reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Mamcia na pewno bedzie pieknie;)

Stefa ale gonitwa:eek:
za naszych czasow bylo lzej i wcale mie czuje sie glupsza:confused:
Ja trz zawsze kozystam z wizzaira,nie wiedzialam ze juz nie londuja w Cork

Troche pomalowalam ;)

Załączniki

• 1383237918125.jpg
    1383237918125.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 37
hejka
wszystko przeczytałam, ale jakoś z sił opadłam i weny nie mam. Muszę za chwilkę się zadekować w łazience, kąpiel wziąć, zrelaksować się.
W kwestii warzyw, powiedzieliśmy Igorowi, żeby nie jadł i tyle. Co najwyżej jabłka, bo dostają w całości. Generalnie strasznie mnie tam wkurzają:wściekła/y: Dzisiaj byli w teatrze. Dzieciaki miały sobie wziąć coś do jedzenia i picia. Zapakowaliśmy mu kanapkę, soczek i m&msy. Igor wrócił i mówi, że m&msy musiał zjeść jak pani nie widziała, bo nie pozwoliła zjeść, że będzie wymiotował w autobusie:baffled::wściekła/y: Nosz k..., jakbym się obawiała, że będzie wymiotował to bym mu przecież nie dała:no:
Stefaa jestem dumna z Ciebie:-)
Igor ma tą samą książkę. W przyszłym tygodniu ma drugi test z angielskiego.
Mamcia super ich pomalowałaś:-)

Co do spirali to przy tych nowych hormonalnych ponoć nie ma ryzyka zajścia w ciąże.
Ja jakoś się tak zebrać nie mogę co by jakąś decyzję w tej kwestii podjąć.

spadam do wanny

Mamcia SUPER!:)

Annaooj pluskaj sie ,mozesz o za mnie:p
Co za szkole trafiliscie?!
Ciekawe czy beda sie czepiac tego ze Igi nie jje:confused:

Jak przystalo na patologie obiadu u nas dzis brak-dzieci jadly frytki ku swej uciesze:D

mamcia swietnie wyglądają:tak:
cos mi weny brakuje, też zaraz idę do wanny bo olek już spi

stefa my też mamy tę książke, ale o zadnych sprawdzianach nic nie wiem,

całą reszte pozdrawiam

a do edukacji jakie macie ? my "gra w kolory"

a mnie dziś Pani Katechetka zagrzała nooszz normalnie brr.. miałam dziś wolne to podskoczyłam po Adika szybciej i akurat na przerwę trafiłam no i dyżur miała P. Katechetka.. podeszłam do niej co by się zwiedzieć jak to będzie z komunią, bo ponoć mieli przesuwać i już sama się pogubiłam. Ale okazało się, że normalnie w drugiej klasie nawet już mają godzinę i datę ustalona. A że Nadia tylko rok młodsza chciałam ich razem puścić, pytam się jej jak to załatwić.. a ona do mnie, że za późno o takich rzeczach trzeba wcześniej myśleć. Ja jej mówie, że chodzi do przedszkola od 3 lat uczęszcza na religię i że tamta P. Katechetka powiedziała, że nie powinno być problemu jak na początku roku zgłoszę.. a ta siksa do mnie ( inaczej jej nie mogę nazwać) że dziecko musi odbyć przygotowanie 2 letnie ( na mój rozum jakby teraz zaczęła to by akurat taki sam czas jak Adik miała ) i że ja sobie jakieś jaja z wiary robię, że to się nie da tak chop siup i już .. nosz kurka wodna przecież wszyscy razem uczestniczymy w zyciu kościoła.. co niedziele T z nimi chodzi na msze i nie wybiera tylko całą trójkę bierze.. i w ogóle wredna była .. pytam się z kim mam to załatwiać aa ona z krzykiem : no przecież rozmawia Pani ze mną ! :baffled: Nic będę musiała iść do proboszcza bo tak to nie ma sensu ..

mamcia make up pierwsza klasa !

lenka jak zdrówka ?

aa jeszcze Wam miałam napisać, że moja N co noc do nas przychodzi i śpi w nogach .. czasem się zdarzy jedna noc na milion, że prześpi całą noc sama .. Adik też tak miał, ale od kąd zaczął chodzić do szkoły to mu przeszło i przesypia noce u siebie w pokoju sam :) więc na razie się nie przejmuję.. a że niska jestem to i z nogami się mieścimy :)

reklama
Do góry