reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

witajcie....

nie ogarniam wszystkiego i wszystkich.. wybaczcie..

nie odpisze...

dziewczyny.. nie daje rady.... miało być lepiej a jest gorzej:szok::szok::szok:.. padam z trójca..

to co oni wymyslaja :szok:

pamietam o was.. całuję..
niech oni już pojda do Pl.. ,bo zwariuje..:szok:

reklama
hej dziewczyny !

my dynie robiliśmy w niedzielę, wyszły bombowe. hehe w sumie pierwszy raz jakoś tak

Nadia miała dziś dyskotekę na halloween ale mnie tak zagrzała, że ja zgarnęłam po 30 min do domu wrrrr normalnie taka mała cwaniara rośnie, że aż się boję co będzie dalej!

Pysia a ja właśnie nie wiem co Ci księża mają do tego, jest wiele zwyczajów które wywodzą się z zabobonów, choćby śmingus dyngus i jakoś to im nie przeszkadza. Ja myślę, że to fajna forma zabawy no i dzieci mają szansę zobaczyć, że duchy groźne nie są ;)
a tak jeszcze z moich przemyśleń to Wszystkich Świętych raczej należy do wesołego czasu, w końcu mówimy o świętych. Ja rozumiem zaduszki czas wspomnień i uwiecznienia zmarłych ciszą ale to dopiero 2 listopada...

mamcia dawaj golabki !

na 19:30 pedze do dentysty z tą jedynką i jestem poszczana ! jak ja się boję i sama nie wiem czego bardziej znieczulenia czy borowania :baffled:

Monika jedno powiem ! Nie przesadzaj ! bo takie upominanie robi się już nudne .. ehhh pisałam o tym na :ninja2:

Mamcia dzieki za pocieszenie ;-) trzeba bedzie sie wybrac ;-)
Poziomki mala nie chce wypluwac jeszcze zaczelam jej dawac taka dla dzieci do 2lat,ale malutko jej daje bo jak poczuje wiecej to zamiast chciec czyscic to jest awantura o jedzenie pasty ... Staram sie jak tylko sie da zeby ta paste jednak jak najczesciej ale nie zawsze sie udaje :-(

hej
szlag mnie zaraz trafi
tomek odrabia lekcje i nie moze zrobic, juz 2 godz bo mu sie nie chce i pisze po 1 literce i ryczy w przerwach a terz to juz w ogole bo zaraz bajka ,chociaz do szkoly jutro nie idze, bo jednak jade do lekarza, w dupe z tym wszystkim, wszystko się nas czepia

monika raczej nikt specjalnie nie ominął czy nie odpisał na Twojego posta, tak po prostu wyszło:sorry2:, a komp już nie wariuje?

upieklam przed chwilą murzynka z nowego przepisu i będę żreć, może mi się humor poprawi
ja mam jedna dynie w piwnice ale zaczyna gnic i chyba tez coś zrobimy

hapymama widzisz jakie masz fajne dzieciaki jak dbaja o mame

stefa mówisz że już młoda zaczyna podskakiwac,ło matko

a mamcia fajne te zdjęcia z przebierańcami

no bu wreszcie się wziął do roboty ten mój syn

to idę jesc tylko trochę przez to choróbsko smaku nie czuje
dobranoc

Monika ja z zaleglosciami jestem i nadrobic nie moge wiec przyznaje sie ze na razie nawet nie wiem o czym pisalas ale jak juz Poziomki pisala to tu raczej nikt nikogo inaczej nie traktuje mnie tez chwile nie bylo a jakos normalnie kazdy mnie traktuje ..
Happymama dobrze ze troszke lepiej i dobrze ze z maluszkiem wszystko dobrze wspolczuje takich przejsc oby juz lepiej tylko bylo :-)
Kate pogody zazdroszcze u nas wiatrzysko ostatnio. A dziewczyny w UK jak u Was?
I Syneczkow przystojniakow masz beda dziewczyny szalaly ;-)

Lenka dla Was zdrowka.
Ja chlopakow moich szykuje bo jutro do Pl leca, niby w piatek wracaja w nocy ale dziwnie mi strasznie ze Patryk tak beze mnie. Lece sprobowac skonczyc moje prasowanie bo przedtem dzieciaki mi nie daly ;-)

Madii nadz dzielna i walcz,my tu na Ciebie czekamy;)

Stefa powodzenia u stomatologa obys trafila na tak dobrego jak moj w Pl

Iwonamarniasz z ta pasta:(
moje tez lubia jesc ale czytalam ze nieduza ilosc pasty nie szkodzi. Podejrzewam ze nue do konca jest to wina braku pasty a slabszych zebow -moja siostra takie zeby.

Happy super ze dzieciaki rozumieja i pomagaja-kozystaj:)

Lenka zdrowka raz jeszcze a murzynka wcinaj bo na zlu humor lekarstwo super

Ostatnia edycja:
Dziewczyny moja dzieci tez jadly paste, syn to masakra tylko czekal na okazje :). Golabki zjedzone, ale jeszcze pol gara zostalo zapraszam :)
Widze ze u wszystkich dzieciaki dzis naginaja granice, ja juz czekam zeby do wanny wsadzic bo zwariuje :/......
2 dynie zrobione tylko swieczek zapomnialam!!!!!! Kurde ale jestem wsciekla. Jeszcze jedna dynia zostala ale ja juz na dzis mam dosc :/

reklama
Do góry