reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kate lablador jest jak kolejne dziecko
Fajnie ze syn sobie radzi z jezykami to mu bardzo ulatwi zycie
Fajnie ze syn sobie radzi z jezykami to mu bardzo ulatwi zycie
so_happy
Fanka BB :)
poziomki, dokładnie, chociaż my mamy suczke, i jak na
labradorke jest mega spokojna,może też dlatego, ze jest bardzo wybiegana,
nasza znajoma wzieła od niej młodego, czysty labrador
też, piesek, ma 2 lata i nie panuje nad nim, ma 5 dzieci, i zastanawia się czy go nie uśpić,
rzucił jej się na dzieci 2 razy, nasza nie tknie nawet muchy, ona jest taka ciapowata, ale kochana
a młody faktycznie dobrze gada, a nie uczy się wogóle, tak lekko mu to przychodzi
labradorke jest mega spokojna,może też dlatego, ze jest bardzo wybiegana,
nasza znajoma wzieła od niej młodego, czysty labrador
też, piesek, ma 2 lata i nie panuje nad nim, ma 5 dzieci, i zastanawia się czy go nie uśpić,
rzucił jej się na dzieci 2 razy, nasza nie tknie nawet muchy, ona jest taka ciapowata, ale kochana
a młody faktycznie dobrze gada, a nie uczy się wogóle, tak lekko mu to przychodzi
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia uwielbiam stafy!!!!
My mamy buldoga angielskiego ale musial zostac w pl u mojej mamy bo ma tak ciezka alergie.
Kate to nie wina psa ale wlasciciela,nie mozna uspic psa bo sie zle dobralo rase do pptrzeb rodziny.Labladora trzeba wybiegac bo inaczej zwariuje i bedzie mu palma odbijac.
Nasz znajomy niechod chcial kupic sobie polskiego gonczego...
My mamy buldoga angielskiego ale musial zostac w pl u mojej mamy bo ma tak ciezka alergie.
Kate to nie wina psa ale wlasciciela,nie mozna uspic psa bo sie zle dobralo rase do pptrzeb rodziny.Labladora trzeba wybiegac bo inaczej zwariuje i bedzie mu palma odbijac.
Nasz znajomy niechod chcial kupic sobie polskiego gonczego...
Ostatnia edycja:
so_happy
Fanka BB :)
poziomki chyba pisałaś do mnie, rozmawiałąm z nią i też jej to mówiła, on jest zamknęty w kojcu
cały czas, jak go wypuści to głupieje, teraz boi się go wypuszczać , na weterynarza się rzucił jak go chciał zaszcepić,
weterynarz się wycofał, szok, zastanawiała sie nad tresurą, ale boi się że nie da rady wszystkiego ogarnąć,
mówi, ze boi się o dzieci a psa jej szkoda
mamcia czekam na filmik
ide pranie poskłądac bo skończyło sie suszyć i kłade się spać
dobranoc
cały czas, jak go wypuści to głupieje, teraz boi się go wypuszczać , na weterynarza się rzucił jak go chciał zaszcepić,
weterynarz się wycofał, szok, zastanawiała sie nad tresurą, ale boi się że nie da rady wszystkiego ogarnąć,
mówi, ze boi się o dzieci a psa jej szkoda
mamcia czekam na filmik
ide pranie poskłądac bo skończyło sie suszyć i kłade się spać
dobranoc
poziomki
mama 00 08 11 13 15
kate przepraszam Marta mi chodzi po glowie.
Tresura moze juz niewiele pomoc,kompletnie nie popieram i mie rozumiem idei hodowli kojcowej bo sie psa niszczy w ten sposob. Szkoda ze nie wziela z Was przykladu Szkoda psa
Tresura moze juz niewiele pomoc,kompletnie nie popieram i mie rozumiem idei hodowli kojcowej bo sie psa niszczy w ten sposob. Szkoda ze nie wziela z Was przykladu Szkoda psa
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja dzis jakas zalatana ;-) wiec witam sie wieczornie na chwilke po padam..
Dzis jakos lepiej z dzieciakami ;-) tylko Patryk z samochodu nawet nie chcial wyjsc jak pod przedszkole podjechalismy, pytalam potem i bylo dobrze wiec to tylko przy zostawianiu go tak reaguje,a zaraz jak wyjde jest ok.
Mamcia zdrowka. Lepiej malej? A Synowi nie wrocilo?
Hehe Mamcia Ty w ciazy? ;-)
Dorota i widzisz juz troche lepiej :-) moj dzis jak wychodzil dostal kartki z ich pracami wiec dumny wychodzil ;-)
Liza wpis na fb super ;-) czemu sie z nami nie podzielilas zaczelam sie zastanawiac? ;-)
Mamcia u nas takie same zebrania- mi sie bardzo podoba takie bo na spokojnie mozna o wszystkim a inni nie oceniaja .
Poziomki moze do mnie bys wpadla tak pichcic ;-)
Ania fotki super :-)
annaoj ja podkarpacie- tam to chyba nikogo tu nie ma ;-)
A ja jeszcze zadnej zbiorki kasiury nie mialam :-) zobaczymy co Mikolajem.
Marta to teraz juz tylko czekac :-) szybko zleci i bedziesz n sie tu chwalila :-)
Kate super ze Synowi tak latwo jezyki wchodza do glowy :-)
Dorota dziewczyny racje maja, porozmawiaj z pania bo sie zmiechecic moze Ja Patryka pytam czy dzieci sa fajne, czy i z kim sie bawi czy ktos go uderzyl, bo nie duzoowi wiec musze sie dopytywac ;-) na razie wszystko bylo ok :-)
Dziewczyny fajne macie zainteresowania ja to nic sie nie znam Moj M chce akwarium ale ja nie mam o tym pojecia a pewnie wszystko spadlo by na mnie, a na razie wystarczy mi pies ktorego tez on chcial a ja musze o wszystkim myslec, sprztac jej klaki ;-) nie wiem czemu ale siersci nie cierpie ;-) on ja kapie tylko ;-) albo az bo ja sama b bym nie dala rady ;-)
Dobranoc uciekam spac :-)
Dzis jakos lepiej z dzieciakami ;-) tylko Patryk z samochodu nawet nie chcial wyjsc jak pod przedszkole podjechalismy, pytalam potem i bylo dobrze wiec to tylko przy zostawianiu go tak reaguje,a zaraz jak wyjde jest ok.
Mamcia zdrowka. Lepiej malej? A Synowi nie wrocilo?
Hehe Mamcia Ty w ciazy? ;-)
Dorota i widzisz juz troche lepiej :-) moj dzis jak wychodzil dostal kartki z ich pracami wiec dumny wychodzil ;-)
Liza wpis na fb super ;-) czemu sie z nami nie podzielilas zaczelam sie zastanawiac? ;-)
Mamcia u nas takie same zebrania- mi sie bardzo podoba takie bo na spokojnie mozna o wszystkim a inni nie oceniaja .
Poziomki moze do mnie bys wpadla tak pichcic ;-)
Ania fotki super :-)
annaoj ja podkarpacie- tam to chyba nikogo tu nie ma ;-)
A ja jeszcze zadnej zbiorki kasiury nie mialam :-) zobaczymy co Mikolajem.
Marta to teraz juz tylko czekac :-) szybko zleci i bedziesz n sie tu chwalila :-)
Kate super ze Synowi tak latwo jezyki wchodza do glowy :-)
Dorota dziewczyny racje maja, porozmawiaj z pania bo sie zmiechecic moze Ja Patryka pytam czy dzieci sa fajne, czy i z kim sie bawi czy ktos go uderzyl, bo nie duzoowi wiec musze sie dopytywac ;-) na razie wszystko bylo ok :-)
Dziewczyny fajne macie zainteresowania ja to nic sie nie znam Moj M chce akwarium ale ja nie mam o tym pojecia a pewnie wszystko spadlo by na mnie, a na razie wystarczy mi pies ktorego tez on chcial a ja musze o wszystkim myslec, sprztac jej klaki ;-) nie wiem czemu ale siersci nie cierpie ;-) on ja kapie tylko ;-) albo az bo ja sama b bym nie dala rady ;-)
Dobranoc uciekam spac :-)
reklama
Kurde poziomki my chcielismy tego pasa buldoga ang. Ale tu kosztuje 1000f nie stac nas a jeszcze choruja, dlatego wybralismy stafika. Moja kochana morderczyni szczurow .wlasnie spi mi w nogach ....nasza suka to temat rzeka, np.wszystkie osy zjada..nie no duzo by pisac, jutro dam filmik o psie mordercy jak to bardzo duzo ludzi mowi .....
Kocham ja ale mnie wkurza ze lazi za mna
krok w krok i sie o nia ciagle.potykam :/..spi z lily czesto i jej koldre zabiera bo musi spac pod koldra bo jej zimno :/, nadre sie na nia tyle.w dzien ze szok ale kocham ja bardzo....
Iwona dobrze ze jestes chociaz wieczorem
Ja lubie labladory ale to duze psy i potrzebuja ruchu tak jak piszecie.
Kocham ja ale mnie wkurza ze lazi za mna
krok w krok i sie o nia ciagle.potykam :/..spi z lily czesto i jej koldre zabiera bo musi spac pod koldra bo jej zimno :/, nadre sie na nia tyle.w dzien ze szok ale kocham ja bardzo....
Iwona dobrze ze jestes chociaz wieczorem
Ja lubie labladory ale to duze psy i potrzebuja ruchu tak jak piszecie.
Podziel się: