reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

ja dopiero po poscie poziomki zorientowałam sie ze to nie amstaf:zawstydzona/y:, to duzo zmienia, mamcia tak super piszesz o swoim, ze chyba zmienie zdanie

a co do naszego kauaza ja sie dopiero dowiedziałam po czasie ze to niebezpieczna rasa, ale ten nasz jest grzeczny, tylko obcych psow nie akceptuje, a na wsi to norma za przychodza jakies łazęgi do suki, w sumie on miał straszyc wyglądem ma gospodarstwie, a on nawet za bardzo nie chce szczekac jak cos sie dzieje
Zdjęcie024.jpgZdjęcie023.jpg

Załączniki

• Zdjęcie024.jpg
    Zdjęcie024.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 31
  • Zdjęcie023.jpg
    Zdjęcie023.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Mamciam limit na tel i nie moge filmikow tetaz poogladac:( ale zrobie to w najblizszym czasie:)

Ma dziewczyna racje ja tez ciapatych nie cierpie:mad:
Rozwazamy jeszcze francuskiego ale jak dla mnie to ciut za drobny.

Powiedz a szczeka duzo? My tez mamy ogrodek i tez pewmie wiekszosc czasu by siedzial w nim

Lenka ladne bydlęcie:) Na gospodarstwo to idealny pies i na pewno nikt sie po nocy u Was nie paleta bo sie boja:)
To Ty tak jak ja z ta warga u Annaoj wczoraj;)

Ostatnia edycja:
hej
mamcia super ten filmik, śliczna psinka,
moja Zara to czekoladowa labrador
Lenka ja mam psa na zewnątrz, nie w domu, chociaż
jak dzieci jeszcze nie było to była bardzo dużo w domu, mimo,
ze ma krótką sierśc, ciagle jej było pełno w domu

M zamówił meble do jadalni i szafke dodatkową do kuchni,
cały dzień dzisiaj mi to montują, ale wyglądają super

Hehe super filmiki i psiaki extra :-)

My mielismy labka ale mlodego, 10mies mial jak go oddalismy bo tutaj sie przeprowadzilismy a on nauczony biegania na wsi... szkoda nam go bylo i poszedl na wies. byl bardzo ... hymm jak to ujac... dziecinny :confused2: na drugi raz tak mlodego labka bym nie wziela, juz wiem z czym to sie je i on potrzebuja duzo nauki. dluga sa "szczeniakami" i sie tak zachowuja :p i to u nich najwiekszy minus dla mnie :p ale kazdy jak waza ;-) kiedys moze uda nam sie wziac znow jakiegos pieska ale musimy wtdy juz miec sytuacje ustabilizowana :-)

witam sie w ten deszczowy dzien.... :eek::confused2::baffled:

Lenka nie dziwie sie ze pomylilas staffika z amstafem, w pl jest bardzo malo staffikow, dopiero od niedawna znajomi mi mowia ze czasami gdzies widza ale to od swieta.
Poziomki o buldogu francuskim zapomnij, siostra M kupila, i zaluje ze staffa nie wziela, same problemy z nim jest tak wredny ze do lozka.po zlosci im naszcza i nasra. Nawer na.imie swoje nie reaguje, ja sie smieje ze kota maja, bo on wlasnymi drogami chodzi. Juz jaja mu obcieli bo nawet na.moja suke sie sadzil i odrazu do gardla :/...jak przyjezdzaja to lily pilnuje bo sie boje ze ja ugryzie. O jedzenie tez sie sadzi, nasza suka nie je jak oni sa nawet 3 dni bo boi sie do miski podejsc bo zaraz do niej leci, chociaz ostatnio sie wkurzyla i pokazala mu kto rzadzi ale na nim to wrazenia nie zrobilo. Taki maly gnojek ;)

Co do szczekania to szczeka, bo w ogrodku siedzi dlatego, ogolnie taka nam sie trafila bo staffy mala szczekaja. W domu to wiadomo jak ktos zapuka, ale jak rykne na nia to siedzi cicho. Ciapatych to ja przezyje u nas za sciana sa gipsy, rumunscy cyganie :/...... nie sa groznia ale wiadomo jak cygan to cygan ja tam im nie ufam, po ang nie gadaja i prawie same chlopy. Jak sie wprowadzali to czike specjalnie wypuszczalam na ogrodek zeby ich obszczekala :).

No labladory zawsze mi sie podobaly.
Liza u nas tez pada, ja.pod kolderka leze. M ma dzis wolne i spi teraz z mala, ale chyba go zaraz obudze zeby polecial do szkoly, bo tak leje ze masakra, zanim ja sie tam dokulam to on juz w dwie strony obleci ;).....a ja jakis obiad zrobie w tym czasie.

Ostatnia edycja:
U nas pada tez i siedzimy w domu:(

Mamcia z francuzem tak moze byc bo to charakrerne jest;) Takim skakancom pomaca plaskacz w pysk-to wielka obraza dla psa i pokazanie domonacji.Czesto dziala i przynosi ogromne rezultaty. Niestety psy w przeciwienstwie do suki moga czesciej miec takie pomydly na dominacje w domu:p-faceci...:D
Masz racje znajomi kota nie psa maja bo koty takie sa haha
Cyganow wspolczuje:/

Liza to takie dzieci sa cale zycie:)

Wiecie co tak piszecie o tych labladorach, nie wiedzialam ze to takie dzikusy sa :). Ale moja suka tez taki dzieciak jest, skacze na znajomych jak sie wita :/, krzycze wtedy na nia ale ona wpada w taka radosc ze nic do niej nie dociera. Tylko na mnie nie skacze bo jak miala 5 mies to zaszlam w ciaze z lily i tak sie nauczyla ze nie wolno ;). Ale w domu nic nigdy nie zniszczyla. Jak sie nudzi to sie dzieciaka psoci, resoraki z toru kranie albo misie ;), wtedy ja gonia zeby oddala a ona ma.radoche i biega w kolo stolu ;).
Pogoda naprawde paskudna :/.........
A buldoga francuskiegow zyciu bym nie kupila, ten pies nie nadaje sie do dzieci. Po schdach nie moze.chodzic, skakac nie moze, ten ma rok i juz mu stawy padaja :/ jakis wadliwy im sie trafil, ostatni z miotu niewypal ;).

reklama
Mamci chyba tak bo francuzy z zasady zrowe:) Dlaczego po schodach nie moga? Moga,to angliki nie piwinny bo z powodu krotkich przednich lap spadaja na pysk:p
Labki to jak dziecko z adhd sa lekko niedojrzale trzeba miec sporo zaciexia zwby takiego pieska miec ale za to uroku maja mnostwo:)

Ostatnia edycja:
Do góry