reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Ten jest bardzo maly, buldozek francuski. Tez ma krotkie lapki, wlasciciele mowia ze nie moga, ja sie nie znam, ten ogolnie jakis maly jest, mniejszy od normalnych francuskich. Taki dziwny.....

reklama
Mamcia czsto hodowcy nie chcac miec przerosnietych psow przesadzaja i rozmnazaja same malutkie. Normalny francuz jest wiekszy od mopsa a mniejszy od stafa:)
Łapek tez nie powinien miec zbyt krotkich. Francuz wogole piwstal z niedorozwinietych okazow anglika.Powstaly po to zeby lapac szczory we Francji.
Znowu francuz na dlugich lapach to boston terier-wygladaja dostojniej:)
Sie rozpisalam:p

Ten nie jest wiekszy od mopsa, jak bedziesz miec dostep do inter. to zobacz na filmiku jaki on maly jest. Na ulicy mijam normalne buzdozki i sa wieksze od niego. A ta hodowla to wielka lipa, nie bede tu nazw pisac ale sciema a bardzo znana w pl.

laski przerywam tą piekną konwersacje prośba o podanie namiaru do gastrologa ! kiedyś tu ktoś pisał na ten temat ale nie wiem kto i nie umiem znaleźć .. bardzo pilna sprawa help meee !

mnie chodzi o tego dziecięcego ! ktoś tu wspominał i jakiejś pani z sosnowca ...

ze mna na razie wszystko oki, ale koleżanka potrzebuje skonsultwoac wyniki jej dziecko do urodzenia ma proby wątrobowe podwyższone aa ma już 6 m-c i nic się nie zmienia :(

reklama
Gastrologa nie znam ,ja od endokrynologow

Oliwka dała sobie ładnie oczka zbadać. Wyniki pisemne. Ale coś tam ma na pograniczu astygmstyzmu,sprawdze siebie to zaniedlugo u innego okulisty .

Byłam z dziecmi na tańcu ,ale tańczyła tylko oliwka bo alan nie chciał i siedzial ze mną na korytarzu .

Poklocilam sie z M ,idę już spac ,dzieci śpią ,przynajmniej sie wyspie .

Do góry