reklama
czuje sie wywolana do tablicy .... trzy fotki wklejalam zupelnie inne , czasem jak przez imageshack wklejam tez takie rzeczy się dzieją że zaczytują się nie moje zdjecia, (wklejam fotke plaży a widać np. fotografie robione telefonem w jakims markecie ) nie wiem czy to wina serwera czy te portale wariują. Z drugiej strony, nie ważne jakie zdjęcie egzotyczne zrobisz ... zawsze będzie wyglądać jak identyczne z katalogu ... zajmuje sie fotografią i architektura, nie przyszło wam do głowy, ze mogłam bawic sie aparatem z katalogiem hotelu w ręku i robic sobie takie same foty ???
no nie, nie mozna tak robić ...
a zdjecie nurka nie moje, ja nie nurkuję
chciałam poprawić post i wkleić prawidłowe fotki, wyrzuciło mnie i skasowało całą wiadomość. nie chce już mi się tego pisać raz jeszcze.
zresztą ... chyba już mnie wyrzuciłyście z grupy zamkniętej .. .cóż, szybka decyzja ...
miłego wieczoru
no nie, nie mozna tak robić ...
a zdjecie nurka nie moje, ja nie nurkuję
chciałam poprawić post i wkleić prawidłowe fotki, wyrzuciło mnie i skasowało całą wiadomość. nie chce już mi się tego pisać raz jeszcze.
zresztą ... chyba już mnie wyrzuciłyście z grupy zamkniętej .. .cóż, szybka decyzja ...
miłego wieczoru
Ostatnia edycja:
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witajcie
Przepraszam, że tak nagle wkraczam w temat, nie mam w ostatnich dniach jak pisać, duuużo pracy i przyjechała do nas teściowa na kilka dni więc podczytuję tylko.
Ale co do zdjęć Twoich Antonia...niestety nie tylko te dzisiejsze pochodzą z neta niestety.... :-(
Przesylam Buziaki wielkie dla reszty Mamuś, odezwę się jutro
Przepraszam, że tak nagle wkraczam w temat, nie mam w ostatnich dniach jak pisać, duuużo pracy i przyjechała do nas teściowa na kilka dni więc podczytuję tylko.
Ale co do zdjęć Twoich Antonia...niestety nie tylko te dzisiejsze pochodzą z neta niestety.... :-(
Przesylam Buziaki wielkie dla reszty Mamuś, odezwę się jutro
Antonia wystarczy że pokażesz nam prawdziwe fotografie. Nie pokazuj nam zdjęć z katalogu bo każda z nas ma dostęp do tego typu źródła.
Twoje opowieści są bajeczne więc możemy być podejrzliwe.
Nie rób z tego wątku pajacowni i nie kompromituj się tłumaczeniami, że serwer źle wgrał, że jesteś architektem i robisz podobne zdjęcia jak na necie.. Myślę, że tak nie można !!
Twoje opowieści są bajeczne więc możemy być podejrzliwe.
Nie rób z tego wątku pajacowni i nie kompromituj się tłumaczeniami, że serwer źle wgrał, że jesteś architektem i robisz podobne zdjęcia jak na necie.. Myślę, że tak nie można !!
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Dokładnie tak jak mówi Stefaa, niestety....
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ooo dzieje sie widze!! ale lipa-ze nie szkoda zycia na cos takiego!!!
Antonia jakos w natloku zajec nie zauwazylam zebysmy kogokolwiek sie pozbyly a Ty pozbywasz sie niejako na wlasne zyczenie:thumbdown:
Wpadne jutro donosze tylko ze udzioryny udane
Stefa u mnie po wekeendzie chata gorzej wyglada niz po tygodniu czary hehe
Mamcia u nas dzisiaj juz niezle wialo!!! Zdrowka dla Was:**
Annaoj znajac zycie zachce nam sie bo my oboje mamy takie zapedy
Antonia jakos w natloku zajec nie zauwazylam zebysmy kogokolwiek sie pozbyly a Ty pozbywasz sie niejako na wlasne zyczenie:thumbdown:
Wpadne jutro donosze tylko ze udzioryny udane
Stefa u mnie po wekeendzie chata gorzej wyglada niz po tygodniu czary hehe
Mamcia u nas dzisiaj juz niezle wialo!!! Zdrowka dla Was:**
Annaoj znajac zycie zachce nam sie bo my oboje mamy takie zapedy
Ostatnia edycja:
Podziel się: