reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Poziomki nom chyba taka "uroda" tych zebow :-( staram sie ile sie da ;-) Szwagierki Corka rok mlodsza od mojej Klaudii a juz miala duuze problemy.
Wszyscy spia a ja nie moge to chyba z przejecia co to jutro bedzie ;-)

Kurcze opisalam sie a tu tylko polowa sie zapisala dziwne
Wiec pamietam tylko ze Mamcia ma swietne dyniaki a Stefaa Wam mala ladny numer wyciela az rece na sama mysl opadaja ..
No i moje dzieciaki dzis tak samo nieznosne jak u was a ja do tego przejeta jutrzejszym wyjazdem i cieszylam sie ze szybko zasneli ;-)
Dobranoc i spokojnej nocki dla kazdej Mamuski :-)

Hej wpadam napisać ze żyjemy :-), dzieci już mi wstają pomału ,na stary czas dobrze wstają a na nowy koszmarnie wcześnie :-(.
Narazie samolubnie co u nas ,a poźniej jak mi dzieci pozwala to poczytam co u was :-).

Wczoraj mega zabiegany dzień ,rano szkoła ,u kolezanki byłam bo kupiłam od niej cała wielka reklamówkę ciuchow ,większość dla oliwki ale i też coś dla mnie sie znalazło :-).

Zostawilam u niej te ciuchy j pojechalam z alim kupiłam mu buty po przedszkolu :-), w pepco dokupilam kolorowanki,gumki, mazaki ,alanowi 2 koszulki do przedszkola bo musi pięknie wyglądać i jak wyszłam z domu przed 8 tak wróciłam przed 13 ,pies padniety ,ali też :-).
W domu szybkie pozadki ,obiad zaczęłam ,i po oliwke,z nimi do pediatry,oli mimo kataru i kaszlu osluchowo czysta ,gardło też ok :-), dostała kropelki ,ali ok to mi go zaszczepili co alanek w nocy tak 2/4 godz po zasnieciu strasznie przeżywal i widać ze rączki i nozka bolą :-(, poźniej już fajnie spał :-).

Wróciłam po 17 a po 18 jechaliśmy już wszyscy z m do netto ,o 19.30 ali już spal a oli o 20 ,więc ja po 20 wczoraj zjadlam swój jeden jedyny posiłek na cały dzień bo wcześniej czasu normalnie nie miałam .

Dziś też kupę spraw ,oliwka ma urodzonki ,cukierki jej do szkoły zaniose :-), w domu posprzatam ,koło 11 jadę do mopsu bo dostałam awizo ,3 majcie kciuki aby to była decyzja pozytywna do świadczenia pielegnacyjnego ,chyba bym skakala z radości :-).

Po torta pójść,do apteki bo kropli do nosa nie mieli i zamawiali ,s domu naszykowac na imprezkę ,oliwia już ze mną na łóżku :-).

Dorota to rzeczywiscie zabiegany dzien mialas ;-)
Mi tak wczesnie Klaudia wstaje, ale to juz dlugo tak- o juz lazi i sie tlucze ;-) tyle ze ona sobie juz bajki w tv umie wlaczyc wiec czasem idzie i korzysta ;-)
I oczywiscie Sto Lat dla Oliwki, cala masa buziakow i samych slodkosci :-)
Ja zaraz wstaje i trzeba reszte naszykowac M mojemu i Synkowi bo ok 12 juz jada :-( z okazji lotu samolotem bez mamusi kupilam Synkowi zestaw "lotniskowy" ;-) kilka resoraczkow, helikopter i samolot oczywiscie ;-)
Cholera przezywam jakby ich z miesiac conajmniej mialo nie byc ;-)

hej
ja się wczoraj pochwaliłam, ze dzieci ładnie mi spią to
najmłodszy wstał o 5,45 :szok:, on zaraz idzie spać a ja chyba
będe pić kolejną kawę
Dorota sto lat dla Oliwki !!! i spokojniejszego dnia dzisiaj życzę
Iwona ja taka sama jestem , jak dzieci jadą gdzieś beze mnie ( co się bardzo rzadko zdarza)
to strasznie to przeżywam, my już matki tak chyba mamy
Steffa super, zęby wyleczone , tyle mniej,
ja ciągle lecze zęby i ciągle pełno mam ubytków, dbam o nie ,
dentysta mi powiedział, ze taka uroda, ja zawsze lecze ze znieczuleniem,
pasuje mi isc na przegląd ale boje się usłyszeć , ze znowu kilka ubytków mam,
a córa wczoraj faktycznie dała czadu

Heja

Monika oj tam tak wyslo nie bucz sie :-)

Widzialam dynie kogos - super!
Stefea twoja corra chyba gatki bratu sciagla :szok: ma pomysly nie ma co... :shocked2::-p
dorota wszystkiego co najlepsze dla Oliwki :-) trzymam kciuki za pozytywna decyzje!

A u nas po staremu dzis dzieciaki od 7:30 i 8 w szkolach wiec do 12 mam spokoj :-) mlody posprzzatal w pokoju :o ja tylko kredki ogarnelam i odkurzylam a tak to onsmietki wszystkie posprzatal szk normalnie, ale widze ze jak jest sam lepiej mu to idzie :tak: posprzatane, a obiad dzis spagetti wiec malo roboty :-) po pracy Ł na zakupy jedziemy juz a weekend bo jutro to ludzi pewnie bedzie ...... wiec dzis pojedziemy :p moze dynke kupimy i ozdobimy? :-)

witam,
słoneczny dzionek za oknem a co najważniejsze obudziłam się bez bólu w nerce i od razu humor lepszy.

100 lat dla Oliwki!!!:-)

miłego dnia.

Dorota 100 latek dla Oliwki :), to imprezka sie szykuje.
Iwona u mnie tez jak mlody wstanie to idzie sobie bajki wlaczyc, a mala do nas wskakuje, dzisz szybko przyszla bo ok 6 rano. Ale dopiero teraz sie obudzilysmy ;), jeszcze lezymy.
Ja tez bym przezywala za dziecmi, tak to juz jest ;).
Ja dzis zaczynam 22 tydz ;), ale zlecialo oby tak dalej, a maly wlasnie bryka w brzuszku.

reklama
Hej Cioteczki:)
Dorota mialas zabiegany dzien,ale ja takie lubie.Najgorzej jak nie mam nic do roboty:/
10000lat i buziakow dla Oliwki

Iwona trzymaj sie dzielnie;)
Ja zawsze wszedzie z dzieciakami,dziwnie musi byc tak bez:/

Kate tak to jest jak dzieci wczasnie pujda spac;)

Do góry