reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia w pl one tez juz tyle kosztuja:/
A po ile sa stafy?
M sie boi stafa miec,nie wiem dlaczego bo z tego co wiem to one maja charakter jak buldogi no nie?
Tutaj to bardzo popularne pieski;)

Nasz buldog byl zdrowy ale dostal meg alergii. Tetaz ma 7 lat i szprycowany jest sterydami i masa innych lekow zeby moc funkcjonowac no ma od razu ropne zapalenie skory

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam LABRADORKE wprawdzie mamy ja od kwietnia tego roku a ona ma jakies 7-8 lat ,ale jest tak łagodna,taka kochana ze nie wyobrażam sobie lepszego psa :-).

Zaraz wstaje ,ubieram dzieci i jazda ale dziś niestety pieszo i autobusami po szkole i przedszkolu .

Dziś rano jeszcze jakos muszę złapać dyrektorke bo zapisałam na dziś oliwke do okulisty w szkole dziś maja przyjechać ,a oli boi sie lekarzy i jak mnie nie będzie to nie da sobie zbadać oczek ,nawet przy mnie moze być ciężko,ale co sie jej dziwić jak ona od urodzenia chora ,teraz zastrzyki,wiecznie lekarze ja męczą.
Ja chora stan podgoraczkowy ,do tego 29 dzień cyklu ,więc na @ czekam .

Miłego dnia .

Ostatnia edycja:
doroty oby badanie4 poszło szybko i łatwo

mamcia jestem pod wrazeniem filmu, ale chyba i tak by się bała.
Wiecie , nie wiem czy to kwestia wychowania ale ja nie wyobrazam sobie miec psa w domu, ale z drugiej strony to zazdroszczę takich obrazków jak mamcia wkleiła, ale tez wiem ze to wymaga dużo pracy. My mamy owczarka kaukaskiego, mieszanca z owb\czrakiem i kundelka, to to już w ogóle jakis miks, wszystkie są na dworze, te duze przy budzie .A ta maął jak byam w koncownie ciazy to wszedzie za mną chodziła, teraz za wozkiem tez dumnie kroczy.

Mamcia ludzie mylnie postrzegaja staffy:( Moj M wie z to fajne psisko i nie przeraza go jego widok ale poniewaz jest on protoplasta amstaffa to boi sie ze moze miec talie same odbicia. Tlumacze mu ze to stabilne psy i od wielu lat dobrze ras jest prowadzona... heh
Buldogow angielskich tez sie boja...

Dorota oby badanie poszlo szybko i spawnie

Lenka tego kaukaza to ja bym sie bala:o

Hej dziewczyny,
Ja tylko na chwile bo ukaladam w szafach, i przegladam ubrania. Znajoma mi caly worek ubran przywiozla dla malej.
Dorota trzymam kciuki za badanie.
Poziomiki ludzie w pl wogole myla staffika z amstafem, stafik jest malutki 15-17kg gdzie amstaff jest jeszcze raz taki. W uk jest zakaz amstaffow, A staffika nazywaja tutaj niania dog ;-), jest bardzo cierpliwy do dzieci, tam gdzie inny pies moze ugryzc one poprostu odchodza, wycofuja sie. Moja jak ma dosyc poprostu idzie gdzies sie schowac. Pies ktory na spacerze ci nigdy nie ucieknie juz od szczeniaka, one sie strasznie pilnuja, caly czas za czlowiekiem. Nasza suka jest ogromnym pieszczochem, tylko by spala i lizala wszystkich, znajomi nie moga sie od niej odpedzic, tyle ma w sobie radosci ze jak ktos przyjdzie to musze ja po jakims czasie zamknac za bramka bo zalize cie na smierc i na glowe wejdzie :baffled:. My za nasza dalismy 300£. No i koszt ubezpieczenia na poczatku bylo 5£ miesiecznie teraz juz 17£ bo jest starsza. Ma 4 lata. Smieje sie z M ze tylko czeka az maly sie urodzi to znowu bedzie czula sie potrzebna :), noworodki uwielbia, spi na stojaco przy lozeczku z pyskiem wcisniatym miedzy szczebelki. Kochana jest ale ja nigdy nie zapominam ze to tylko pies i zawsze trzeba uwazac. Chociaz M uwaza czasami ze to czlowiek w psiej skorze ;-).
Ja kaukaza tez sie boje.

Mamcia przeczytam mu co napisalas. Na szczescie rozroznia rasy i jakies racjonalne tlumaczenie moze do niego dotrze:)
Strasznie mi sie stafy podobaja juz of wielu lat,oprocz tego sa latwe w hodowli:) Ja wole psy i to miezaleznie od rasy bo sa masywniejsze aja ladniejsza sylwetke chociaz Twojej suni nic nie brakuje:)

Moja suka jest troche wieksza, wysoka, jakby ja utuczyc to fajnie by wygladala, tylko ona to paryski piesek najlepiej by z nami jadla przy stole :sorry:. one nie sa trudne, ale od malego trzeba je resocjalizowac. Nasza kocha dzieci ale psow nie akceptuje. Ale to nasza wina, bo mamy ogrod i nie chodzimy z nia czesto. Ale w domu zaakceptuje psa, tylko na ulicy czuje sie zagrozona. Mamy znajomych z psami i czasami przyjezdzaja na tydz .do nas i jest ok. Ja bardzo chcialam staffa bo wiem ze to sa kochane i cierpliwe psy do dzieci, ale tez potrafia wygladem odstraszyc. Moj M przyjezdza po polnocy do domu ale jeszcze rok temu wracal ok 2 w nocy, chcialam miec obronczynie ;).
Teraz mam rumunow sasiadow, masakra :no:, zaden do plotu nie podejdzie :tak:, juz nie raz probowali ja przekonac i reke wystawiali a ona tego nie cierpi :-p.

Na you tube mam wiecej filmikow z nia, jak otworzysz ten filmik co widzialas to mozesz wejsc na moje konto i powinny sie wyswietlic, chyba 16 ale tam tez sa filmiki axolotla i rybek. Jeden jest fajny z buldogiem francuskim.

reklama
Do góry