reklama
Stefaa no mieszkam w Londynie ale na samych obrzezach, nie w tym tloku na szczescie ;-). Wlasnie ciekawe jak poziomki.
Poziomki i Iwona jak tam kobity po wichurach dachy macie?
Kate fajna praca, ja czasami cos sprzedaje na ebay uk, w sumie ostatnio wiecej kupuje ;-).
Poziomki i Iwona jak tam kobity po wichurach dachy macie?
Kate fajna praca, ja czasami cos sprzedaje na ebay uk, w sumie ostatnio wiecej kupuje ;-).
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
u nas też w nocy i nad ranem straszna wichura. Teraz się zaczęło trochę uspokajać.
Dziewczyny dobrze że rozszyfrowałyście naszą Antonię, ja już miałam od dawna takie przeczucia. Dziewczyna nie wnosiła nic w ten wątek oprócz opisów o swoim cudownym życiu.
mamcia- jak brzuch dzisiaj? Zdrówka dla córci!
ja przeleżałam cały wczorajszy dzień z przerwą na śniadanie i obiad. Niestety każde dłuższe stanie i chodzenie powoduje że czuję kłucia i ucisk w okolicach szyjki Jakoś będę musiała przetrwać te tygodnie
Dziewczyny dobrze że rozszyfrowałyście naszą Antonię, ja już miałam od dawna takie przeczucia. Dziewczyna nie wnosiła nic w ten wątek oprócz opisów o swoim cudownym życiu.
mamcia- jak brzuch dzisiaj? Zdrówka dla córci!
ja przeleżałam cały wczorajszy dzień z przerwą na śniadanie i obiad. Niestety każde dłuższe stanie i chodzenie powoduje że czuję kłucia i ucisk w okolicach szyjki Jakoś będę musiała przetrwać te tygodnie
happymam brzuch juz oki. Oj wspolczuje ci tego ucisku ja tak mialam miesiac przed porodem z Lily, kazdy krok sprawial mi bol, ciagle wydawalo mi sie ze zaraz wyleci mi miedzy nogami. A we wczesniejszych ciazach od kiedy ci sie zaczynaly takie bole w szyjce? Jeszcze duzo zostalo, musisz uwazac na siebie, pomaga Ci ktos?
Mam nadzieje ze mala wyzdrowieje do czwartku bo jest halloween, syn juz mi glowe suszy. Co roku sie przebieramy i chodzimy po domach . Jeszcze musze dynie kupic i zrobic ;-).
Mam nadzieje ze mala wyzdrowieje do czwartku bo jest halloween, syn juz mi glowe suszy. Co roku sie przebieramy i chodzimy po domach . Jeszcze musze dynie kupic i zrobic ;-).
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Stefa po dzisiejszwj nocy kto wie
U nas wiatru prawie nima chyba wczoraj sie wywialo
Kurcze pisze na raty bo goscie sie kreca
Wszystkim chorym zdrowka duuuuuuuuuuuzo
U nas wiatru prawie nima chyba wczoraj sie wywialo
Kurcze pisze na raty bo goscie sie kreca
Wszystkim chorym zdrowka duuuuuuuuuuuzo
Ostatnia edycja:
happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
mamcia- no właśnie problem polega na tym że nie mam nikogo nie pomocy, mąż pomaga jak jest w domu ale że sporo czasu go nie ma więc jestem zdana na siebie. Dobrze że dzieci już starsze, rozumieją i pomagają...no ale gotować czy zaprowadzać i odbierać z placówek trzeba. No jakoś dam radę. Dałam już 3 razy. chociaż nachodzą mnie czarne myśli czasami typu że wyczerpałam już limit szczęścia i tym razem może się nie udać...ale staram się myśleć pozytywnie.
W poprzednich ciążach też po 20 tygodniu się zaczęło. W trzeciej ciąży już w 16 tygodniu, do tego w 31tc miałam cholestazę, mimo to donosiłam a w sumie nie leżałam plackiem bo nie miałam możliwości.
po za tym decydując sie na tę ciążę byłam świadoma jak to może wyglądać, lekarz twierdzi że taki "urok" moich ciąż.
W poprzednich ciążach też po 20 tygodniu się zaczęło. W trzeciej ciąży już w 16 tygodniu, do tego w 31tc miałam cholestazę, mimo to donosiłam a w sumie nie leżałam plackiem bo nie miałam możliwości.
po za tym decydując sie na tę ciążę byłam świadoma jak to może wyglądać, lekarz twierdzi że taki "urok" moich ciąż.
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Mamcia za co sie w tym roku przebierasz???
U nas sloneczko dzis wychodzi
Happy skoro wczesniej sie udawalo to i tym razem na pewno sie szczesliwie uda&&&&&&
kate ja tez poprosze na priv linka do Cie
Dziewczyny 13 pazdziernika mialam 3 dniowe delikatne plamienie wczoraj znowu sie pojawilo i dzisiaj juz wlasciwie przeszlo
Myslalam ze dostane normalnie @
w miedzyczasie bolal mnie 3 dni brzuch jak n @ dos mocno
Dzieciaki zadowolone maluj od rana,mam caly stol rusunkow
U nas sloneczko dzis wychodzi
Happy skoro wczesniej sie udawalo to i tym razem na pewno sie szczesliwie uda&&&&&&
kate ja tez poprosze na priv linka do Cie
Dziewczyny 13 pazdziernika mialam 3 dniowe delikatne plamienie wczoraj znowu sie pojawilo i dzisiaj juz wlasciwie przeszlo
Myslalam ze dostane normalnie @
w miedzyczasie bolal mnie 3 dni brzuch jak n @ dos mocno
Dzieciaki zadowolone maluj od rana,mam caly stol rusunkow
Ostatnia edycja:
Podziel się: