reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mamcia zrob:)

cuuudny jest!! moze kiedys sobie kupimy:)
tez chcemy albinosa i zany tez albinotyczne mielismy

Dorota na razie cisza:/

Ostatnia edycja:
dzieki babki, oby szybko przeszlo nienawidze chorowac a jakos mnie juz drugi raz zlapalo gdzie ja na rok dwa razy choruje :( witaminki jakies musze brac tyle ze biore takie na wlosy skore i paznokcie wiec niewiem :p

stefea toć mam trojke :p:-D no na FB wstawilam, ciekawe kto sie na poczatku nabral zanim przeczytal calosc :-D ;-)
moi rodzice by mnie wydziedziczyli jakbym w ciaze zaszla lub slub wziela :p :confused2: zanim wyjechalam matka do mnie tak powiedziala " tylko nie bierz slubu szybko, za 3 lata conajmniej, i zebys w ciaze nie zaszla..." :sorry::eek::sorry::eek::sorry::eek::sorry:

Za godzinke Ł w domku powinien byc :-)
na obiad zapiekanka ziemniaczana- mmmmmm dawno nie robilam pychotka :-)

Ania a ktory to jyz tydzien??
Skoro chcecie core to zycze cory:)
grzecznej oczywiscie:p
15 leci, jak pójdę na usg będzie 17 więc mam ogromną nadzieję że będzie widać
nie dziękuję :-D

Aniu ja jak myślę o 3 to myślę jakoś o synku bo mam tak samo ze synek taki grzeczny i spokojny i taki kochany .
Dokładnie tak samo a idealny układ to dziewczynka z charakterem mojego synka :tak::-D a koszmar to chłopiec z charakterem córki :szok::rofl2:

pocieszę Cię trochę że mój synek trzy lata płakał wychodząc do przedszkola a pierwsze pół roku płakał też w przedszkolu :-( ja nie miałam serca go prowadzić, jak miałam wolne to on też miał

Ania- no właśnie ja też byłam przerażona jak mnie chwycił ten ból pachwiny w 16tc to chodziłam jak kaleka i aż się bałam co będzie dalej. O dziwo teraz śmigam całkiem szybko i bezboleśnie ale za to plecy teraz częściej pobolewają.:sorry:
mnie jakoś dzisiaj mniej boli ale tydzień to jak paralityk chodziłam, może rozchodzę :rofl2:
Poziomki ja mam akwarium z axolotlem albinosem :D
ale zajeb....... ten stworek muszę koniecznie mojemu M pokazać będzie okichany bo on uwielbia różne takie cudaki :rofl2: ja miałam kiedyś pielęgnice ale się zagryzły :-( a jedną co się urodziła u nas to miałam osobno i chyba "zmarła" ze starości,

Mamartusia, Lenka cudowne dzieci :tak: a te śpioszki diabełki ..... mega fajne :-D:-D

coś coraz gorzej się czuję :baffled:
a ja dzisiaj byłam w sądzie bo już czas doprowadzić sprawy do końca, bo my z moim M jesteśmy w separacji od kilku lat a teraz myślę że już czas znieść :tak: próbę czasu przeszliśmy i jest dużo lepiej niż przed więc nie ma na co czekać
a jak wiadomo teście coraz młodsi nie są a jak coś to żadnej kasy nie dostanę bo w świetle prawa nic mi się nie należy a należy mi się za te lata nerwów i stresu ;-):tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
i byłam z córką na Starym Rynku nakarmić gołębię :tak: ale było wesoło, obsiadły ją całą jak pomnik
DSC_0047.jpgDSC_0049.jpg1.jpg2.jpg4.jpg
i jeszcze chomikowi fajne zdjęcie zrobiłam
DSC_0024.jpg

jutro muszę do pracy podjechać więc zajrzę jak wrócę

Załączniki

• DSC_0047.jpg
    DSC_0047.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0024.jpg
    DSC_0024.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 1.jpg
    1.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 41
  • 2.jpg
    2.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 36
  • 4.jpg
    4.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Ania super fotki i ten nasz piekny stary rynek, slyszalam ze duzo sie pozmienialo. Juz 3,5 roku w byd. nie bylam w sumie w pl.
No nasz aksik jest super w ogrodzie dzdzownoce mu kopiemy i sie zajada ;). Pielegnice super ryby :).
Mialam tez jedno akwa z pielegnicami, ciagle mlode mi sie rodzily, raz z miotu mialam 189szt. Wkoncu jakies pol roku temu zrezygnowlam bo juz za duzo tego bylo a i w sklepach zbytnio nie chcieli.
Poziomki jak zobaczylam twoje slodkosci to na you tube zaraz kilka przepisow obejrzalam ;), kiedys zrobie.

Amia super fotki;)
Faktycznie to dobra pora zeby pozalatwiac sprawy a o przyszlosc trzeba dbac;):p:D

Mamcia a po co Ci przepis?
Krem robie z bitej i mascarpona biszkopty podluzne maczam w mocnej gorzkiej kawie.
Do kremu likieru mozesz dac jak masz,ja nie daje i tak jest super:p
i zapomniala bym o kakao-koniecznie prawdziwe na kazda warstwe

reklama
mamcia 189 :szok::szok: a ja raz miałam małe rybki i tylko jedną uratowałam i byłam z tego taka dumna :rofl2:
poczytałam trochę o tych stworkach :happy: i powiedz mi Ty masz jednego czy kilka? i jaki duży masz zbiornik bo czytałam że 100 l minimum.
fakty bardzo dużo się pozmieniało ja też kilka lat tam nie byłam i jak mnie koleżanka latem wyciągnęła to rozglądałam się jak bym zwiedzała jakieś nowe miasto :rofl2: a Wyspa Młyńska jak wygląda :szok: szok, kopara opada taki standard ale też nie bywam bo jakoś mi nie po drodze :rofl2:
poziomki święte słowa i też tak w końcu pomyślałam że nie ma na co czekać ;-)
a katar z nosa mi leci jak woda z kranu, coś mnie gardło drapie, przeziębienie jakieś :baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry