reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dzieki dziewczyny za dobre słowa ,wiem wiem ze to ja gorzej to przedszkole przyzywam niż alanek,na dzień dzisiejszy już mu mowie o przedszkolu od czasu do czasu,no ale pozyjemy zobaczymy,ja jestem dobrze nastawiona :-).

Ja wierzaca ale niestety nie praktykujaca,choc staram się dzieciom Boga pokazywać :-),moje dzieci ochrzczone,ja nic do księży nie mam i staram się nikogo nie oceniac,ja jestem zadowolona z mojej wieary,no może bardziej chciałabym praktykować bo czuje taka potrzebe ale gdzies diabełek siedzi z boku i mi przeszkadza :-(.
Nie mam nic przeciwko szkolom katolickim i jakbym miała możliwość to mogłabym nawet moje dzieci do takiej poslac :-).

POZIOMKI Jagodka to duza dziewczyna :-).

POZIOMKI I MAMCIA fajnie takie pokazy :-).

IWONKO i jak tam chłopaki wrócili ?

Milego dnia zycze.

DORIS żyjesz? co tam u Ciebie ?

reklama
Mamcia wlasnie nie przed czasem, urodzil sie 3 dni przed terminem. Cala ciaze byl do tylu rozmiarowo, wszystko dobrze sie rozwijalo, tylko byl duzo mniejszy niz powinien. Od 20 tygodnia robili mi USG co 2-3 tygodnie- co w Irlandii 2-3 to na cala ciaze robia. Do tej pory nie wiem czy cos bylo nie tak, ale urodzil sie zupelnie zdrowy,wiec moze taki jego urok ;-) juz na pierwszym USG w 7 tygodniu (prywatnie) wg USG mial 6. Od 20 tygodnia byl minimum 5 tygodni do tylu, a tydzien przed porodem wg USG mial dopiero 28 tygodni. Wszyscy w szpitalu sie dziwili- kazdy byl pewny ze wczesniak- jeszcze w karetce urodzilam, wiec bylismy tematem nr.1 w szpitalu ;-) ale w ten pozytywny sposob :-) polozne i pielegniarki lataly i dbaly jakbysmy jakimis VIPami byli. Po polskiej traumie to ta opieka spowodowala ze bylam pewna ze tu moge rodzic kolejne dzieci ;-)

- sie rozpisalam znowu-

I Synek wlasnie wstal i jakos od razu glosniej i zywiej w domu :-)

Dorota to udanych urodzin :-) i dobrze ze choc tam w nocy podzial obowiazkow :-)

To milego dzionka dla wszystkich :-) ide sie cieszyc chlopakami :-)

Witam i ja:)
Zjamy cos wypijem kawke i lecimy troche polazic zeby dzieciaki zmeczyc bo wczoraj padly o 24 1383384141524.jpg1383384167369.jpg -nawet Jagoda:mad:
Stefa masz racje wszystkie szkoly sa katolickie.

To po wczorajszej walce

Załączniki

• 1383384141524.jpg
    1383384141524.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 45
  • 1383384167369.jpg
    1383384167369.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Tak szkoly w pl sa wszystkie katolickie, tu na 4 szkoly wkolo nas jest 1 katolicka.
Poziomki ale popadaly ci dziewczyny :), juz widze jakiego mialas nerwa wczoraj. Zdjecia pierwsza klasa, tylko zostawic na pamiatke i pokazac jak juz beda mialy swoje dzieci :)
Ja przyznaje sie bez bicia ze jeszcze leze, ale zaraz trzeba wstac, i sie ogarnac bo na zakupy jedziemy.
Doris wpadaj i napisz co u was? Bo bardzo malo cie ostatnio :(.
Iwona najwazniejsze ze maly zdrowy, mi nikt nie mowil ze moja bedzie taka mala, ciekawa jestem jaki sie urodzi synek.

Dorota co wy takie chorowitki? U mnie obeszlo sie bez antyb. Ogolnie tu lekarze bardzo niechetnie zapisuja antybiotyk.
Powinnas kupic jakies syropki dla dzieci na wzmocnienie. Wiem ze sa takie w pl, bo kiedys mama mi przywiozla.

Dorota z uszami nie ma zartow, fobrze ze antybiotyk. Ja jako dziecko nie fostalam do konca zaleconej dawki i do dzis dzien mi sie odzywa. Boli jak cholera:mad:
Zdrowka:*

Mmcia myslalam ze wyjde z siebie!!! Bylm tak spiaca ze usypialam na siedzacy
Kiedys sie odwdziecze!:D

Ostatnia edycja:
właśnie wpadłam do domu po 4 godzinnych zakupach z moimi dziecmi :D były bardzo grzeczne i pomocne haha we wszystkim było mi ładnie.. według nich oczywiście..

dziś mamy z laseczkami wypadzik nocny już tupię nogami :D

dorota a Ty według naszej wiary możesz przyjmować komunie ? jak to jest ?

poziomki pozycje jak po nocnej imprezie !

uciekam rosołek kończyć .. na jutro już będzie :p

reklama
czesc

ja w podłym nastroju, czuje sie coraz gorzej, nic nie lepiej,boje sie ze bez antybiotyku sie nie obejdzie:no:do tego ciagle wyje, do nikogo sie nie odzywam i chcialbym po prostu zniknac.....

ja pracowałam w szkole katolickiej, co jeszcze bardziej odsunęło mnie od kościoła:nerd:

stefa masz mnie juz na facebooku? ja cie tez przez chwile nie mialam ale juz ok

Do góry