reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hej ale nocka do d....., cala noc biegalam po paracetamoc tak mnie zab bolal :(...
Dorota ja mialam tak samo jak ty, bylam pewna ze dostane okres wkoncu po tyg. zrobilam test i dwie krechy szok.
Marta jeszcze troszke i urodzisz, zobaczysz swoje malenstwo i bedziesz szczesliwa :)
Doris ja bym z checia pojezdzila z kolezanka i mieszkania poogladala, lubie ogladac mieszkania ;).....
Ide malego szykowac do szkoly......

MARTA glowa do gory ,koncowka najgorsza ale jestes blizej niz dalej :tak:.

MAMCIA wspolczuje bolu zeba.No ja narazie dzielnie sie bez testu 3 mam choc coraz gorzej mi to idzie,w jajniku mnie ciagnie,pewnie @ sie zbliza .

M zawiozl dzieci,Oliwka ok ,alanek juz w domu plakal, w przedszkolu tez jako jedyny plakal i krzyczal ze chce do domu a w domu zanim pojechal i jak dowiedzial sie ze tata go zawozi to plakal juz i pytal czy tata tam z nim zostanie :-(.M do mnie dzwonil jeszcze z przedszkola i mowil ze jeszcze slyszy jak alanek placze i tez slyszalam ze mu ciezko bylo choc znam go i on sie nie przyzna tak jak ja ze mu serce sie kraja ,ale slyszalam ze ciezko i M bylo ,ale pocieszajace jest to ze alanek uspokoil sie zanim M wyszedl z przedszkola :-).

Ja juz posprzatalam,zaraz za sniadanie sie biore,2 pranie sie pierze,wykapac sie zaraz ide i w tych zabawkach na szybko posprzatac a o 11.30 po alanka,zupa na gazie wiec wszystko gra i buczy :-).

Milego dnia wam karzdej z osobna zycze .

Ostatnia edycja:
Dorota- ciekawa jestem czy @ dotrze czy nie!

Ania- kiedy to usg?

annaoj- współczuję z powodu tego psa, też bym przeżywała na pewno.

mamcia- to widzę masz tak jak ja niedawno z zębem, u mnie odpukać dentystka się spisała, zaleczyła nerwa i jest cisza a po porodzie zrobię z tym porządek.

marta- tobie już tak nie wiele zostało. Zaraz będziesz miała maluszka przy sobie a przy cc to bym bardziej fajnie bo dokładnie znasz datę.

ja od poniedziałku miałam powera jakiegoś, sprzątałam, porządkowałam, nosiło mnie jednym słowem a od wczoraj kompletne zużycie materiału, nic mi się nie chce;-).

Jutro mamy w planach wziąć się za porządkowanie pokoiku dla malucha. Miała tam być nasza sypialnia wcześniej ale ciągle odkładaliśmy jej urządzanie i zrobiła się taka "graciarnia" z tego pokoju. Kupiliśmy teraz taką niedużą sofę rozkładaną żebym mogła wygodnie karmić w nocy. Ściany trzeba pomalować itd.

właśnie patrzę na dwój suwaczek. Jutro zaczynam III trymestr:-)

Dorota- mój syn też bardzo płakał w przedszkolu, koszmar to był istny bo zaczynał już w domu po pobudce. Był moment że chciałam zrezygnować z przedszkola ale przedszkolanki mi doradziły żeby jeszcze poczekać i w końcu się zaklimatyzował.

Ostatnia edycja:
Z tego co pamietam to usg ANI jest 14 listopada :-).

No ja mialam wczoraj taki moment,dlatego dzis M go zawiozl i mysle aby z nim we wtorek pojechal bo po 3 dniach bedzie pewnie bardzo ciezko,serce mnie boli ,ale zdaje sobie sprawe z jego osobowoscia ze musi to chwile potrwac i beznadziejne by to bylo po 4 czy 5 dniach zrezygnowac ,dlatego daje rade i mysle ze trzeba to przeczekac.

Sniadanie zjadlam ide dalej cos porobic bo czas leci szybko w domu bez dzieci :-).

Dziewczyny tyle naskrobalyscie od rana:eek::p
Dzieciaki poszly wczoraj godzine wczesniej spac i godzine wczesniej dzis wstaly:cool:

Marta jeszcze troszke,koncowka sie dluzy strasznie.

Mamcia biedaku jeszcze boli?

Dorota ciekawa jestem co tam u Ciebie wyjdzie:confused:
Jakie masz cykle?

Doris nie marudz tez bym poogladala chatki:p
Teraz tez mnie ominelo wybieranie i ogladanie bo M sam zalatwial:o

U nas pogoda piekna,musze po zakupy zad ruszyc a spiaca jestem jak cholera...

Ostatnia edycja:
wiem dziewczyny,ze wszystko minie ale wstałam dzis okropnie sie czujac. nie moge dzis w ogole chodzic, jest mi słabo i niedobrze i brzuch boli jak na okres i mam bole nog. co jest dzis nie tak:baffled: strea mam bo mialam corce tort upiec, pojechac na zakupy na jej urodziny......

stefa pogrzebałam w swoim panelu uzytkownika i przestawiłam cos w edycji postów i sie udało:)

Marta wez nospe nogi do gory i odpocznij troche zanim cos zsczniesz robic.
Tylko tam rodzic nie zacznij!

Blizniaki wylaly platki na podloge:mad:

reklama
POZIOMKI juz powinnam miec @ no najpozniej dzis ,ale narazie cisza,mam delikatne bolesci jak na @ wiec zobaczymy czy cos sie rozwinie czy nie.

MARTA a moze porod sie zbliza? ja na tym etapie juz mialam alanka przy sobie hihih,tzn w inkubatorze :baffled:.

Ja tez uwielbiam ogladac mieszkania :tak:,juz wszystko zrobilam,przeglad w zabawkach nie bardzo mi poszedl bo jakos weny do tego stracilam,posiedze jeszcze chwile i zbieram sie po alanka .

Do góry