mleczak i to ja wtedy byłam dentystka :szok:

ania niezła historia , fajnie że udało Wam się jednak poskładać na nowo rodzinke, to mi się podoba, próba walki, niesamowite

pozimko ja z moim tez się dzisija ściełam, i znam to , ja gadam gadam, a on nic , anie me ani be, wielki foch, marsy:baffled:

moszna ??!!! posikałam sie

ja idąć za przykładem patologicznej poziomkowej rodziny miałam dziś na obiad frytki , i to mrozone z biedronki

a nie miałąm kiedy gotowac, bo musiałam olkowi zypke ugotowac, pranie, miałąm 2 kaczki i kure do oporządzenia, i jeszcze jechałąm na 11 po tomka do szkoły , i tyle

czekam na babeczke ktora przyjedzie po ciuszki , kaska wpadnie

Ostatnia edycja:
Mamcia to i u nas pada:(

Moj mi tez mowi ze jestem nerwowa i zeby bylo zabawniej my sie zachowujemy jak typowa kobieta i typowy mezczyzna z tym tylko wyjatkiem ze to on jest ta kobieta:D
Ja nie jestem nerwowa tylko od razu bym w morde walila... Na szczescie z biegiem lat nauczylam sie trzymac lapy przy sobie:p
mi też łapki latały :ninja2:
zawsze jak czytam o Twojej żonie to tak mi się śmiać chce :-D

Moszna :-D:-D:-D:-D mój też czasem jak się odezwie to nie wiem co zrobić taki wstyd :rofl2:

reklama
Iwona idac tym tropem dalej mam dzisiaj kupny bigos :) ale ziemniaki i kotlety zrobilem sam:D

Ania tylko moj by n obdukcje mogl jechac gdybym si wsciekla:o

Odkrylam fajne radio sam rock i to stary!!!!
Puscili kilka kawalkow Metallici chyba szpeszyl 4 mi:D

Ostatnia edycja:
Do góry