reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Poziomki ja mala karmilam mlekiem sma dla glodnych dzieci bo moja mala ciagle byla glodna i moge polecic to mleczko, mala nie miala kolek ani nic takiego, no i wkoncu sie najadala :).
Fajny torcik , masz talent kobito :)

reklama
Dzoanna podziwiam Twoje podejście ,też bym takie chciała ,ja niestety trafiam na lekarzy którzy mi odradzają 3 dziecko :-(, a ja tak bardzo bym chciała ,ale postraszyli mnie dość skutecznie ,moze jeszcze kiedyś znajdę lekarza który mnie poprze,moze jeszcze za jakiś czas znów zacznę staranka. . A powiec jak wyglądały u Ciebie te kontrolę blizny ?.
Nadia bardzo ładne imię ,przy alanku tuż przed porodem zdecydowalam ze jakby jednak była dziewczynka to Nadia :-), a na samym początku przy Alanku jak dowiedziałam sie o ciazy to dziewczynke chciałam nazwać Róża :-).

Poziomki Śliczna Jagodzianka ,taka fajna pulchniutka po buzi :-), śliczna .
A tort extra ,no zdolności to Ty masz kobieto :-), oliwka ma też zaraz urodziny ale ja kupuje torta :-).

A ja sama nie wiem co robić ,oliwka katar ma straszny ,tzn siedzi jej głęboko ,spac przez to nie umie:-(,męczy sie ,marudzi ,nie wiem jak z gardłem ,ona wiecznie na gardło chora,w ciągu dnia zachowuje sie normalnie,tylko dziś ta noc :-(, nie wiem czy podjechac dziś do lekarza czy jeszcze nie ,zobaczę w ciągu dnia jak sie sytuacja rozwinie ,idę jeszcze spac :-).

Witam z rana, dzieciaki juz nas pobudzily :/.
Dorta jak patrze na godz twojego posta to sie za glowe lapie, ze ty nie spisz o tej godz.
Ja jeszcz w lozku, a M kawke robi :), oczywiscie zaraz idzie do roboty :(.
A gdzie reszta mam? Dziewczyny wychodzic z ukrycia!!!!!!

Wyszłam i ja z mej jaskini !

Wczoraj byliśmy w Ikei po nowe kołdry, poduszki, pościele... i z łóżka dziś nie wychodzę ;) tak bosko się czuję..
Dzieci szaleją, małż na giełdzie samochodowej a ja w moim azylu:rofl2:

Poziomki jak się cieszę, że wróciłaś od raz weselej na wątku się zrobiło. Zapalenia współczuje, 6 życzę chłopca jako trenera damskiej drużyny :p

annaoj dzieciaki moje były na zajęciach z gry zadowolone megaśnie a ja dylemat czy oby zapał im nie wygaśnie ;)

dzoana witamy chlebem i solą.. ! zaczynam się czuć ze swoją 3 mało wielodzietna hihi:D miewasz komenatrze na temat swojego wieku i płodności? Bo ja mam tak owe bardzo często i w sumie bawią mnie one ;)

dzoana witaj

poziomki tort ładny, zjadłabym, wczoraj rolade robiłam żyrafę robiłam ,a le Olo miał zły dzień i tak wszystko na szybko i jak zwijałam mi popekała, miałam wyrzucić ale zostawiłam i nawet nie jest źle, Twoja Jagoda "żarta" :-D

mam taki katar ze nie mogę normalnie jeść, i nie wiem czy iść do lekarza, bo niestety ropny, masakra

miłej niedzieli

Hejjjj:)
u nas samoloty lataja nad glowami,niebo blekitne tata w domu lecimy na plac zabaw:))

Cyc prawie nie boli,wczoraj.wzielam 2 nurofeny. Jagoda jadla w nocy 6 razy:cool:

Dorota kropli do nosa nie masz??

Stefa widze ze i Ty nie za czesto zagladasz??
Tez musimy sie wybrac na poscielowe zakupy przed zima:rolleyes:
Trener chmmm dobry argument:))

Lena jak ropny to moze lepiej idz?
Rolada nawet jak nie ladna to smaczna,szkoda wyrzucic:p

reklama
Dziewczyny ale mam stracha, poszalelismy troch z rana z M bo ile mozna w zakonie zyc, i teraz tak mnie kluje w spojeniu ze ruszyc sie nie moge. Polozylam sie i wzielam nospe mam nadzieje ze przejdzie :/, normalnie juz sie nie dam dotknac...

Do góry