Stefaa a mi sie az gotuje jak czytam takie opowieści, w przeciagu roku całe spojrzenie na to wszytsko odwrócilo mi sie o 180stopni , nie chce za duzo pisac co by nikogo nie urazić......nawet mój tata świety katolik,ze tak go nazwe, co nie jeszczeniedawno gotów był pobc w imie obrony ksiezy zaczyna sie krzywic i fukac na to wszytsko co sie dzieje
reklama
marta szkoda słów i nerwów.. jedno jest pewne kościół zamiast przyciągać, odciąga ... świat idzie do przodu i wszystko się zmienia, nie można 3mać się sztywnych zasad z przed kilkuset lat mojej koleżanki dziecko nie miało czerwonego paska na świadectwie tylko dlatego, że Pani Katechetka postanowiła dać 3 na koniec..
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Religia nie powinna sie liczyc do sredniej tak jak to bylo kiedys. To jest dyskryminacja innowyznaniowych lub niewierzacych dzieci.
P katechetki.... to temat rzeka:/
P katechetki.... to temat rzeka:/
Dziewczyny jak wkraczacie na temat religii to ja was zakocze, moje dzieci sa nieochrzczone . Ile ja mialam w pl do sluchania o matko . Ale chcielismy pozostawic im wybor, na temat kosciola nie bede sie wypowiadac, bo nie chce nikogo urazic. Podjelismy taka dezyzje i jestem z tego zadowolona.
My wrocilismy, mala padla odrazu nawet mleka nie wypila biedna. Tylko ja do lozka zanioslam i twarz wytarlam chusteczkami nawilzajacymi. Poziomki u nas tez bez obiadu dzis ;-). Ogolnie fajny wieczor, podobalo mi sie i dzieciaki zadowolone . Szkoda ze aparatu nie wzielam a z tel jakies fotki zamazane wyszly bo ciemno.
My wrocilismy, mala padla odrazu nawet mleka nie wypila biedna. Tylko ja do lozka zanioslam i twarz wytarlam chusteczkami nawilzajacymi. Poziomki u nas tez bez obiadu dzis ;-). Ogolnie fajny wieczor, podobalo mi sie i dzieciaki zadowolone . Szkoda ze aparatu nie wzielam a z tel jakies fotki zamazane wyszly bo ciemno.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia ja blizniaki i Jagode tez mam nie chrzczone,jak mowilam Goska nie ma komunii.
Gabi ochrzcilismy dla rodziny...
Ciesze sie ze wieczor Wam sie udal,u nas nie chodzili a przynajmniej nie widzialam:/
Gabi ochrzcilismy dla rodziny...
Ciesze sie ze wieczor Wam sie udal,u nas nie chodzili a przynajmniej nie widzialam:/
poziomki
mama 00 08 11 13 15
To moja mama akurat takich zapedow nie ma ale tesciowa i reszta rodzin tak.
W cirmnej uliczce bym ich spotkac nie chciala)
Fajnie. U nas z funciaka wynosili ogromne torby z ozdobami ale po domach tego nie eidac:/
W cirmnej uliczce bym ich spotkac nie chciala)
Fajnie. U nas z funciaka wynosili ogromne torby z ozdobami ale po domach tego nie eidac:/
reklama
Podziel się: