reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

marta skończ beczeć tylko zobacz jakie życie jest piękne hihi.. słuchaj, im bardziej się czymś będziesz przejmować, tym będzie gorzej.. pomyśl sobie, że jesteś zajebista laska, rośnie w Tobie cudowne maleństwo, które da Ci najwięcej miłości ( wiem co piszę ) chorobie mówię precz a hormonom dajcie żyć :)

reklama
marta- ach te hormony, skąd ja to znam.Też sobie czasem popłakuję....

zdrówka dla chorujących dzieciaczków!
moi się jeszcze w tym roku trzymają ( tfuu tfuu tfuu)

ja też pojechałam z dziećmi na zakupy, kupiłam farbę do pokoju malucha, wybrałam słoneczny żółty. Ech nie mogę się doczekać aż zacznę wszystko ustawiać i porządkować.

Ostatnia edycja:
No wlasnie te hormony :/.....ech duzo by pisac....
Stefaa ale masz doby humor dzis, dawaj troche pozytywnych emocjii ;).
My wrocilismy z zakupow, ja z M nie moge jezdzic, nie obeszlo sie bez klotni, czasami dobija mnie ten czlowiek na maxa. Gorzej z nim jechac niz z dziecmi....

My tez po zakupkach, dopiero wrocilismy:p Jagoda przespala caly 5godzinny wypad:)
Kupilam jej kombinezon na zime,dla blizniakow nic ciekawego nie bylo. Kupilam sobi farbe i teraz bede czerwona.

Stefa wirtualnie sie z Toba zabieram balowac:D

Marta trzymaj si kochana i w d.. kopnij hormony i zly humor.

Mamcia moj M super jezdzi ale czasami tylko pedzi i wtedy go hamuje

Happy czekam n efekty:)

Ostatnia edycja:
przesylam narkotyk zwanym uśmiechem !

ja uwielbiam balety, uwielbiam szaleć, tańczyć i wygłupiać się na parkiecie :D

zazwyczaj jestem kierowcą( na ochotnika) ale dziś zostajemy w mieście więc już się boję...

laski co wybrać ?

czarna mini i czarna bluzka
czarne spodnie ze złotymi zamkami i biała bluzka z kotem :D

wyrodna ze mnie matka , wymyka się w nocy aby poczuć się jak nastolatka , olaboga ! ;)

Stefa ...patogia:D
Spodnie wygodniejsze mozna poszalec w mini nie bardzo

Mnie wkrecili w nalesniki,ze znowu sie dalam:banghead:

Ostatnia edycja:
reklama
no dobra spodnie wygraly ! ale jest bluzka mietowa !

małż kręci nosem a ja kocham się szykować .. pamiętam czasy jak się nastką było :D sobotnie sprzątanie z rana a potem zabiegi pielęgnacyjne żeby na wieczór bosko wyglądać < buja w obłokach> było minęło teraz trza się w godzine zorganizować co by histerii w domu nie wywołać :)

Wam życzę spokojnie nocy, kolorowych snów i szybkiego poimprezowania :)

Do góry