reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki, dokładnie, chociaż my mamy suczke, i jak na
labradorke jest mega spokojna,może też dlatego, ze jest bardzo wybiegana,
nasza znajoma wzieła od niej młodego, czysty labrador
też, piesek, ma 2 lata i nie panuje nad nim, ma 5 dzieci, i zastanawia się czy go nie uśpić,
rzucił jej się na dzieci 2 razy, nasza nie tknie nawet muchy, ona jest taka ciapowata, ale kochana
a młody faktycznie dobrze gada, a nie uczy się wogóle, tak lekko mu to przychodzi

Kate ja i pasa mam ;), cale zoo ;) mamy sraffika, zrobilam jej filmik na you tube, jutro wrzuce linka. Filmik dla.ludzi o mocnych nerwach......

Mamcia uwielbiam stafy!!!!
My mamy buldoga angielskiego ale musial zostac w pl u mojej mamy bo ma tak ciezka alergie.

Kate to nie wina psa ale wlasciciela,nie mozna uspic psa bo sie zle dobralo rase do pptrzeb rodziny.Labladora trzeba wybiegac bo inaczej zwariuje i bedzie mu palma odbijac.
Nasz znajomy niechod chcial kupic sobie polskiego gonczego...:mad:

Ostatnia edycja:
poziomki chyba pisałaś do mnie, rozmawiałąm z nią i też jej to mówiła, on jest zamknęty w kojcu
cały czas, jak go wypuści to głupieje, teraz boi się go wypuszczać , na weterynarza się rzucił jak go chciał zaszcepić,
weterynarz się wycofał, szok, zastanawiała sie nad tresurą, ale boi się że nie da rady wszystkiego ogarnąć,
mówi, ze boi się o dzieci a psa jej szkoda
mamcia czekam na filmik
ide pranie poskłądac bo skończyło sie suszyć i kłade się spać
dobranoc

kate przepraszam:p Marta mi chodzi po glowie.
Tresura moze juz niewiele pomoc,kompletnie nie popieram i mie rozumiem idei hodowli kojcowej bo sie psa niszczy w ten sposob. Szkoda ze nie wziela z Was przykladu:( Szkoda psa:(

1383689529713.jpg

To nasz bestyj

Załączniki

• 1383689529713.jpg
    1383689529713.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 25
Ja dzis jakas zalatana ;-) wiec witam sie wieczornie na chwilke po padam..

Dzis jakos lepiej z dzieciakami ;-) tylko Patryk z samochodu nawet nie chcial wyjsc jak pod przedszkole podjechalismy, pytalam potem i bylo dobrze wiec to tylko przy zostawianiu go tak reaguje,a zaraz jak wyjde jest ok.

Mamcia zdrowka. Lepiej malej? A Synowi nie wrocilo?
Hehe Mamcia Ty w ciazy? ;-)

Dorota i widzisz juz troche lepiej :-) moj dzis jak wychodzil dostal kartki z ich pracami wiec dumny wychodzil ;-)

Liza wpis na fb super ;-) czemu sie z nami nie podzielilas zaczelam sie zastanawiac? ;-)

Mamcia u nas takie same zebrania- mi sie bardzo podoba takie bo na spokojnie mozna o wszystkim a inni nie oceniaja .

Poziomki moze do mnie bys wpadla tak pichcic ;-)

Ania fotki super :-)

annaoj ja podkarpacie- tam to chyba nikogo tu nie ma ;-)

A ja jeszcze zadnej zbiorki kasiury nie mialam :-) zobaczymy co Mikolajem.

Marta to teraz juz tylko czekac :-) szybko zleci i bedziesz n sie tu chwalila :-)

Kate super ze Synowi tak latwo jezyki wchodza do glowy :-)

Dorota dziewczyny racje maja, porozmawiaj z pania bo sie zmiechecic moze Ja Patryka pytam czy dzieci sa fajne, czy i z kim sie bawi czy ktos go uderzyl, bo nie duzoowi wiec musze sie dopytywac ;-) na razie wszystko bylo ok :-)

Dziewczyny fajne macie zainteresowania ja to nic sie nie znam Moj M chce akwarium ale ja nie mam o tym pojecia a pewnie wszystko spadlo by na mnie, a na razie wystarczy mi pies ktorego tez on chcial a ja musze o wszystkim myslec, sprztac jej klaki ;-) nie wiem czemu ale siersci nie cierpie ;-) on ja kapie tylko ;-) albo az bo ja sama b bym nie dala rady ;-)

Dobranoc uciekam spac :-)

reklama
Kurde poziomki my chcielismy tego pasa buldoga ang. Ale tu kosztuje 1000f nie stac nas a jeszcze choruja, dlatego wybralismy stafika. Moja kochana morderczyni szczurow ;).wlasnie spi mi w nogach ;) ....nasza suka to temat rzeka, np.wszystkie osy zjada..nie no duzo by pisac, jutro dam filmik o psie mordercy jak to bardzo duzo ludzi mowi ;).....
Kocham ja ale mnie wkurza ze lazi za mna
krok w krok i sie o nia ciagle.potykam :/..spi z lily czesto i jej koldre zabiera bo musi spac pod koldra bo jej zimno :/, nadre sie na nia tyle.w dzien ze szok ale kocham ja bardzo....
Iwona dobrze ze jestes chociaz wieczorem :)
Ja lubie labladory ale to duze psy i potrzebuja ruchu tak jak piszecie.

Do góry