reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
u nas też jest Halloween w czwartek, lubię bardzo, fajnie się chodzi po ciemku po uliczkach gdzie wszystkie domy są ozdobione, obstawione dyńkami itd. lubię ten klimat.
Obiecałam dzieciom że w czwartek pójdziemy, nie wiem jeszcze jak, nafaszeruję się czymś i pójdę najwyżej;-)

Dzisiaj mam już zdecydowanie lepszy nastrój, wczoraj wyłam na niesprawiedliwość losu, jeszcze żadnej ciąży nie miałam spokojnej żeby móc się beztrosko cieszyć i delektować tylko zawsze coś ale najważniejsze że maluch zdrowo rośnie i nic mu chwilowo nie zagraża.

Witam!Pisałam wczoraj ale jakoś zero odezwy,jakby mój post był niewidoczny,a może?
Trochę smutno,dziewczyny jak zada się jakieś pytanie i pozostaje się niezauważonym.
No cóż,dawno nie pisałam i już jestem inaczej traktowana.

Monika napisalas dlugiego opisowego posta co myslisz o tym co na forum i co u Was. Z pewnoscia kazda z nas przeczytala ale ciezko jest cos odpisac. A skoro nie dostalas odp to pewnie dlatego ze zadna nie znala odpowiedzi.I nie wciskaj nam prosze innego traktowania bo Cie nie bylo

Happy myslisz ze mozesz isc????

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wrocilam :tak:, 3 dynie kupione, ozdoby i cala reszta tez :tak:. Juz pokoj ozdobilismy, w tym roku skromnie ale dzieciaki i tak maja frajde :-D. Posprzatalam, popralam i humor mi sie poprawil teraz lece robic golabki :tak:. Poziomki ja juz sprawdzalam ile mil mam do Was ;-), daleko ale moze kiedys sie uda spotkac :tak:. Wieczorem bedziemy robic dynie, to dam fotke jak wyszly, M oczywiscie tak jak przypuszczalam zadzwonil ale dopiero teraz ze juz wraca do domu, wzial wieczor wolny ;-).
Happymama super ze masz lepszy nastroj :tak:, dokladnie najwazniejsze ze synus rosnie i ma sie swietnie :tak:, a w halloween moze taki spokojny wieczorny spacerek nie zaszkodzi ;-).
Dobra uciekam te golabki robic bo sie nie zbiore jak juz usiadlam :rofl2:.

hej
u nas dzisiaj słoneczko swieciło o 7 rano było 16 stopni, szok, a
w ciągu dnia 22 stopnie w cieniu, pogoda fantastyczna

Lenka ja ostatnio brałam antybiotyk bo mam problemy z cerą,
oczywiście grzybicy dostałąm mimo że osłonówki brałam, mi nystatyna pomogła,
o oby Was choróbsko omineło
poziomki miałam Ci pisać że u mnie po ostatnim porodzie @ przychodziłam podobnie
jak u Ciebie, brzuch mnie bolałą chyba z tydzień jakieś plamienie, póżniej prawie 50 dni cisza
i poźniej dostałam @, już u gina byłam bo nie wiedizałam o co chodzi,
ale on mi mówi, ze tak czasem jest po porodzie i żeby się nie przejmować
mamcia oby małej już na dobre przeszło, pewno jakiś wirus miała
hapymama dobrze, zę dzisiaj lepiej, ja pamiętam, ze z młodym w ciąży leżałam
to czasami miałąm takie humory, ze sama siebie miałąm dośc i nic mnie tak nie
dobijało jak ktoś przyszedł mnie odwiedzić i jeszcze użalał się nademną
Dorota mozesz robiś inhalacje samą solą albo ja mam Berodual krople
Któraś z Was pytała o wage dzieci, moje są duże takie ubite nie grube,
3 latek waży 18 kg młodszy 20 miesięcy 14 kg
to są moi chłopcy

Ostatnia edycja:
Kate- fajnych masz syneczków!

Poziomki- jak nerka nie będzie bolała to na godzinny spacerek mogę się wybrać. Mam się oszczędzać ale nie mam nakazu leżenia plackiem.

moje dzieciaki kochane, wczoraj się strasznie przejęły całą sytuacją, dzisiaj pomagają ,słuchają się bardzo i zgodnie się bawią razem co dało mi możliwość wylegiwania się do woli i nawet drzemkę sobie ucięłam. Oczywiście mam wobec nich wyrzuty sumienia trochę że tacy zdani na siebie ale co zrobić. Na dworze i tak jest paskudnie to chociaż pod tym kątem mi nie szkoda.

Monika- wybacz ja jeszcze nawet nie ogarnęłam wczorajszych postów.
Ale widzę że znowu masz dostęp, jak się udało?

Mamcia na wiosne chce pojechac do Londynu pozwiedzac wiec kto wie:rolleyes:
U nas dynie powykupowane:eek:

Kate dzieki,tez mi sie wydaje ze nie ma tragedii. Dzis znowu mnie brzuch boli.Zdziwilam sie bo zawsze odrazu po porodzie mialam normalne reg.@ Moze gdyby Jaga nie byla cyckowa to bylo by sie czym martwic.
Super masz chlopakow:)

Happy skoro mozesz to sie turlaj ale powoli:)

Ostatnia edycja:
happymama dziękuje, najstarszego zdjęc nie wrzucam, bo on już pełnoletni jest, ponad 2 m wzrostu ma,
super, ze dzieci pomagają a Ty odpoczywaj

reklama
Kate super masz chlopaki wcale nie wiadac po nich ze tyle waza. Moja lily znowu nie wazy duzo a wyglada jak pulpecic :). Golabki sie gotuja, dzis to bedzie obiado kolacja ;). Chlopaki robia dynie, ja tez ide cos wyskubac. Poziomki wszystkie dynie wykupione, szok!!!!!

Do góry