reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Hej dziewczyny ale mnie nie było :zawstydzona/y: 45 stron temu :szok:
nic się u mnie dzieje i jakoś tak czasu brak mi na wszystko, chodzę wolną bo strasznie mnie boli prawa pachwina :dry: no i migreny średnio co tydzień, półtora :wściekła/y: więc mam taki ogon że końca nie widać
jedno co dobre to od poniedziałku zaczynam zajęcia fitness pt. aktywne 9 miesięcy

na usg jadę dopiero 14 i myślę że wtedy dowiem się co tam we mnie siedzi, bo już nie mogę się doczekać i co Wam powiem to moja córka też :tak::-D cudownie już zapowiedziała że idzie ze mną na zakupy ubrankowe dla malucha, i imię pomaga wybrać, wczoraj bawiła się swoją Emilką i przyniosła mi buciki, i trzy pary body dla dziewczynki bo takie ładne to weź dla małego :tak: odrazu jej pokazałam zdjęcia, na których była w nie ubrana i widać było że duma ją rozpierała :rofl2:cudownie, a jak sobie pomyślę jak na początku była zła to teraz też mi się płakać chce ale z radości

to nadrobię zaległości i się odezwę

reklama
Ania super ze jestes, zagladaj czesciej. Tak jak pisala poziomki teraz bedzie tylko lepiej.
Ciekwe co bedzie, syn czy corcia :).
Dorota super ze urodzinki udane, a oliwka zadowolona z prezentow? Alanek znowu kaszle? Oj masz chorowitki dzieciaczki, naprawde kup im jakis syropek albo witaminki na wzmocnienie.
Poziomki ale zazdroszczeeeeeeee, ja tez chce na taki targ jechac!!!!!!! Udanych zakupow :).
Stefaa wstawaj, pobudka pewnie kacyk jest :D.
Doris mialas sie odezwac i gdzie sie podziewasz?
A gdzie reszta mam sie podziewa?
Milej niedzieli dla wszystkich :)

czesc laski

moj dół i czarna rozpacz przerodziła sie w istna furie, dzis z nerwów łaziene wypucowałam, a na męża nawet nie patrze

ciekawe jak tam stefa,pewnie kaca leczy,jacie jak ja bym se tak poszalała:baffled:
poziomki słyszalam o tym targu ech,.....zazdroszcze
ania moja córcia tez taka podekscytowana dzidziusiem

Żyję, ja żyję ! z głową jest w miarę, nie czuję ciężkości hah ale z nogami olaboga ! takie mam pęcherze, szpilek mi się zachciało ! ale nic warto było, wytańczyłam się na parkiecie za wszystkie czasy. Demon parkietu zawładnął mą duszą ..

mamcia i jak tapetowanie?

poziomki zakupy, daj mi 5 min i pędzę ! dla mnie to najlepsze lekarstwo na kacora Donalda:D

ania cieszę się, że córka się przekonała, od razu 10 kg lżej ;)

uciekam dogorewać w łóżeczku, wykorzystuję dzień dobroci męża i leniu****e na maksa !

hahaha i z mojego leniuchowania forum zrobiło przekleństwo :D

jakby miało być inaczej, na forum wielodzietnych mam leniuchowanie! patologia :rofl2:

marta daj mi trochę tej furii albo wpadaj do mnie ja Cię udobrucham, oczywiście dopiero jak mi dom wypucujesz :)

Marta trzymaj sie, ja tez jak jestem nerwowa to sprzatam ale zawsze w szafach wtedy. A meza olej narazie nic mu sie nie stanie. Ja wczoraj z M mialam zly dzien dopiero wieczorem jakos zaczelismy sie dogadywac, czasami nie idzie z nimi wytrzymac :/
Stefaa to i pewnie zakwasy masz :), ale fajnie ze sie wyszalalas :)

Ja sie na razie tylko witam, mowie Dzien Dobry, zycze milej niedzieli bo weny na razie brak ;-) dzieci juz znowu daja w kosc, nawet w kosciele diably wcielone ;-)

Stefaa super ze sie wybawilas :-)

Dorota zdrowka i poprawy nastroju :-)

Poziomki udanych lowow na targu :-)

Mamcia jak tam tapetowanie?

A i Marta niech Ci dadza odpoczac te hormony. Choc jak dobrze pamietam ostatnio z suwaczka to jakies 5 tygodni juz tylko tej walki z hormonami- mam nadzieje ze sie nie pomylilam bo wstyd ;-) ale na komie suwaczkow nie widze wiec wybaczcie jak cos ;-)

reklama
Do góry