reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Mamcia ja mam ich router juz zamontowany i wlasnie musze sie isc zapytac bo oni chca za instalacje 50£ a skoro jest to moze obejdzie sie bez:)

u mnie na domowej antenie nie lapie,tez musiala bym na dach wyrzucic ale sluszalam zr sa tylko 4 darmowe kanaly?

Iwona mleka z miodem czy cos popij:)

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie ja nie wiem, bo moj syn urodzil sie prawie 3700 ale nie pamietam jakie ubranka mialam a mala znowu urodzila sie 2650 no to mialam dla niej newborn. Chyba w razie czego kupie kilka spochow newborn.

No kupie kilka par spioszkow i body tylko.
Strzelaja u was petardami? U nas juz zaczynaja, za kilka dni ma byc pokaz petard, co roku jest trwa ok 30 min ale dziewczyny tak super to zrobione jest ze az dech w piersiach zapiera. Zawsze chodzimy i podziwiamy :D

reklama
Ktorego u was jest? U nas jeszcze nie wiem. Bo nigdzie zadnego plakatu. U nas chyba kosztuje 2f ale my mamy dobra miejscowke, co roku tam chodzimy i idealnie widac :).

Do góry