marta skończ beczeć tylko zobacz jakie życie jest piękne hihi.. słuchaj, im bardziej się czymś będziesz przejmować, tym będzie gorzej.. pomyśl sobie, że jesteś zajebista laska, rośnie w Tobie cudowne maleństwo, które da Ci najwięcej miłości ( wiem co piszę ) chorobie mówię precz a hormonom dajcie żyć
reklama
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
marta- ach te hormony, skąd ja to znam.Też sobie czasem popłakuję....
zdrówka dla chorujących dzieciaczków!
moi się jeszcze w tym roku trzymają ( tfuu tfuu tfuu)
ja też pojechałam z dziećmi na zakupy, kupiłam farbę do pokoju malucha, wybrałam słoneczny żółty. Ech nie mogę się doczekać aż zacznę wszystko ustawiać i porządkować.
zdrówka dla chorujących dzieciaczków!
moi się jeszcze w tym roku trzymają ( tfuu tfuu tfuu)
ja też pojechałam z dziećmi na zakupy, kupiłam farbę do pokoju malucha, wybrałam słoneczny żółty. Ech nie mogę się doczekać aż zacznę wszystko ustawiać i porządkować.
Ostatnia edycja:
No wlasnie te hormony :/.....ech duzo by pisac....
Stefaa ale masz doby humor dzis, dawaj troche pozytywnych emocjii .
My wrocilismy z zakupow, ja z M nie moge jezdzic, nie obeszlo sie bez klotni, czasami dobija mnie ten czlowiek na maxa. Gorzej z nim jechac niz z dziecmi....
Stefaa ale masz doby humor dzis, dawaj troche pozytywnych emocjii .
My wrocilismy z zakupow, ja z M nie moge jezdzic, nie obeszlo sie bez klotni, czasami dobija mnie ten czlowiek na maxa. Gorzej z nim jechac niz z dziecmi....
poziomki
mama 00 08 11 13 15
My tez po zakupkach, dopiero wrocilismy Jagoda przespala caly 5godzinny wypad
Kupilam jej kombinezon na zime,dla blizniakow nic ciekawego nie bylo. Kupilam sobi farbe i teraz bede czerwona.
Stefa wirtualnie sie z Toba zabieram balowac
Marta trzymaj si kochana i w d.. kopnij hormony i zly humor.
Mamcia moj M super jezdzi ale czasami tylko pedzi i wtedy go hamuje
Happy czekam n efekty
Kupilam jej kombinezon na zime,dla blizniakow nic ciekawego nie bylo. Kupilam sobi farbe i teraz bede czerwona.
Stefa wirtualnie sie z Toba zabieram balowac
Marta trzymaj si kochana i w d.. kopnij hormony i zly humor.
Mamcia moj M super jezdzi ale czasami tylko pedzi i wtedy go hamuje
Happy czekam n efekty
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Nawet blizniaki padly na chwile-ciekawe o ktorej dzis usna
przesylam narkotyk zwanym uśmiechem !
ja uwielbiam balety, uwielbiam szaleć, tańczyć i wygłupiać się na parkiecie
zazwyczaj jestem kierowcą( na ochotnika) ale dziś zostajemy w mieście więc już się boję...
laski co wybrać ?
czarna mini i czarna bluzka
czarne spodnie ze złotymi zamkami i biała bluzka z kotem
wyrodna ze mnie matka , wymyka się w nocy aby poczuć się jak nastolatka , olaboga !
ja uwielbiam balety, uwielbiam szaleć, tańczyć i wygłupiać się na parkiecie
zazwyczaj jestem kierowcą( na ochotnika) ale dziś zostajemy w mieście więc już się boję...
laski co wybrać ?
czarna mini i czarna bluzka
czarne spodnie ze złotymi zamkami i biała bluzka z kotem
wyrodna ze mnie matka , wymyka się w nocy aby poczuć się jak nastolatka , olaboga !
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa ...patogia
Spodnie wygodniejsze mozna poszalec w mini nie bardzo
Mnie wkrecili w nalesniki,ze znowu sie dalam:banghead:
Spodnie wygodniejsze mozna poszalec w mini nie bardzo
Mnie wkrecili w nalesniki,ze znowu sie dalam:banghead:
Ostatnia edycja:
reklama
no dobra spodnie wygraly ! ale jest bluzka mietowa !
małż kręci nosem a ja kocham się szykować .. pamiętam czasy jak się nastką było sobotnie sprzątanie z rana a potem zabiegi pielęgnacyjne żeby na wieczór bosko wyglądać < buja w obłokach> było minęło teraz trza się w godzine zorganizować co by histerii w domu nie wywołać
Wam życzę spokojnie nocy, kolorowych snów i szybkiego poimprezowania
małż kręci nosem a ja kocham się szykować .. pamiętam czasy jak się nastką było sobotnie sprzątanie z rana a potem zabiegi pielęgnacyjne żeby na wieczór bosko wyglądać < buja w obłokach> było minęło teraz trza się w godzine zorganizować co by histerii w domu nie wywołać
Wam życzę spokojnie nocy, kolorowych snów i szybkiego poimprezowania
Podziel się: