reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

To ja ostatnio robilam runde po "funciakach" :D
Mi bylo zimno ostatnie 2 dni,dzisiaj juz nie.
U nas zimno tez i kapac zaczelo.
Blizniaki padly i spia w wozku w przedpokoju:D

Ja sie utuczylam tylko w 1 ciazy,kazda kolejna odbiera mi kg:p

reklama
Wylataly sie i padly :), moja juz wstala a raczej ja ja obudzilam ;). U nas tylko jeden funciak i to obok na dzielnicy, u nas nie ma bo bogata dzielnica :/, ale i tak jestem tam codzinnie bo mlody ma tam szkole, ogolnie wolalabym tam mieszkwc bo tu u nas nic nie ma, taka dziura. Same domy

Mamcia to ja mam 2 funciaki i mase innych tez tanich sklepow i aptek:) Bardzo mi sie podoba to miejsce. Wy tam ogolnie tanio nie macie w koncu to stolica.

Powiem Wam ze taka zaprawka z Jagoda w chuscie i blizniaczym wozkiem z klockami po 15kg sztuka po tych uluczkach gora dol niezle robi:D

No masz co pchac i mala jeszcze na tobie, ja teraz kupilam wozek dla rodzenstwa i nim smigam nie ma porownania do poprzedniego, wielkosci jest jedynki siedzonko mozna zawsze odczepic. Ale najwazniejsza ze nie czuje wagi tego wozka. Takim byloby ci lzej jezdzic, moja mala jezdzi jak gdzies daleko idziemy.

Co do mieszkania to mu mieszkamy w ostatniej strefie to juz jak nie londek. Wszyscy co do nas przyjezdzaja to sie smieja ze na wies jada. Ale tu jest fajnie nie ma tego tloku co na innych dzielnicach, fajnie dla dzieci i nie ma takich cen jak w centrum za wynajem. Tylko wolalabym obok dzielnice bo blizej szkole bym miala, jak bedziemy czegos szukac to napewno blizej szkoly.

Ostatnia edycja:
chyba wiem o ktorym wozku mowisz:)
Ja bym potrzebowala dla trojaczkow:D
Jak gdzies dalej to na 2 wozki idziemy i jest ok.
Nam moze sie uda miec szkoly doslownie pod reka:rolleyes:

Ja to jestem blondynka:cool:
Pilam sobie kawke (taka jak fusowa tylko bez fusow)prawie skonczylam opakowanie i dziwilam sie ze nie budzi i zamulona chodze:confused:
Poniewaz slepa to malych literek nie czytam i dopiero teraz dojrzelam ze bezkofeinowa:what:

Ostatnia edycja:
Hahahha dobre z ta kawa ;). Ja bawarke sobie zrobilam ;). Ja mam phil and teda sporta. Odrazu bym go kupowala jak bym wiedziala jaki jest wygodny, i ile zakupow miesci. My nie mamy auta to wszystko na wozek ladujemy.
Oby wam sie udalo ze szkola, mi sie nie udalo i dlatego tak daleko smigam a tez mam 2 szkoly pod nosem, pozniej jak sie zwolnilo miejsce to juz malego nie chcialam przenoscic

puk puk :*

3 żeby zrobiona .. jutro na 8:30 kolejne :D do celu pozostały jeszcze tylko 4 :nerd:

poziomki mamacia ja to Wam zazdraszczam tych sklepów, tych cen dla dzieci i ogólnie jakoś tak lepiej się wydaje funciaki haha

do świat odliczam dni bo te świeta baaardzo rodzinne będą.. w sumie w IRL ale cala familia :D

Madii no coś TY doły masz .. to tylko trójka :p dasz radę :szok:

reklama
Dziewczyny dziekuje za pocieszenia jeszcze po katach nie rycze bo jakos czasu nie mialam ;-) ale jakos dziwnie w domu ;-) choc mam Meza Siostrzenice i dziewczyny dbaja zebym za bardzo sie nie nudzila ;-) ale ja nie wiem jak kiedys cala trojce na jakies obozy puszcze..
I czytalam ale nie wszystko pamietam
Madii wspolczuje potrojnego buntu i cierpliwosci zycze ;-)
Happymama super ze z rana lepiej bylo mam nadzieje ze dzien tez spokojnie minal.
Ja tez sie otargalam podwojny wozek, moj byl wygodny w prowadzeniu ale ciezki, teraz mi dziwnie jak z leciutka spacerowka chodze ;-)
Najmlodsza szaleje po mnie i nie daje pisac wiec uciekam wiec spokojnego wieczorku dla wszystkich :-)

Do góry