reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
mamcia wlasnie kupilam sma tylko to normalne. przypadkiem dobrze trafilam
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dzoanna podziwiam Twoje podejście ,też bym takie chciała ,ja niestety trafiam na lekarzy którzy mi odradzają 3 dziecko :-(, a ja tak bardzo bym chciała ,ale postraszyli mnie dość skutecznie ,moze jeszcze kiedyś znajdę lekarza który mnie poprze,moze jeszcze za jakiś czas znów zacznę staranka. . A powiec jak wyglądały u Ciebie te kontrolę blizny ?.
Nadia bardzo ładne imię ,przy alanku tuż przed porodem zdecydowalam ze jakby jednak była dziewczynka to Nadia :-), a na samym początku przy Alanku jak dowiedziałam sie o ciazy to dziewczynke chciałam nazwać Róża :-).
Poziomki Śliczna Jagodzianka ,taka fajna pulchniutka po buzi :-), śliczna .
A tort extra ,no zdolności to Ty masz kobieto :-), oliwka ma też zaraz urodziny ale ja kupuje torta :-).
A ja sama nie wiem co robić ,oliwka katar ma straszny ,tzn siedzi jej głęboko ,spac przez to nie umie:-(,męczy sie ,marudzi ,nie wiem jak z gardłem ,ona wiecznie na gardło chora,w ciągu dnia zachowuje sie normalnie,tylko dziś ta noc :-(, nie wiem czy podjechac dziś do lekarza czy jeszcze nie ,zobaczę w ciągu dnia jak sie sytuacja rozwinie ,idę jeszcze spac :-).
Nadia bardzo ładne imię ,przy alanku tuż przed porodem zdecydowalam ze jakby jednak była dziewczynka to Nadia :-), a na samym początku przy Alanku jak dowiedziałam sie o ciazy to dziewczynke chciałam nazwać Róża :-).
Poziomki Śliczna Jagodzianka ,taka fajna pulchniutka po buzi :-), śliczna .
A tort extra ,no zdolności to Ty masz kobieto :-), oliwka ma też zaraz urodziny ale ja kupuje torta :-).
A ja sama nie wiem co robić ,oliwka katar ma straszny ,tzn siedzi jej głęboko ,spac przez to nie umie:-(,męczy sie ,marudzi ,nie wiem jak z gardłem ,ona wiecznie na gardło chora,w ciągu dnia zachowuje sie normalnie,tylko dziś ta noc :-(, nie wiem czy podjechac dziś do lekarza czy jeszcze nie ,zobaczę w ciągu dnia jak sie sytuacja rozwinie ,idę jeszcze spac :-).
Witam z rana, dzieciaki juz nas pobudzily :/.
Dorta jak patrze na godz twojego posta to sie za glowe lapie, ze ty nie spisz o tej godz.
Ja jeszcz w lozku, a M kawke robi , oczywiscie zaraz idzie do roboty .
A gdzie reszta mam? Dziewczyny wychodzic z ukrycia!!!!!!
Dorta jak patrze na godz twojego posta to sie za glowe lapie, ze ty nie spisz o tej godz.
Ja jeszcz w lozku, a M kawke robi , oczywiscie zaraz idzie do roboty .
A gdzie reszta mam? Dziewczyny wychodzic z ukrycia!!!!!!
Wyszłam i ja z mej jaskini !
Wczoraj byliśmy w Ikei po nowe kołdry, poduszki, pościele... i z łóżka dziś nie wychodzę tak bosko się czuję..
Dzieci szaleją, małż na giełdzie samochodowej a ja w moim azylu
Poziomki jak się cieszę, że wróciłaś od raz weselej na wątku się zrobiło. Zapalenia współczuje, 6 życzę chłopca jako trenera damskiej drużyny
annaoj dzieciaki moje były na zajęciach z gry zadowolone megaśnie a ja dylemat czy oby zapał im nie wygaśnie
dzoana witamy chlebem i solą.. ! zaczynam się czuć ze swoją 3 mało wielodzietna hihi miewasz komenatrze na temat swojego wieku i płodności? Bo ja mam tak owe bardzo często i w sumie bawią mnie one
Wczoraj byliśmy w Ikei po nowe kołdry, poduszki, pościele... i z łóżka dziś nie wychodzę tak bosko się czuję..
Dzieci szaleją, małż na giełdzie samochodowej a ja w moim azylu
Poziomki jak się cieszę, że wróciłaś od raz weselej na wątku się zrobiło. Zapalenia współczuje, 6 życzę chłopca jako trenera damskiej drużyny
annaoj dzieciaki moje były na zajęciach z gry zadowolone megaśnie a ja dylemat czy oby zapał im nie wygaśnie
dzoana witamy chlebem i solą.. ! zaczynam się czuć ze swoją 3 mało wielodzietna hihi miewasz komenatrze na temat swojego wieku i płodności? Bo ja mam tak owe bardzo często i w sumie bawią mnie one
lenka21*
2+3 = MY
dzoana witaj
poziomki tort ładny, zjadłabym, wczoraj rolade robiłam żyrafę robiłam ,a le Olo miał zły dzień i tak wszystko na szybko i jak zwijałam mi popekała, miałam wyrzucić ale zostawiłam i nawet nie jest źle, Twoja Jagoda "żarta"
mam taki katar ze nie mogę normalnie jeść, i nie wiem czy iść do lekarza, bo niestety ropny, masakra
miłej niedzieli
poziomki tort ładny, zjadłabym, wczoraj rolade robiłam żyrafę robiłam ,a le Olo miał zły dzień i tak wszystko na szybko i jak zwijałam mi popekała, miałam wyrzucić ale zostawiłam i nawet nie jest źle, Twoja Jagoda "żarta"
mam taki katar ze nie mogę normalnie jeść, i nie wiem czy iść do lekarza, bo niestety ropny, masakra
miłej niedzieli
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Hejjjj
u nas samoloty lataja nad glowami,niebo blekitne tata w domu lecimy na plac zabaw)
Cyc prawie nie boli,wczoraj.wzielam 2 nurofeny. Jagoda jadla w nocy 6 razy
Dorota kropli do nosa nie masz??
Stefa widze ze i Ty nie za czesto zagladasz??
Tez musimy sie wybrac na poscielowe zakupy przed zima
Trener chmmm dobry argument)
Lena jak ropny to moze lepiej idz?
Rolada nawet jak nie ladna to smaczna,szkoda wyrzucic
u nas samoloty lataja nad glowami,niebo blekitne tata w domu lecimy na plac zabaw)
Cyc prawie nie boli,wczoraj.wzielam 2 nurofeny. Jagoda jadla w nocy 6 razy
Dorota kropli do nosa nie masz??
Stefa widze ze i Ty nie za czesto zagladasz??
Tez musimy sie wybrac na poscielowe zakupy przed zima
Trener chmmm dobry argument)
Lena jak ropny to moze lepiej idz?
Rolada nawet jak nie ladna to smaczna,szkoda wyrzucic
reklama
Dziewczyny ale mam stracha, poszalelismy troch z rana z M bo ile mozna w zakonie zyc, i teraz tak mnie kluje w spojeniu ze ruszyc sie nie moge. Polozylam sie i wzielam nospe mam nadzieje ze przejdzie :/, normalnie juz sie nie dam dotknac...
Podziel się: