dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzieki dziewczyny za dobre słowa ,wiem wiem ze to ja gorzej to przedszkole przyzywam niż alanek,na dzień dzisiejszy już mu mowie o przedszkolu od czasu do czasu,no ale pozyjemy zobaczymy,ja jestem dobrze nastawiona :-).
Ja wierzaca ale niestety nie praktykujaca,choc staram się dzieciom Boga pokazywać :-),moje dzieci ochrzczone,ja nic do księży nie mam i staram się nikogo nie oceniac,ja jestem zadowolona z mojej wieary,no może bardziej chciałabym praktykować bo czuje taka potrzebe ale gdzies diabełek siedzi z boku i mi przeszkadza :-(.
Nie mam nic przeciwko szkolom katolickim i jakbym miała możliwość to mogłabym nawet moje dzieci do takiej poslac :-).
POZIOMKI Jagodka to duza dziewczyna :-).
POZIOMKI I MAMCIA fajnie takie pokazy :-).
IWONKO i jak tam chłopaki wrócili ?
Milego dnia zycze.
DORIS żyjesz? co tam u Ciebie ?
Ja wierzaca ale niestety nie praktykujaca,choc staram się dzieciom Boga pokazywać :-),moje dzieci ochrzczone,ja nic do księży nie mam i staram się nikogo nie oceniac,ja jestem zadowolona z mojej wieary,no może bardziej chciałabym praktykować bo czuje taka potrzebe ale gdzies diabełek siedzi z boku i mi przeszkadza :-(.
Nie mam nic przeciwko szkolom katolickim i jakbym miała możliwość to mogłabym nawet moje dzieci do takiej poslac :-).
POZIOMKI Jagodka to duza dziewczyna :-).
POZIOMKI I MAMCIA fajnie takie pokazy :-).
IWONKO i jak tam chłopaki wrócili ?
Milego dnia zycze.
DORIS żyjesz? co tam u Ciebie ?