reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Stefaa dobry detektyw z Ciebie, dobre ;).
My tez juz w lozkach ale ja leze z mala bo mi sie pochorowala na maxa :(, mam nadzieje ze nie dostanie goraczki....

reklama
czuje sie wywolana do tablicy .... trzy fotki wklejalam zupelnie inne , czasem jak przez imageshack wklejam tez takie rzeczy się dzieją:szok: że zaczytują się nie moje zdjecia, (wklejam fotke plaży a widać np. fotografie robione telefonem w jakims markecie ) nie wiem czy to wina serwera czy te portale wariują. Z drugiej strony, nie ważne jakie zdjęcie egzotyczne zrobisz ... zawsze będzie wyglądać jak identyczne z katalogu ... zajmuje sie fotografią i architektura, nie przyszło wam do głowy, ze mogłam bawic sie aparatem z katalogiem hotelu w ręku i robic sobie takie same foty ???
no nie, nie mozna tak robić ...
a zdjecie nurka nie moje, ja nie nurkuję
chciałam poprawić post i wkleić prawidłowe fotki, wyrzuciło mnie i skasowało całą wiadomość. nie chce już mi się tego pisać raz jeszcze.
zresztą ... chyba już mnie wyrzuciłyście z grupy zamkniętej .. .cóż, szybka decyzja ...

miłego wieczoru

Ostatnia edycja:
Witajcie

Przepraszam, że tak nagle wkraczam w temat, nie mam w ostatnich dniach jak pisać, duuużo pracy i przyjechała do nas teściowa na kilka dni więc podczytuję tylko.
Ale co do zdjęć Twoich Antonia...niestety nie tylko te dzisiejsze pochodzą z neta niestety.... :-(

Przesylam Buziaki wielkie dla reszty Mamuś, odezwę się jutro

Antonia wystarczy że pokażesz nam prawdziwe fotografie. Nie pokazuj nam zdjęć z katalogu bo każda z nas ma dostęp do tego typu źródła.

Twoje opowieści są bajeczne więc możemy być podejrzliwe.

Nie rób z tego wątku pajacowni i nie kompromituj się tłumaczeniami, że serwer źle wgrał, że jesteś architektem i robisz podobne zdjęcia jak na necie.. Myślę, że tak nie można !!

reklama
Ooo dzieje sie widze!! ale lipa-ze nie szkoda zycia na cos takiego!!!
Antonia jakos w natloku zajec nie zauwazylam zebysmy kogokolwiek sie pozbyly a Ty pozbywasz sie niejako na wlasne zyczenie:thumbdown:

Wpadne jutro donosze tylko ze udzioryny udane:)

Stefa u mnie po wekeendzie chata gorzej wyglada niz po tygodniu:confused::D czary hehe

Mamcia u nas dzisiaj juz niezle wialo!!! Zdrowka dla Was:**

Annaoj znajac zycie zachce nam sie bo my oboje mamy takie zapedy;)

Ostatnia edycja:
Do góry