reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

mamcia założyłam tylko nikt nie pisze !

https://www.babyboom.pl/forum/wielodzietni-f515/prezenty-68640/

ania jestes oryginalna ... ale myślę , że nie było między Wami tak źle jak się dało to jeszcze odbudować...

ja jestem strasznie pamietliwa.. i jak mnie najdzie to jeszcze zgrzyty za czasów narzeczeńskich wyciągam haha ...

poziomki a Twoja Żona co wyrabia ?

reklama
Mamcia Stefa glupi jest! Jak ma stresa to jest nie do zniesienia! Biega i krzyczy. Zamiast pilnowac dzieci z kredkami woli je wyrzucic,potrafi sie czepnac ze gary w zlewie albo cos nie tam stoi gdzie mu sie roi ze powinno stac to przestawia,rozwala no debil ku...a! Robic cos zeby robic.... Z kad to sie bierze?!?! Ten gatunek sie znaczy!? Tosz to naprawde niedorozwiniete egzemplaze kobiet!!
Leniem jest do kwadratu wiecznie zmeczony....ciekawe czym!!:mad:

poziomki oni zmęczeni są tym, że wogóle są !!!

mój to zamiast nauczyć dzieci szanowania zabawek, wyrzuca je do kosza i robi miejsce na nowe ;)

Poziomki jakbym swojego widziala :/..... choleryk, jak wszystko gra to jest ok a jak juz cos nie tak to nie potrafi sie zachowac, tez sie czepia o takie glupoty ze glowa boli, wyjdzie jeb..... drzwiami a za godz. dzwoni jakby nigdy nic, masakra....

Polazlam do sypialni za jakus czas slysze ze po schodach lezie... Misiuuu
Do pracy dostal puszke z zupa:D:D
Tylko spytal dlaczego...
Szczeze mowiac to nie polazlam na zakupy i naprawde nie miaam nic ale nie musi o tym wiedziec.
Nie zasluzyl sobie dzisiaj na moje stanie w kuchni.
Najgorsze jest to ze nawet jak sie nagadam to i tak nic do niego nie dociera... Heh

Poziomki to mnie pocieszyłaś z tym snem :-) nie miałam pojęcia :-) humor mi poprawiłaś ;-) więc może na coś się przyda ten sen ;-)

a Ciebie ten Twój to mocno widzę dziś wkurzył ;-) ale z tym że kredki wyrzuca zamiast pilnować, to mój często tak ma ;-)

Mamcia u Nas rybka często :) wszyscy lubią :) Ja najbardziej te które mój M z oceanu przywiezie ;-) pyszności :-) ale ja cała trójka się dorwie do Mnie i czeka to nie nadążam im dawać- bo wiadomo ości, ale uwielbiają :-)

a do obiadu to właśnie zazwyczaj salmona robię, bo i dzieci lubią i zdrowy, no i nie muszę się martwić o ości :-)

Stefaa to się uśmiałam z wyrzucania ;-) mój by tylko spróbował ;-) choć akurat mój szanować uczy ;-)

mamcia a ty się pocieszyłaś dwoma Synami ;-)

poziomki sie uśmiałam z twojej żon:-D mamcia tez dobry tekst rzuciłaś:-D mój to pedant po całości, często mnie to irytuje strasznie a njagorzej mnie denerwuje tym,że jest taki mało wylewny, musi cos wypić i wtedy dopiero gadamy:-D

przespałam sie pół godzinki i o niebo lepiej:-)

reklama
Ja juz o chlopach gadamy. To cos mi sie przypomnialo.
Pierwsze nasz wspolne swieta Bozego Narodzenia. Pierw poszlismy na kolacje wigilijna do moich rodzicow, bo moja mama ma urodziny w ten dzien i imieniny.
Siedzimy jemy kolacje a moj M nagle wyjezdza tekstem "ale mnie moszna swedzi :eek: ...jezu mysle co on gada, buraka zlapalam i mowie do niego co????? A on sie drapie po uchu i mowi ze moszna go swedzi :D i kto mi powie ze to myslace stworzenia :D :D do dzis sie smiejemy z moszny :)

Do góry