reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

hejoo..

jak ja sie ciesęz,ze w rodzinie mamy stomatologa..:-D:-D:-D
można majątek stracić:szok:
i po cichu licze ,ze starsza córcia.. pójdzie na medycyne lub stomatologię. a co..:-D
pioziomki.. tak wiec nie polecam takiej fury.. szeroki ,że ho ho.. i tylko 17 kg wazy hahahah poprzedni długi tramwaj wazył 30 kg i był mega wygodny a ten to.. pieroństwo.. szerokie i ciezkie..:wściekła/y:

trójca śpi cisza spokój jak ja to lubie..:-D

dziewczyny dziekuje za słowa otuchy .ale czasami mam dość

pora na kawe i ciacho a co...:-D:-D

reklama
Hej Cioteczki:)
Bylam z ranca u Gp zapisala mnie. na przyszly piatek (niestety nastepny ) i juz bede "bezpieczna" huraaa

Moje blizniaki czasem sie przebudza ale coraz zadziej i tez je odprowadzam do lozka.

pogoda dzisiaj kiepska:/

W niedziele jade do Primarku po kurtki dla dzieciakow i na targ od razu,moze cos ciekawego jeszcze znajde;)

Stefa dzielna jestes! zazdraszczam i podziwiam.Super!!
Tez sie musze zebrac i kasy pozbierac:/
z tymi testami to przeegiecie!!

Marta zdrowka,oby szybko przeszlo

Iwona juz bluzej niz dalej:)

Dorota najwazniejsze ze urodzinki sie udaly:)

Ostatnia edycja:
hej madii:) bedziesz świeta jak małolaty podrosna, my sobie z mężem obiecujemy ,że jak pojda na pierwsza impreze to ich z samego rana zbudzimy i wymyslimy cos do roboty,żeby sie odegrać:)poprawia nam to humor

poziomki spirale zakładasz? ja nie wiem co to zrobic z antykoncepcja po porodzie:baffled::baffled:spedza mi to sen z powiek, bo naprawde chciałabym czuc sie komfortowo a nie myśleć o wpadce...

No ja tez nie wiem jak sie zabezpieczyc, kiedys myslalam o tym implancie u mnie spirala odpada. Pewnie i tak beda mi gadac w szpitalu o podwiazaniu jajowodow ale tego sie boje zrobic.

Marta dlatego sie zebralam bo juz kilka testow robilam bo nie mialam jeszcze@
Wacham sie pomiedzy spirala a implantem bo mam tylozgiecie macicy i to utrodnia zalozenie wkladki poza tym @ sa bardziej obfite a ja mam potop(nie raz spalam z pampersem).Gin jesxcze w pl powiedzial zebym zrobila przed wkladka koniecznie usg i najlepiej po pol roku dopiero zalozyla po tylu ciazach.
Implant jest jednoskladnikowy,mozna karmic a poniewaz nie ma estrogenow nie ma tez przeciwwslazan do zylakow itp

Ostatnia edycja:
Mamcia plastry bralam i zle sie po mich czolam,poza tym denerwowalo mnie to ze do okola plastra przykleja sie wszystko i w efekcie byl fo okola czarny:/
Podwiazanie daje mniej procent zabezpieczenia niz np implant.
Ja sie do proszkow nie nadaje bo glowa i pamiec nie ta:D
Dlaczego spirali nie mozesz?

Ostatnia edycja:
Nie ze nie moge spirali, poprostu nie chce. Zbyt duzo osob zachodzi po niej w ciaze. Jakos tak jest ona u mnie na ostatnim miejscu.
A ten implant to jak zakladaja? Musze troche poczytac.

reklama
Mojej kolezanki znajoma zaszla w 4 ciaze, dowiedziala sie w 12 tyg dopiero, okazalo sie ze zarodek jest bardzo blisko spirali i ze prawdopodobnie poroni, ona bardzo nie chciala tej ciazy. Donosila ja i urodzila sliczna coreczke ktora oczywiscie bardzo kocha :).
Mojej ciotce znowu spirla wrosla i musiala miec zabieg usuwania jej.
No jakos nie moge sie przekonac do tej spirali, wiem ze wiele kobiet ma i jest zadowolona, ale sama nie wiem.
O tym imlancie wlasnie czytam tez rozne opinie :/....ja chyba zaczne od plastrow i zobacze jak to bedzie.

Ostatnia edycja:
Do góry