reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia dzięki ,też tak chce zrobić ,bo serio wiem ze on by sobie tego nie wymyślił ,jest nowy i dzieci to widzą,a z drugiej strony wiem ze 3 latek nie chce zrobić alankowi pewnie przykrości ,ale fakt ,myślę ze dobrze będzie jak to powiem jutro pani ,niech czuwa nad tym :-).

Ja w lozeczku czekam na m jak miłość :-).

reklama
1383682742125.jpg

Mamcia takie mielismy- to jest samica

Załączniki

• 1383682742125.jpg
    1383682742125.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 22
czesc laski, wpadam tylko na chwile, bo juz ledwo widzę na oczy(jutro pocztam co tam u was) a więc byłam dzis u lekarza i jestem umowiona na 3 grudnia na cc, a jakby cos sie działo, bo sie okazało ,że to zrosty po poprzednich cc mnie tak strasznie bolą, to ewentualnie będzie mnie ciął 26 listopada, także wielka godzina tuż tuż.....no i humor juz mam lepszy tylko dziś tak mnie masakrycznie mdli,że ledwo żyję:)

mamcia one sa tylko wodne,wystawiaja tylko nosy. Wystarczy im jakis lisc tylko zeby sie lapa podeprzec.Samce sa pekate i wielkie korpus jest wielkosci piesci malej kobiety.

Marta Ciebie tez mdli?? moze i Ty w ciazy??:D:D
Ciesze sie ze juz znasz dzien zero,obys spokojnie i szczesliwie doczekala:)

Ostatnia edycja:
Marta no to teraz odliczamy :), ja w 38tyg. Dowiem sie chyba dopiero date, ciekawe czy wogole dotrwam do tego czasu :).
Poziomki wlasnie czytam o tych zabciach fajna sprawa

Ostatnia edycja:
Poziomki ja dopiero teraz doczytalam ze pomylilas warge z waga :D :D :D, nie moge sie przestac smiac :D dobre, dobre hahahahahha

reklama
mamcia, poziomki ja raczej nie przepadam za takimi zwierzaczkami,
ale fajnie się czyta jak piszecie, macie dużą wiedzę,
my mamy labradorke, i dzieci, wystarczy na razie
Stefaa właśnie najmłodszy dzisiaj testował moją konsekwencje i wytrwałośc,
nie ugiełam się, ale jeszcze mam nerwa,
a i jak ja Ci pozytywnie zazdrosze tych tańców i zabaw
anojkojce na wywiadówce nie tak źle, cudów oczysiście nie ma,
ale syn został pochwalony , bo we wrzesniu byli na wymianie w DE ze szkoły,
i super się spisał, on smiga po angielsku i niemiecku i gada non stop,
tak więc gadał za siebie i za innych ,

Do góry