reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki u mnie tez jeszcze lataja, my robimy pokoik a oni maja luzy dzis ;).
Wszedzie syf bo zrywalismy tapete :/.....

reklama
Stefaa wyszalej sie za nas ;-)

Ja tak tesknilam za tym zeby miec cala trojke ze mi dzis tak popalic dali ze juz nie wiedzialam co mam z nimi lub soba zrobic ;-) poszlam pod prysznic i pol godziny nie wychodzilam ;-) krzykow i wrzaskow nie slyszalam wiec i cierpliwosci troszke wrocilo i udalo sie spokojnie polozyc ich spac po 20:20 :-) a teraz zycze spokojnej nocki i uciekam cieszyc sie cisza i M. ;-)

Stefa dobrej zabawy:)

Mamcia stracilismy ponad godzine n usypianie najmlodszej trojki i nic ... biegaja wogole nie zmeczone:cool:
Jakie kolory?

Iwona tak to jest ze jak nie ma dzieciakow. w domu to cicho i dziwnie a kiedy wroca nadrabiaja :p:D

Moje sie wyskakaly na materacu i leza z tabletem, bajke jeszcze ogladaja ale juz bez sil.
U nas jest tak ze jak ich klade to gasze swiatla i kazdy do swojego lozka, wtedy juz nie chodza, chwila i spia ale teraz taki burdel ze jeszcze swiatla wszedzie pozapalane to nie zasna.
Ale juz konczymy, M pomalowal farba na grzyba a jutro tapete kladziemy. Kupilismy taka uniwersalna w paski.
Poziomki my robimy ten pokoik co ty masz u gory ten malutki, napewno masz u gory 2 duze pokoje, jeden malutki i lazienke. Bo wszystkie domy sa tu takie same.

Mamcia a no mam malutki nalezy do Gabi,wlasciwie to stoi pusty bo Gabi u Goski siedzi.
Moje tez przed tabletem,blizniaki biegaja..a Jagoda w lezaczku sie na nie przyglada
Jak sie nazywa ta farba na grzyba?
Niedlugo bedziemy robili cas z kuchnia bo te szafki to masakra i bym zabezpieczyla sciany od razu bo kuchnia jest w dobudowce

To wlasnie w tym pokoiku mamy teraz sypialnie, a musimy zrobic go dla dzieci. Bo my mamy mieszkanie 2 bed. Takie samo jak dom tylko jakbys dol obciela, na dole mam tylko mala kuchnie a u gory 3 pokoje i lazienke.

to ja mam taka sama gore a na dole Goski pokoj ,lazienke,maluki salon i kuchnie w przybudowce. Goska wycyckala wszystkich bo ma najwiekszy pokoj w calym domu:D

Co dzieciaki sadza o przeprowadce??

Dzieciaki sie ciesza, oni zawsze sie ciesza ;) bo cos innego. Ale jak maly podrosnie i bedziemy tu mieszkac to dostana swoj wielki pokoj i bede w 3 ;), zobaczymy jak to bedzie.
I tak najwiecej czasu spedzamy wlasnie w salonie.

My tez:)tym bardziej ze z salonu mamy drzwi do kuchni wiec i zarcie pod nosem a u mnie wszyscy lubia zjesc;)

Znajomi podrzucili nam dynie wiec jutro musi byc ciasto dyniowe:p

reklama
MAMCIA to miłego i szybkiego remontu .

STEFA mnie chodzilo już o takie szkoły prowadzone przez siostry zakonne :-).Jeśli chodzi o mnie to nie mogę niestety przyjmowc komuni :-(,mam slub tylko cywilny i dltego,ale jak się rozwiodę to teoretycznie bym mogla ,ale wiecie po seksie z M już nie mogę :-(.Sprawa wygląd tak ze jak będę już rozwiedziona z tego cywilnego to mogę być z M ale nie sypiac z nim co jest paranoja,bo po seksie już mam grzech i do komuni nie wolno chyba ze po spowiedzi.Ale po rozwodzie cywilnym i tak będzie z tym lepiej bo jak np. będzie jakas uroczystość,np komunia dzieci to na dziś nie mogę isc do komuni a tak to będę mogla się wyspowiadać i do komuni ,.Plusem jest to ze po rozwodzie będę mogla choć czasem przyjąć komunie :-) teraz to wcale nie mogę :-(.

Urodzinki udane,dzis tez jakos humoru nie mam,jakies nastroje mam dziwne ,chyba @ się zbliza wrrrr :-(.

Dzieci zadowolone z prezentow,dzis wracamy do domu,aha zla jestem coraz bardziej bo teraz alan mi się rozkszlal,podjedziemy z nim do lekarza czy osłuchowo ok i czy do przedszkola może isc,kurcze jeszcze nie zaczal chodzic a już jakies katary i kaszle :-(,ech u nas to wiecznie 100 lekow i wiecznie na cos chore,noz do glowy idzie z tym dostać :-(.

MARTA 3 maj się ,hormony ci szaleją,pomysl pozytywnie ,choć wiem ze latwo się mowi,ja tez jaks rozdrazniona, a w coazy to wiem jak wszystko wkurza :-(,poprawy nastroju ci zycze i zdriowka.

IWONKA no czasem tak jest ze czekamy na dziecko,tesknimy a one po 5 minutach potrafią dac nam popalić ze hej :eek:.

Do góry