reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
ja wiem, że teraz okaże się wredna ale po akcji z Antonia wolę się upewnić..

dorota możesz zrobić zdjęcie z tym testem w ręku i wkleić na zamknięty ..

tak dla zaspokojenia mojej wrednej ciekawości ;)

O NIE!!!! macie taką produkcję postów, że ja nie daję rady!!!!! Dziewczyny, ja pracuję! Litości!!! Choć dziś mam wolne ale cały dzień z przyjaciółką oglądałyśmy mieszkania, na żywo i kolejne na necie. Złożyłam tez z małolatem moim łóżko nowe dla Julii, może nauczy się w nim spać i nie będzie spała z nami!
Nadrobiłam czytanie, czytałam z zapartym tchem tyle tutaj newsów.
Oczywiście już nie wiele pamiętam co komu odpisać, ale PRZEDE WSZYSTKIM
DOROTA12345.....GRATULACJE!!!! PIĘKNE KRESKI!!!!
życzę Ci spokojnej ciąży i pamiętaj leż i oszczędzaj się jak najwięcej. bardzo Ci kibicuję!!!!!

Poziomki...o ile pamiętam to nie tak dawno byłaś blondynką, a teraz taaaaaka zmiana. Poproszę o całość twarzy i fryzury!!!

Iwona...dziękuję za miły komplement odnośnie mojego zdjęcia na FB :-)

Stefaaa...rozwaliłaś mnie tym tekstem "mąż sikał ale czymś innym w przeszłości przez co dorota wysikała 2 krechy"....hi hi hi hi

Madi77...Ty niedobra! Czytasz a nie piszesz, no ale ponieważ jako jedyna z nas masz "trójkę jednoczesną":tak::-D jesteś usprawiedliwiona :-)

cdn.

Stefa jest coś specjalnie dla Ciebie na zamkniętym ,mam nadzieję ze uwierzysz ,szczerze to takiego podejścia bym sie nie spodziewała ,

Dziękuję wam jeszcze raz dziewczyny,mam nadzieję ze dowody zbrodni będą dość wiarygodne :-).

reklama
hej
Stefaa świetny pomysł z tym wątkiem z prezentami
marta życze poprawy nastroju, końcówka zawsze jest ciężka
mamcia teraz Ci się ból zęba przyplatał, kurcze nawet nic wziąśc przeciwbólowego nie możesz
Doris wrzuć zdjęcia na BB chociaż na chwilkę,
bo podobno sliczne, a ja nie mam Cię na FB
poziomki u mnie podobnie ostatnio M mi też podnosi ciśnienie
ania fajnie, ze się Wam ułożyło, czasem takie rozstania dają wiele do myślenia
Dotota GRATULUJE !!!!!!! a jednak
ja dzisiaj byłam na zakupach, troche ciuszków kupiłam :tak:
pytam się dzisiaj mojego syna, co mieliście w przedszkolu na obiad,
a on mi mówi cukier i kompocik, pyszne było, i tak chyba z 5 razy w końcu mówi i
troszke makaronu było:rofl2:

Do góry