reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dziewczyny jestem w szoku z Antonia,normalnie szczena mi opadła
Ludziom naprawdę widać sie nudzi :-(.

Doris i Stefa dobrze ze stoicie też na straży i pilnujecie :-), super .

Stefa Ty to wczoraj więcej w lozeczku ? :-), ale co sie dziewic jak nowe poduszki i koldra :-), też bym sama z łóżka nie wyszła :-).

Poziomki ja poproszę o foty z urodzin :-).

Mamcia ja nie lubię wiatru ,a takiego silnego to aż strach sie bać :-(.

Annaoj fioletem gardło ? Pierwsze słyszę ,mówisz 2 dni smarujesz a ile razy na dzień ? Chyba dziś zakupie fiolet i obojgu posmaruje w gardlach ,wolę to niż antybiotyk.

Właśnie ali do mnie do lozka przyszedł

reklama
cos tak czułam
dobrze dziewczyny ze to wytropiłyscie
olek 4 razy jadł w nocy a od 4.20 probowałam go pacyfikowac cycem, , no ale wczoraj ie zdrzemnełam w dzien to przeciez sie wyspałam:cool:

miłego dnia
m ma za tydz imieniny i obmyslam menu:happy:

Jezu dziewczyny u nas od 4 sie zaczelo, ploty wyrywa wszystko lata az sie boje ze zaraz jakas galaz nam okna powybija, w zyciu czegos takiego nie widzialam, mam maga stracha!!!!!!!!
Ale jaja z ta antonia, ale mi tez juz cos smierdzialy jej posty.
Tak jak sie obawialam mala dostala goraczki w nocy :(, udalo sie ja zbic po 2 godz. Jeszcze spi, mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej, bo nawet po syrop nie mozna dzis wyjsc :(

dziewczyny mamy jeszcze jednego detektywa .. który podał trop :)

my ylko zakończyłyśmy sprawę...

Nie wiem w jakim celu ktoś takie bujdy wypisuje.. jak dla mnie to pierwszy objaw schizofremi. Niestety nasza czujność została uśpiona i ktoś miał niezły ubaw..

Szkoda rąk na takie typki..

jedynka mi się ukruszyła.. przykleiłam ja na jakimś kleju dentystycznym i cholewcia musze sie do dentysty umówić... a dziś znowu mamy jakiś zagrabanicznych gości i zakichana kolacja !! ja mam jeść z tą jedynką.. terminy też odległe boże ratuj!

Stefaa o kurde to dentysta jak nic.
No ja chcialam to samo napisac ze schizofremia, jezu ze nie szkoda jej czasu na wymyslanie no i co za bujna wyobraznia :).
Zaczyna padac teraz nas podtopi :/....

hello
jak się ludziom chce:baffled::no: i nie szkoda im czasu.
Dzisiaj mykamy na obiad do mojej mamy, więc drugi dzień mam luuz, to lubię:-)
B był w szkole i nawet spoko, babka przyjęła do wiadomości, coś tam się tłumaczyła. Mam nadzieje, że więcej takich sytuacji nie będzie.
Poziomki to dobrze, czyli jeszcze będziemy Ci kibicować:-)
Mamcia jak córcia?
Dorota fioletem na wodzie, dwa razy dziennie im pędzluje (na patyczek do ucha moczę). Tylko uważaj, żebyś sobie czegoś nie wybrudziła, bo to cholerstwo strasznie źle się spiera.

uciekam

Witam dziewczyny:) Jak tam wasze dzieci zareagowały na zmianę czau? Moje wczoraj poszły spać o 19 ale za to dziś pobudka o 5:sorry: Mam nadzieję, że im sie to jakoś przestawi.

Mamcia u nas też taki straszny wiatr był wczoraj że masakra.

Idę posprzątać trochę i szykować się do pracy. Buźka:)

A ta Antonia musi mieć chyba strasznie smutne życie, że je tak koloryzowała:baffled:

hej
i znowu poniedziałek mamy,
młody nie poszedł do przedszkola bo jest przeziębiony od
czwartku, chyba jeszcze dzisiaj i jutro w domu zostanie, na szczęsćie
bez antybiotyku się obeszło i mam nadzieje, ze tak zostanie
Dorota ja pracuje w domu, sprzedaje przez neta wózki dziecięce,
foteliki , bazy czasem jakieś zabawki itp, używane ale takich droższych
firm,
Dorota a próbowałaś dzieciom robić inhalacje jak są przeziębione,
u nas zdaje to egzamin z praktycznie nigdy nie mają antybiotyków
mamcia ja też nie cierpie wiatru, słyszałam wczoraj w wiadomościach,
że strasznie u Was wieje, dzisiaj lepiej coś?
Doris, Steffa dobrze, ze trzymacie ręke nad tym wątkiem,
bo widać, ze niektórzy mają bardzo dużo czasu i nie wiedzą co z nim
zrobić
Magda u mnie dzieci specjalnie nie zareagowały na zmiane czasu, ale moje kochają
spać, z czego się bardzo cieszę
Poziomki fajnie, ze impreza udana, czekam również na fotki

Pozdrawiam wszystkie mamy i życze miłego dnia !!!

Magada u mnie tez dzieciaki nie zareagowaly na zmiane czasu.
Kate moja najmlodsza tez chora :(, dobrze z od szkoly tydz. wolnego ma mlody to chociaz nie musze z nia wychodzic. U nas wialo miedzy 4 a 8 teraz sie uspokoilo. A wozki sprowadzasz? Czy z pl?

reklama
Do góry