reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia zrob
cuuudny jest!! moze kiedys sobie kupimy
tez chcemy albinosa i zany tez albinotyczne mielismy
Dorota na razie cisza:/
cuuudny jest!! moze kiedys sobie kupimy
tez chcemy albinosa i zany tez albinotyczne mielismy
Dorota na razie cisza:/
Ostatnia edycja:
Liza
Fanka BB :)
dzieki babki, oby szybko przeszlo nienawidze chorowac a jakos mnie juz drugi raz zlapalo gdzie ja na rok dwa razy choruje witaminki jakies musze brac tyle ze biore takie na wlosy skore i paznokcie wiec niewiem
stefea toć mam trojke no na FB wstawilam, ciekawe kto sie na poczatku nabral zanim przeczytal calosc ;-)
moi rodzice by mnie wydziedziczyli jakbym w ciaze zaszla lub slub wziela zanim wyjechalam matka do mnie tak powiedziala " tylko nie bierz slubu szybko, za 3 lata conajmniej, i zebys w ciaze nie zaszla..."
Za godzinke Ł w domku powinien byc :-)
na obiad zapiekanka ziemniaczana- mmmmmm dawno nie robilam pychotka :-)
stefea toć mam trojke no na FB wstawilam, ciekawe kto sie na poczatku nabral zanim przeczytal calosc ;-)
moi rodzice by mnie wydziedziczyli jakbym w ciaze zaszla lub slub wziela zanim wyjechalam matka do mnie tak powiedziala " tylko nie bierz slubu szybko, za 3 lata conajmniej, i zebys w ciaze nie zaszla..."
Za godzinke Ł w domku powinien byc :-)
na obiad zapiekanka ziemniaczana- mmmmmm dawno nie robilam pychotka :-)
ania138
miłość w trzech wymiarach
15 leci, jak pójdę na usg będzie 17 więc mam ogromną nadzieję że będzie widaćAnia a ktory to jyz tydzien??
Skoro chcecie core to zycze cory
grzecznej oczywiscie
nie dziękuję
Dokładnie tak samo a idealny układ to dziewczynka z charakterem mojego synka a koszmar to chłopiec z charakterem córkiAniu ja jak myślę o 3 to myślę jakoś o synku bo mam tak samo ze synek taki grzeczny i spokojny i taki kochany .
pocieszę Cię trochę że mój synek trzy lata płakał wychodząc do przedszkola a pierwsze pół roku płakał też w przedszkolu :-( ja nie miałam serca go prowadzić, jak miałam wolne to on też miał
mnie jakoś dzisiaj mniej boli ale tydzień to jak paralityk chodziłam, może rozchodzęAnia- no właśnie ja też byłam przerażona jak mnie chwycił ten ból pachwiny w 16tc to chodziłam jak kaleka i aż się bałam co będzie dalej. O dziwo teraz śmigam całkiem szybko i bezboleśnie ale za to plecy teraz częściej pobolewają.
ale zajeb....... ten stworek muszę koniecznie mojemu M pokazać będzie okichany bo on uwielbia różne takie cudaki ja miałam kiedyś pielęgnice ale się zagryzły :-( a jedną co się urodziła u nas to miałam osobno i chyba "zmarła" ze starości,Poziomki ja mam akwarium z axolotlem albinosem
Mamartusia, Lenka cudowne dzieci a te śpioszki diabełki ..... mega fajne
ania138
coś coraz gorzej się czuję
a ja dzisiaj byłam w sądzie bo już czas doprowadzić sprawy do końca, bo my z moim M jesteśmy w separacji od kilku lat a teraz myślę że już czas znieść próbę czasu przeszliśmy i jest dużo lepiej niż przed więc nie ma na co czekać
a jak wiadomo teście coraz młodsi nie są a jak coś to żadnej kasy nie dostanę bo w świetle prawa nic mi się nie należy a należy mi się za te lata nerwów i stresu ;-)
i byłam z córką na Starym Rynku nakarmić gołębię ale było wesoło, obsiadły ją całą jak pomnik
i jeszcze chomikowi fajne zdjęcie zrobiłam
jutro muszę do pracy podjechać więc zajrzę jak wrócę
a ja dzisiaj byłam w sądzie bo już czas doprowadzić sprawy do końca, bo my z moim M jesteśmy w separacji od kilku lat a teraz myślę że już czas znieść próbę czasu przeszliśmy i jest dużo lepiej niż przed więc nie ma na co czekać
a jak wiadomo teście coraz młodsi nie są a jak coś to żadnej kasy nie dostanę bo w świetle prawa nic mi się nie należy a należy mi się za te lata nerwów i stresu ;-)
i byłam z córką na Starym Rynku nakarmić gołębię ale było wesoło, obsiadły ją całą jak pomnik
i jeszcze chomikowi fajne zdjęcie zrobiłam
jutro muszę do pracy podjechać więc zajrzę jak wrócę
Załączniki
Ostatnia edycja:
Ania super fotki i ten nasz piekny stary rynek, slyszalam ze duzo sie pozmienialo. Juz 3,5 roku w byd. nie bylam w sumie w pl.
No nasz aksik jest super w ogrodzie dzdzownoce mu kopiemy i sie zajada . Pielegnice super ryby .
Mialam tez jedno akwa z pielegnicami, ciagle mlode mi sie rodzily, raz z miotu mialam 189szt. Wkoncu jakies pol roku temu zrezygnowlam bo juz za duzo tego bylo a i w sklepach zbytnio nie chcieli.
Poziomki jak zobaczylam twoje slodkosci to na you tube zaraz kilka przepisow obejrzalam , kiedys zrobie.
No nasz aksik jest super w ogrodzie dzdzownoce mu kopiemy i sie zajada . Pielegnice super ryby .
Mialam tez jedno akwa z pielegnicami, ciagle mlode mi sie rodzily, raz z miotu mialam 189szt. Wkoncu jakies pol roku temu zrezygnowlam bo juz za duzo tego bylo a i w sklepach zbytnio nie chcieli.
Poziomki jak zobaczylam twoje slodkosci to na you tube zaraz kilka przepisow obejrzalam , kiedys zrobie.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Amia super fotki
Faktycznie to dobra pora zeby pozalatwiac sprawy a o przyszlosc trzeba dbac
Mamcia a po co Ci przepis?
Krem robie z bitej i mascarpona biszkopty podluzne maczam w mocnej gorzkiej kawie.
Do kremu likieru mozesz dac jak masz,ja nie daje i tak jest super
i zapomniala bym o kakao-koniecznie prawdziwe na kazda warstwe
Faktycznie to dobra pora zeby pozalatwiac sprawy a o przyszlosc trzeba dbac
Mamcia a po co Ci przepis?
Krem robie z bitej i mascarpona biszkopty podluzne maczam w mocnej gorzkiej kawie.
Do kremu likieru mozesz dac jak masz,ja nie daje i tak jest super
i zapomniala bym o kakao-koniecznie prawdziwe na kazda warstwe
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ania a co Ci??
Mamcia zycie trzeba sobie ulatwiac,mie lubie skomplikowanych przepisow
moj @ to jednak falszywy alarm ech..
Mamcia zycie trzeba sobie ulatwiac,mie lubie skomplikowanych przepisow
moj @ to jednak falszywy alarm ech..
reklama
ania138
mamcia 189 a ja raz miałam małe rybki i tylko jedną uratowałam i byłam z tego taka dumna
poczytałam trochę o tych stworkach i powiedz mi Ty masz jednego czy kilka? i jaki duży masz zbiornik bo czytałam że 100 l minimum.
fakty bardzo dużo się pozmieniało ja też kilka lat tam nie byłam i jak mnie koleżanka latem wyciągnęła to rozglądałam się jak bym zwiedzała jakieś nowe miasto a Wyspa Młyńska jak wygląda szok, kopara opada taki standard ale też nie bywam bo jakoś mi nie po drodze
poziomki święte słowa i też tak w końcu pomyślałam że nie ma na co czekać ;-)
a katar z nosa mi leci jak woda z kranu, coś mnie gardło drapie, przeziębienie jakieś
poczytałam trochę o tych stworkach i powiedz mi Ty masz jednego czy kilka? i jaki duży masz zbiornik bo czytałam że 100 l minimum.
fakty bardzo dużo się pozmieniało ja też kilka lat tam nie byłam i jak mnie koleżanka latem wyciągnęła to rozglądałam się jak bym zwiedzała jakieś nowe miasto a Wyspa Młyńska jak wygląda szok, kopara opada taki standard ale też nie bywam bo jakoś mi nie po drodze
poziomki święte słowa i też tak w końcu pomyślałam że nie ma na co czekać ;-)
a katar z nosa mi leci jak woda z kranu, coś mnie gardło drapie, przeziębienie jakieś
Ostatnia edycja:
Podziel się: