reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia sprzatanie po rmontach to masakra:/ dobrze ze zostawilas na jutro.

U nas juz po gosciach,dzieciaki pakujemy. do wanny bo juz strasznie marudza

reklama
odmeldowuję się
nie jestem w stanie nadrobić, przepraszam. Mam nadzieje, że wszystko ok.
Wolne dni mi zawsze jakoś tak przelatują, że na bb czasu brakuję.
Mam nadzieje od jutra wrócić do stałego rytmu, z bb i z Wami w harmonogramie dnia;-)

Ale mi apetytu na ciasto zrobilas, u mnie wykapani ale jeszcze szaleja, ja juz mam dosc, mloda nie spala w dzien a jeszcze lata. Ale juz maja zapowiedziane ze o 20:30 gasze swiatla.
Jeszcze pranie wstawilam bo kosz juz sie niedomykal.

Mamcia to i ja popralam dzisiaj wszystko ale teraz znowu sie nazbieralo.
Dziewczyny jeszcze w wannie i tez mam nadzieje ze usna szybko:rolleyes:

ciasta kawleczek zostalo jeszcze:)

Annaoj dobrze ze czasu brakuje-znaczy ze spedzacie go razem rodzinnie:)

Annaoj u nas tez od jutra rutyna, pobudka o 7:30 i zaczynamy dzien od mocnej kawy ;)....
Poziomki nie kus tym ciastem, juz kufel coli wypilam i paczke zelek z halloween zjadlam :D

mamcia- super tapeta:tak:

moje dzieci buntowały się ze wcześniejszym pójściem spać, w ferie zaspiali koło 22.00 a wstawali 9-9.30 nie wiem jak ich jutro podobudzam ( i siebie też) u nas pobudka o 6.30 ja a dzieci o 6.45

a ja wazę teraz w ciąży 54,5kg :-p i jeszcze nigdy w życiu nawet w ciąży nie dobiłam 60kg...a naprawdę się obżeram. Pod tym względem jestem wdzięczna naturze;-)

Happymama super waga, ja to taka mala kluska bede przy moim wzroscie. U nas tez dzieciaki pozno chodzily spac i wstawaly po 9, juz pogaszone swiatla maja mam nadzieje ze zaraz zaczna chrapac ;). Koniec laby ;).

reklama
U mnie prawie wszystkie juz spia:)
wczoraj tak daly ze dzis nie ma przebacz i musza usnoc o normalnej porze bo musze odpoczac:o

Jeszcze co do wagi to niezaleznie od szczuplisci zawsze duzo wazylam:confused:

Happy dobrze ze waga nie szaleje:)
ja tez nie tyje w ciazy:p

Wy mozecie teraz sie najesc bez wyzutow,ja juz nie:(

Do góry