reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hello
byłam dzisiaj w pracy z Młodym. Było nawet miło, jeśli nie liczyć hasła mojej szefowej "jak się czujesz jako kura domowa", "po roku to całkiem z obiegu wypadniesz". Potem jeszcze pojechałam do firmy mojego byłego prezesa i też było bardzo fajnie. Tak się zagadałam, że ledwo po Igora do szkoły zdążyłam. Potem po Alicję do przedszkola pojechaliśmy i jakaś wymordowana wróciłam.
Iwona jeśli mogę zapytać, skąd jesteś w PL?
Stefaa ja jestem konsekwentna. Jak kare daje to nie wymiękne, jak coś mówię to tak jest, ale sama nie wiem. Za każdym razem Igor mówi, że nie chciał i wiem, że tak jest, on jest jakiś taki rozkojarzony, często mam wrażenie, że ja mówię, a on nie słyszy.
Kate daj znać po wywiadówce.
Liza zdrówka, oby poszło precz.
Dorota Oliwka chodzi do zerówki w szkole?

Tez podejrzewam ciaze :D bo czuje ze cos tam kopie to jest chybo pelne 22 tyg, stefaaa dobra jestes w obliczaniu :D. Dzidzi chetnie sobie zostawie ale pozostale kg mage z checia oddac za free :D
U nas zebranie jest 7, ale tu sa takie tylko rodzic i nauczyciel nie grupowo.
Mamcia za 18 tygodni około się wyjaśni;-)

Zobacz załącznik 592158

Cala miska tiramisu:p:D
sa jakies lakomczuchy?
ja chcę, ja. Uwielbiam tiramisu.

Ania piękne foty.

Alicja właśnie wargę rozwaliła:baffled:

reklama
Ania zdrowka duzo i do lozka wskakuj jak najszybciej:)

Annaoj nie ma to jak mile slowa szefa;) fajnie Tobie dzien uplynal
Ja nie mam wagi i sie ciesze;) nie bedziesz sie stresowac:)

ale ja to ciemna jestem...przeczytalam waga iast warga:screwy:
Wszystko ok?

Ostatnia edycja:
O kurde annaoj groznie to wyglada? Zeby zostaly na miejscu?
Ania ja mam go w 54l i mam jednego. Chcialabym 2 ale narazie musze zmienic akwa na wieksze. A teraz w kolejnosci czeka terrarium ktore stoi juz rok puste, i czeka na ta jaszczurke. Tyle pracy w nie wsadzilismy, ponad miesiac je budowalismy z M, zawsze wieczorami jak dzieci juz spaly :) zaraz zrobie fotke naszej pracy ;)

Nasze terrarium :), zjecie z tel i slaba jakosc. Ogolnie nasz salon to takie male zoo sie robi :D

Załączniki

• 1383673541572.jpg
    1383673541572.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 32
Mamcia cudne!!
Ja chcialam warana sle karmic go trzeba zywcem,ja nie mam z tym problemu mogla bym specjalnie hodowac myszy czy chomiki ale M sie nie zgodzil

Ja chcialam iquane legwana zielonego, ale duzy rosnie a nie mamy tyle miejsca, a M chce agame brodata i dla niej to terrarium. Musimy poczekac az urodze bo teraz trzeba wyprawke kupic i tak ciafle odwlekamy kupno tej jaszczurki. Ale jak juz dzieciak nam dorosna i sie wyprowadza to kupie sobie legwana i bedzie mi po domu smigal taki smok :). Warany tez mi sie widza :)

warany sa super bo sa duze i moga lazic jak kot po domu,musza miec tylko duzy kamien grzejny:) legwany za to cudne ach.. Moze kiedys M jeszcze namowie:rolleyes::p
Ile tu taka przyjemnosc?

Ostatnia edycja:
haha poziomki TY krejozla jesteś.. czytam co TY do annaoj odpisujesz i śmieje się pod nosem haha :)

pytanie do mam szkolniaków.. czy Wasze dzieci też tak kredki łamią... kurna ja już 3 pudełko kupuję, bo młody tak łamie, że same przykrótasy zostają :baffled: o ołówkach już nie wspomnę!

mamcia wszystko piękne, tylko ja się strasznie tych stworów boję..

Legwany sa i po 70 i po 400 rozne ceny. Agamy w sklepie najtansza ok 50£, prywatnie znalazlam po 10-15£ za sztuke. Axolotla kupilismy za 20£ w sklepie. Najlepiej prywatnie kupic bo zqwsze taniej :tak:.
stefaa moj maly tez tak lamie kredki, juz nie wspomne o mlodej :-p. Jak bylo na zebraniu?

reklama
zebrania w przedszkolu powinny być indywidualne ... bo i tak czeka się do zakończenia by porozmawiać o dziecku.. Pani przez 20 minut czytała ogólne podsumowanie i co mi z informacji, że kilkoro dzieci ma problem z nożyczkami, z załatwianiem się itd.. no nic skladka na mikolaja ustalona po 30 zł, na zajączka po 10 - przesada u mnie w domu zajączka się nie obchodzi no ale coż.. czekam jeszcze na walentynki, dzień kobiet no w końcu to też święta ;)

Do góry