reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa a mi sie az gotuje jak czytam takie opowieści, w przeciagu roku całe spojrzenie na to wszytsko odwrócilo mi sie o 180stopni , nie chce za duzo pisac co by nikogo nie urazić......nawet mój tata świety katolik,ze tak go nazwe, co nie jeszczeniedawno gotów był pobc w imie obrony ksiezy zaczyna sie krzywic i fukac na to wszytsko co sie dzieje

reklama
marta szkoda słów i nerwów.. jedno jest pewne kościół zamiast przyciągać, odciąga ... świat idzie do przodu i wszystko się zmienia, nie można 3mać się sztywnych zasad z przed kilkuset lat:baffled: mojej koleżanki dziecko nie miało czerwonego paska na świadectwie tylko dlatego, że Pani Katechetka postanowiła dać 3 na koniec..

Religia nie powinna sie liczyc do sredniej tak jak to bylo kiedys. To jest dyskryminacja innowyznaniowych lub niewierzacych dzieci.
P katechetki.... to temat rzeka:/

Dziewczyny jak wkraczacie na temat religii to ja was zakocze, moje dzieci sa nieochrzczone :tak:. Ile ja mialam w pl do sluchania o matko :no:. Ale chcielismy pozostawic im wybor, na temat kosciola nie bede sie wypowiadac, bo nie chce nikogo urazic. Podjelismy taka dezyzje i jestem z tego zadowolona.

My wrocilismy, mala padla odrazu nawet mleka nie wypila biedna. Tylko ja do lozka zanioslam i twarz wytarlam chusteczkami nawilzajacymi. Poziomki u nas tez bez obiadu dzis ;-). Ogolnie fajny wieczor, podobalo mi sie i dzieciaki zadowolone :tak:. Szkoda ze aparatu nie wzielam a z tel jakies fotki zamazane wyszly bo ciemno:baffled:.

Dzieciaki zadowolone

Załączniki

• 1383253997838.jpg
    1383253997838.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 32
Mamcia ja blizniaki i Jagode tez mam nie chrzczone,jak mowilam Goska nie ma komunii.
Gabi ochrzcilismy dla rodziny...

Ciesze sie ze wieczor Wam sie udal,u nas nie chodzili a przynajmniej nie widzialam:/

Pamietam jak moja mama powiedziala ze za moimi plecami Kacpra ochrzci, ze weznie go na spacer i nawet nie bede wiedziala, normalnie szok a sama nigdy do kosciola nie chodzila :wściekła/y:.

To moja mama akurat takich zapedow nie ma ale tesciowa i reszta rodzin tak.

W cirmnej uliczce bym ich spotkac nie chciala;))

Fajnie:). U nas z funciaka wynosili ogromne torby z ozdobami ale po domach tego nie eidac:/

reklama
Do góry