reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Co sie dzieje z tymi dziecmi, madii nie jestes sama!!!!!! Lily wlasnie na koniu jezdzi l, koniem jest oczwiscie M, zapyla po domu na czworaka,hahahahah dobrze mu tak :D

laski wróciłam, nie poszczałam się ! dwa zęby zrobione .. pozostało już tylko 6!!:baffled:

przez moją dentysto fobie mam próchnicę jak menel ! patologia !

dzieci w tyłek dają do nadal.. zabieram się za akcje spanie !

comokaski laski!

Nasze trole ;)

Załączniki

• 1383077368916.jpg
    1383077368916.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 37
Stefaa- ja nie cierpię dentysty:crazy:

mamcia- dyńki rewelacja! mialam napisać że moje dzieciaki też idą jako zombi, przebrania robimy sami ze starych ciuchów + makijaż. Tylko ta pogoda:no: jak tak będzie jak dzisiaj to kiepsko to widzę.

dzieciaki już spią uffff!!!

happymama
ja na słowo dentysta mam łzy w oczach .. i najlepsze jest to, że jak już się zacznie to looz ale moment znalezienia się na fotelu !! palpitacje serca, spocone dłonie, motyle w brzuchu, kręcioły w głowie, jednym słowem koszmar

mamcia
toś mnie pocieszyła.. witaj w gronie meneli :)

poziomki kiedy targasz?

wiecie co moja Nadia sciągneła dziś spodnie swojemu starszemu bratu na dyskotece ! biedy stał w koncie i powstrzymywał łzy... powiedział mi tylko, że to był najgorszy wstyd w jego życiu !! tak mnie mała franca zagrzała, że ma karę na wszystko .. nie takie wartości im wpajam do głowy !

Ostatnia edycja:
reklama
Stefaa no niezle mala dowalila :/, pewnie sie chciala popisac.
Moje leza w lozku i ogladaja bajke ale zaraz im wylacze.
Happymama ja tez maluje dzieciaki, dzis kupilam jakies farby i malemu jakas pelerynke do tego, mala ma sukienke, i jeszcze worki na cukierki wszystko w sklepie za funta ;)...

Do góry