annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
byłam dzisiaj w pracy z Młodym. Było nawet miło, jeśli nie liczyć hasła mojej szefowej "jak się czujesz jako kura domowa", "po roku to całkiem z obiegu wypadniesz". Potem jeszcze pojechałam do firmy mojego byłego prezesa i też było bardzo fajnie. Tak się zagadałam, że ledwo po Igora do szkoły zdążyłam. Potem po Alicję do przedszkola pojechaliśmy i jakaś wymordowana wróciłam.
Iwona jeśli mogę zapytać, skąd jesteś w PL?
Stefaa ja jestem konsekwentna. Jak kare daje to nie wymiękne, jak coś mówię to tak jest, ale sama nie wiem. Za każdym razem Igor mówi, że nie chciał i wiem, że tak jest, on jest jakiś taki rozkojarzony, często mam wrażenie, że ja mówię, a on nie słyszy.
Kate daj znać po wywiadówce.
Liza zdrówka, oby poszło precz.
Dorota Oliwka chodzi do zerówki w szkole?
Ania piękne foty.
Alicja właśnie wargę rozwaliła
byłam dzisiaj w pracy z Młodym. Było nawet miło, jeśli nie liczyć hasła mojej szefowej "jak się czujesz jako kura domowa", "po roku to całkiem z obiegu wypadniesz". Potem jeszcze pojechałam do firmy mojego byłego prezesa i też było bardzo fajnie. Tak się zagadałam, że ledwo po Igora do szkoły zdążyłam. Potem po Alicję do przedszkola pojechaliśmy i jakaś wymordowana wróciłam.
Iwona jeśli mogę zapytać, skąd jesteś w PL?
Stefaa ja jestem konsekwentna. Jak kare daje to nie wymiękne, jak coś mówię to tak jest, ale sama nie wiem. Za każdym razem Igor mówi, że nie chciał i wiem, że tak jest, on jest jakiś taki rozkojarzony, często mam wrażenie, że ja mówię, a on nie słyszy.
Kate daj znać po wywiadówce.
Liza zdrówka, oby poszło precz.
Dorota Oliwka chodzi do zerówki w szkole?
Mamcia za 18 tygodni około się wyjaśni;-)Tez podejrzewam ciaze bo czuje ze cos tam kopie to jest chybo pelne 22 tyg, stefaaa dobra jestes w obliczaniu . Dzidzi chetnie sobie zostawie ale pozostale kg mage z checia oddac za free
U nas zebranie jest 7, ale tu sa takie tylko rodzic i nauczyciel nie grupowo.
ja chcę, ja. Uwielbiam tiramisu.
Ania piękne foty.
Alicja właśnie wargę rozwaliła