reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefa bo ja slepa okularow nie mam i zgaduje zamiast czytac:p:D

Mamcia kwestia tylko znaleziwnia zdrowej hodowli

Zon moj zaczal jakis czas temu cwiczyc wiec doszlam do wniosku ze gorsza nie bede:)
Zrobilam 120 brzuszlow:eek: ale jestem z siebie dumna:p:D

Ostatnia edycja:
reklama
Już pokazałam M aksika i się napalił :-D
a ja pomyliłam rybki miałam na myśli pyszczaki i to one się rozmnożyły po cichu i tylko jednego uratowałam a pielęgnicę miałam jedną taką czarno granatową - piękną

mamcia ale super terrarium mój legwan ma takie bardziej pionowe tylko dość małe więc i tak głownie siedzi na grzejniku lub na parapecie na swojej sztucznej palmie. Jak powiększymy mieszkanie to w planach jest nowe terrarium dla niego. Ale powiem Ci że on jest mały jak na trzylatka a M gdzieś wyczytał że są różne odmiany ni nie wszystkie rosną do 2m więc może ten to taki mini :rofl2:

poziomki ja jak Twój M też nie mogła bym dawać takiego pokarmu bo M chciał tez węża ale nic z tego :no:
annaoj jak warga? a ząbki całe?
stefaa u mnie odpukać kredki dają radę

czesc lasencje

z okkiem ok, antek ma antybiotyk, któras kiedys pisała o jakiejs szczepionce bronchocoś tam, lekarka coś o niej wspominał, zobaczymy, na razie kupiłam tran

stefa dla mnie to 15 zł max, bez przesady, wszedzie tylko kasa kasa i jak poxniej te dzieciaki maja się nie zagubić

mamcia o kurka, swietnie to wygląda

annaoj a moze to ze nie bedzie chodził na scianke jakoś na niego wpłynie, wydaje mi sie ze to taki okres, popisywanie sie , sprawdzanie na ile mozna sobie pozwolic, oby szybko przeszło

liza zdrówka
dorota widzisz alan da sobie radę, cieszę się bardzo

Liza zrobilas mi smaka na taka zapiekanke :-), chyba jutro zrobię :-).

Mamcia no akwarium robi wrażenie a jego zawartość jeszcze bardziej :-).

Mamcia i Poziomki fajnie ze lubicie takie " stworki "

Annaoj jak warga małej ? Tak moja oliwka chodzi do szkoły z oddziałem przedszkolnym ,ja bardzo zadowolona jestem :-).

I więcej nie wiem co posac bo teraz mnie choroba rozbiera :-(. Byłam z dziecmi w magicznej krainie ,pojawiły sie i tym sposobem od kilku minut już śpią :-), idę leki sobie zapodac ,zjeść i spac .

Aniu dobrze zrozumiałam ze jestescie z M w separacji ,ale jest dobrze i nie chcecie już w niej być ? Udalo wam sie ułożyć jeszcze wspólne życie ? Dobrze zrozumialam ?

Lenka dla was też zdrowka ,dzięki :-).

Aha alanek jeszcze w przedszkolu powiedział mi ze dzieci mówią ze on jest brzydki i niefajny :-(, wiem ze sam by tego nie wymyślił :-(, mam reagować ? Napomknac pani ? Moze niech ona zwróci na to uwagę ,bo on sie nie obroni ,alan sie nie odezwie .

Ostatnia edycja:
Poziomki niezly wynik ja na poczatku po 50 i padam ;).
Ania mozliwe ze wasz to jakas inna odmiana. Bo one osiagaja 160 z czego 3/4 dlugosci to ogon :). Ale sa super tak mi sie marzy taki smoczek, miesa nie je a taki wielki rosnie :).

lenka pierwsza propozycja to było po 50 zł ;/ !! takich mamy bogatych rodziców w grupie :confused2:

mam przeogromną ochotę na słodycze ! jakieś ciacho czy cóśś..

w lodówce pustki i mam dylemat jechać do Auchana czy olać sprawę..

dzieci już spią, za oknem leje a ja nie wiem co ze sobą zrobić .. na sen chyba za wsześnie :confused2:

jeny ale jestem zmierzła .. czuje się jak baba ;)

Mamcia ja ruwalizowac lubie i musze ustanowic wynik ktorego M od razu nie pobije;)))
Nasz kolega ostatnio pochwalil sie ze robi 200 a duzo cwiczy i biega.

Zazdroszcze Wam ze juz cos macie my na razie hodujemy tylko dzieciaki:p:D

Stefa ruszaj zadek po zakupy o kup sobie cos dobrego:p

Ostatnia edycja:
reklama
Stefaa ja tem mam ochote na cos slodkiego a wszystko przez poziomki bo smaka mi narobila na maxa :/ a tez nic nie mam :(.
Dorota a bym powiedziala pani ze syn mi powiedzial ze dzieci sie z niego smieja. Powinna cos z tym zrobic.
Poziomki spokojnie i jaszczura sie dorobice ;).
Lenka zdrowka dla syncia.

Do góry