reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hej
dorota jak dzis oliwka się czuje, ucho już nie boli? zdrówka dla alana, u nas tez chorobowo

stefa oj też bym poszalała z bardzo nie ma z kim, myslałam co bu jakis sylwester zrobic ale chetnych brak, no chyba ze zaprosze wszystkich do siebie i wszystko zrobie, a takiej imprezki to ja nie chce, doczutałam o pechęrzach, no to fajnie że się wyszalałas

poziomki a to żywotne dziewczyny:-D, u nas Olek też zapatrzony jak starsi wariują, kabaret w domu
ania za usg &&&&&, super ze córa jednak zdanie zmieniła, :tak:

mamcia też czekam na fotorelacje

marta iwona dobrze piszę, już nie długo i bedzie lepiej, jeszcze dobrze pamietam jak sama ffiksowałam

u nas leje, Antekj wstał z katarem i kaszlem krtaniowym ale już nie kaszle, Olek też się zaczął smarkac, ja nie wiem co to u nas za wir w domu, ciągle coś, jakaś pieprzona never ending story, przeciez oni nigdy tak nie chorowali, a przez to że wszytsko razy 3 to się tak ciągnie

m ma jutro imieniny i czekam na gosci, tylko moi rodzicei moze jego dziadkowie ale zawsze wtedy robię jakąś lepszą kolacje

no i uwaga chwalę się
na wadzę w koncu 1sza cyfra to 5:-D:-D:-D

reklama
Narazie mamy sciane, idzie mozolnie bo w uk sciany slyna ze swoich nierownosci :/

Załączniki

• 1383484187943.jpg
    1383484187943.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 56
chyba w kocu karmienie cyckiem zaczyna coś ze mnie wyciagać no i zaczęłam chodzic oprzatać,, no bo bez słodkiego to ja nie mogę, do chudych to nie należe, brzuch mam masakryczny, taaki flak, no ale choc ta waga mozolnie idzi w dól więc się cieszę, a i czasami hulahopem sobie krecę...

kupiałm m spodnie u bluzę na imieniny, tak to stęka ze za duze w pasie więc kupiłam takie akurat, to mu się za bardzo opinają tak stwierdził jak dla mnie fajnie w nich wygląda, , w koncu nie wisza na nim jak worek, ale załozył, chciałąm sama przymierzyc to się nie dopięłam :rofl2::crazy:

Jestem jestem :-) ale jakoś od rana zebrać się nie moglam, sprzatanko małe, pyszny obiadek robiła, film z Damianem oglądałam i tak mi dobrze w domu, że marzy mi się dluższe posiedzenie bez pracy :-)

czytam o Waszej wadze, SZOK ale chudziny! ja ważę 63 kg, zachodząc w ciążę z Julią ważyłam 60-61 i to taka moja stala waga była, chciałabym ważyć 59-60 ale to raczej nierealne bo ja sobie lubię zjeść :-)

Marta...czytam, że masz doły, humory itd. Wolno Ci, pamiętaj hormony Ci szaleją i masz prawo się złościć, płakać. Ale ciesz się tą ciążą bo to ostatnie momenty przed porodem i pewnie dlugo nie wrócą - no chyba, że jeszcze kiedyś zdecydujecie się na jeszcze jedno.
Poziomki wiedzę, że wróciłaś do nas i piszesz częściej, super! Fajna ta Twoja Jagoda, taki kochany pulpecik. Jakie postanowienia odnoście antykoncepcji?
Stefaa...szalej jak masz ochotę, mi się jakoś ostatnio nie bardzo chce gdziekolwiek wychodzić. Pewnie dlatego, że ja przemęczona pracą jestem i marzę o wolnych dniach w większej ilości
Iwona313...a gdzie Ty dzieci miałaś, bo nie doczytałam? U mnie jest tak, że jak nie ma kogoś, nawet małolatów to w domu zawsze czegoś brakuje, albo muzyki puszczonej na cały regulator u Dominiki albo kręcącego się stale i wszędzie Damiana, Julia wtedy jest smutna i tęskni za rodzeństwem.
Mamcia...jestem, dziękuję za pamięć. Tapeta fajna, podoba mi się :-)
Dorota...Ty ranny ptaszku!!! Jak noce Oliwki? Współczuję napięcia przed @, u mnie wiadomo, zresztą pisałam na :ninja2:
Ania138...45 stron temu??? Proszę nas tak nie zaniedbywać? A jakie masz przeczucie odnośnie płci?
Lenka...ile masz wzrostu? Jak twoja waga była przed ciążą?

Ja czekam na mojego M, jest w pracy do 16 dziś. Mam ochotę na jakieś ciasto ale nie mam w domu więc chyba poratuję się czekoladkami :-)

A gdzie reszta??? Happymama, Misiarska, Pysia, Madi77, Monika373, Liza, Annaoj kce, Mammartusia, Anula33 i reszta???

Melduje sie i ja:)
Nakupilismy zabawek na targu:)
Po funciaku zabawki interaktywne nie zniszczone, bujaczki i takie tam.
Bluzniakom kupilusmy kurtki nareszcie,rozmiarowka koszmar bo tors na 6-7 lat kupilismy tylko rekawy za dlugie:what:
Jagodzie jeszcze pizamke ciepla-zakupy udane:p

Ciasto dyniowe sie piecze bo gosci si spodziewamy dzis:)

Stefa ciesze sie ze sie wybawilas:D

Mamcia tapeta super,sliczne kolory:)

Lenka gratuluje wagi. Zdrowla zebyscie sie nie pochorowali.

Doris Zagladam czesciej,czasu troche mam.
Stawiam na implant w czwartek mam wizyte:)

Moje rizmiary 176 cm,75kg, rozmiar 40-42 teraz znacie maja najwiekrza tajemnice:p

Maz moj doprowadza mnie do szalu... wrocilismy do domu a ten sie musi zdrzemnac...:mad:
No do cholery zadnej pomocy!?
I do mnie zebym sie tez polozyla..a obiad nie zrobiony niedlugo goscie dzieciaki szaleja i ja mam sie polozyc:mad:
Spi na kanapie heh

Ostatnia edycja:
reklama
Poziomki super za sie obkupiliscie. M zmeczyl sie z zakupami ;).
A u nas koniec :) tapetowania ale ze sprzataniem w polu stoje :/.
Jutro mlody do szkoly to w spokoju sobie posprzatam a teraz uciekam ich kapac.

Do góry