reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa- ferie jesienne sa u nas. Wakacje trwają 6 tygodni ale za tow ciągu roku nadrabiamy;-)

mamcia- ja kupiłam trochę na 56 a tak to na 62/68 no właśnie nie wiadomo jak duże urodzi się dziecko ale fakt że z tych 56 to błyskawicznie wyrastają.

miałam napisać więcej ale niewygodnie mi się pisze z tableta a dodatkowo syn jest przyklejony do mojego brzucha i zachwycony bo maluch strasznie mocno kopie:-D

reklama
W sobote ma byc. Znajomi mieszkaja obok tego parku gdzie ma byc:)

To zabawne bo oni sa takim bezdzietnym odpowiednikiem nas.Nawet lat maja tyle co my:D

uhhh ale się ubeczałam .. właśnie skończyłam oglądać " now is good" .. matko 1.5 h wyciskacz łez .. mietka jestem :shocked2:

poziomki, mamcia a o czym Wy piszecie, bo dla mnie to trochę jak jakiś gryps ;):shocked2:

Stafaa co to za film? Juz dawno nie widzialam dobrego filmu.
Tu jest takie swieto i co roku jest pokaz sztucznych ogni tak jak poziomki pisze, my chodzimy co roku. Widok mega, tylko uszy bola ;)
Dzieciaki spia a M w kuchni kolacyjke szykuje :D, uwielbiam nocne jedzenie :D

A u nas nie ma, a ja chetnie bym poogladala ;-)
U mnie ciut lepiej ale nadal jakos zimno- grzeje sie pod kolderka ;-)
Ale udalo sie posprzatac, pranie ogarnac i nawet poprasowac ;-)
Ja tylko dla Patryka mialam mniejsze- on mial 2450 tylko, na niego ciuszki tiny baby po miesiacu byly ok dopiero, a tak to plywal w nich ;-)
I Synek na lotnisku zaczal sie dopiero zachowywac jak on i szalec troche- bo DO MAMY WRACA :-)
Spokojnej nocki :-)

Iwona a co przed czasem urodzilas ze taki malutki? Moja mala tez taka drobna byla 2650 tylko. A myslalam ze bedzie miec z 4 kg. Bo taki brzuch mialam wielki.

reklama
Witajcie ;-);-)nie mogę już spac wiec zaglądam do was, a później tez czasu mieć nie będę wiec wole z samego rana.My zyjemy,u dziadkow mnie czasu na kompa.Wczoraj cmentarz.obiad ( fajnie tak w gościach nie musze robic obiadu :-) ).znow cmentarz i już w domu później,Oliwke wczoraj zaczelo ucho strasznie bolec wiec dalam jej syrop przeciwbólowy,pomoglo na chwile,pozniej zas ostry bol ucha wiec znaleźliśmy się z nia u lekarza,niestety antybiotyk na to ucho :-(, a pytałam czy nie może być nic innego,lekarka stwierdzila ze lepiej antybiotyl bo cos innego na ucho dla niej to byłoby ze sterydami a jej sterydow nie wolno ( już nie pierwszy lekarz mi to powiedział ),bo sterydy zle wplywaja na wzrost a ona wiadomo przy zespole turnera ma już super zaburzony wzrost i jeszcze dostaje hormon wzrostu wiec oliwka nie może nic ze sterydami.Ogolnie oliwka zdrowa i pozwolenie do szkoły mamy bo odluchowo dobrze,gardlo dobrze ,tylko to ucho i kaszel,ale do szkoły może isc :-).

Nocka u mnie srednia,oliwka się kilka razy budzila,ale nie wstawałam bo M z nia spi na materacu wiec on czuwal,ja tez nie spalam wtedy ale przynamniej był rowny podzial ja zajmuje się jak alanek cos chce a on jak oliwka :-).

Dzis torta jedziemy kupic,M do fryzjera,alankowi worek na buty do przedszkola musze kupic i o 15 przyjezdzaja goście i robimy tu urodzinki dla Oliwki :-),lece was poczytać.

Ostatnia edycja:
Do góry