reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia czsto hodowcy nie chcac miec przerosnietych psow przesadzaja i rozmnazaja same malutkie. Normalny francuz jest wiekszy od mopsa a mniejszy od stafa
Łapek tez nie powinien miec zbyt krotkich. Francuz wogole piwstal z niedorozwinietych okazow anglika.Powstaly po to zeby lapac szczory we Francji.
Znowu francuz na dlugich lapach to boston terier-wygladaja dostojniej
Sie rozpisalam
Łapek tez nie powinien miec zbyt krotkich. Francuz wogole piwstal z niedorozwinietych okazow anglika.Powstaly po to zeby lapac szczory we Francji.
Znowu francuz na dlugich lapach to boston terier-wygladaja dostojniej
Sie rozpisalam
Ten nie jest wiekszy od mopsa, jak bedziesz miec dostep do inter. to zobacz na filmiku jaki on maly jest. Na ulicy mijam normalne buzdozki i sa wieksze od niego. A ta hodowla to wielka lipa, nie bede tu nazw pisac ale sciema a bardzo znana w pl.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
w Pl duzi hodowli jest do d...
Jak bedziemy szukali pieska to tez bedziemy szukac dobrej ale tu.
Jak bedziemy szukali pieska to tez bedziemy szukac dobrej ale tu.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa a co Ci?
mnie chodzi o tego dziecięcego ! ktoś tu wspominał i jakiejś pani z sosnowca ...
ze mna na razie wszystko oki, ale koleżanka potrzebuje skonsultwoac wyniki jej dziecko do urodzenia ma proby wątrobowe podwyższone aa ma już 6 m-c i nic się nie zmienia
ze mna na razie wszystko oki, ale koleżanka potrzebuje skonsultwoac wyniki jej dziecko do urodzenia ma proby wątrobowe podwyższone aa ma już 6 m-c i nic się nie zmienia
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Oj to niedobrze! co lekarze mowia?
Niestety nie umiem pomoc
Niestety nie umiem pomoc
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Gastrologa nie znam ,ja od endokrynologow
Oliwka dała sobie ładnie oczka zbadać. Wyniki pisemne. Ale coś tam ma na pograniczu astygmstyzmu,sprawdze siebie to zaniedlugo u innego okulisty .
Byłam z dziecmi na tańcu ,ale tańczyła tylko oliwka bo alan nie chciał i siedzial ze mną na korytarzu .
Poklocilam sie z M ,idę już spac ,dzieci śpią ,przynajmniej sie wyspie .
Oliwka dała sobie ładnie oczka zbadać. Wyniki pisemne. Ale coś tam ma na pograniczu astygmstyzmu,sprawdze siebie to zaniedlugo u innego okulisty .
Byłam z dziecmi na tańcu ,ale tańczyła tylko oliwka bo alan nie chciał i siedzial ze mną na korytarzu .
Poklocilam sie z M ,idę już spac ,dzieci śpią ,przynajmniej sie wyspie .
Podziel się: