Juhuuu !
dziewczyny jeszcze tylko dwie wizyty i będzie koniec.. dziś 3 zęby i jedno rwanie
Dentystki robią zakłady czy się pojawię na umówionych wizytach hihi a ja się nie poddaję walczę
sorki, że tak Was tu swoją próchnicą maltretuje .. ale jestem z siebie tak dumna, że pokonuje dentofobię, że aż się popłakałam z radości jak widzę swój uśmiech.. Już mogę czerwoną szminkę używać ! w ogóle mogę podkreślać usta ! i śmiać się szeroko.. jest bosko !!
annaoj tam się nic zlego nie dzieje.. nic nie czuje nawet przed znieczuleniem jest znieczulenie, żeby wkłucia nie czuć... uhh najbardziej denerwowała mnie suchość w ustach.. a teraz to nawet usta i gardło nawilżają.. cuda techniki hehe
Ja mam nad głowa telewizorek i panie mi seriale puszczają.. ale szczerze nigdy nie wiem o co loko haha
Co do szkoły, brak słów.. dobrze mówi poziomki, niech opakowanie przyniesie do domu.. ale w sumie jak już zje to będzie po ptokach.. kuźwa my tyle kasy na zdrową żywność dla dzieci wydajemy i nawet obitego jabłka nie podamy aa tu takie cyrki odstawiają. Może trzeba zrobić z tego większą akcję.
W szkole Adika jest tylko akcja mleko. Dostają tylko normalne mleko w kartoniku, nie ma możliwości dopłaty do smakowego, bo dyrektorka nie chcę się w to bawić. Po części ma rację, to ma być zdrowe mleko bez dopalaczy
Mnie przeraża tylko tępo w jakim idą z materiałem.. już 3 spr zaliczył z edukacji z angielskiego 2. Na religie stos modlitw. Wczoraj spojrzał źle na dni i nie spakował religii to dostał uwagę ! Lekka przesada, religia powinna zachęcać a nie odpychać..
Iwona nie smutaj się, chłopaki szybko wrócą.. A TY z nimi nie chciałaś lecieć?
Dziś mam wolne i dzień pełen wrażeń.. zmykam na groby sprzątać..