reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No cos.pokombinuje z ta wysylka.:)
Dorota akwarystyka to moje hobby, moje akwarium ma 120cm dlugosci, uwielbiam sie w nim moczyc ;). Marzy mi sie takie 3 metry dlugosci ale to ja bedziemy miec swoj dom to sobie takie w salonie postawie, pomarzyc zawsze mozna ;). Ogolnie akwarystyka to meskie hobby.
Super ze alanek lepiej, teraz bedzie coraz lepiej zobaczysz. A pozniej bedzie plakac jak moj kacper ze nie chce do domu isc ;)

Ostatnia edycja:
reklama
mamcia na 100% to ciąża .. a jak Cie mdli to pewnie około 22 tygodnia :D

zrób test i wyślij do mnie ja z miła chęcią przygarnę hihi :D

poziomki mi się włansie nic nie pokazuje, że mogę ściągnąć.. :baffled:

lizaaa o nareszcie .. zaniedbujesz nas zaniedbujesz .. piszesz tak jakbyś trójke dzieci miała.. a Twoj dzisiejszy wpis na FB był megaśny !!!

kate .. dokładnie jak piszesz ! konsekwencja ważna sprawa.. ja też mam dziś zebranie ale to w przedszkolu u najmłodszego.. kasa, kasa mikołaj się zbliża

Tez podejrzewam ciaze :D bo czuje ze cos tam kopie to jest chybo pelne 22 tyg, stefaaa dobra jestes w obliczaniu :D. Dzidzi chetnie sobie zostawie ale pozostale kg mage z checia oddac za free :D
U nas zebranie jest 7, ale tu sa takie tylko rodzic i nauczyciel nie grupowo.

Mamcia my mielismy zaby szponiaste w akwarium bo tez lubmy,chcielismy miec jrszcze drugie z akselotlami:)
Zabki zamieszkaly w lecznicy weterynaryjnej bo zabrac ich mie moglismy:/
Mi sie marzy morskie:p:p

Moze to obcy!!:eek:

Stefa moze to i ryba byla:p:D
cos poplamilo-czekam..
Masz tel na windowsie androidzie czy ios?

Prosze przed chwila mu zrobilam, tak sobie odpoczywa ;)

Załączniki

• 1383658048070.jpg
    1383658048070.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Poziomki ja chce ,ja :-).

Mamcia fajny :-).

Dzieci bajki zaczęły oglądać ,o 16 zbieram ich do magicznej a po 18 M nas z tamtad zgarnie :-).

Poziomki i co jak @ ,rozkrecila sie ? .

Do góry