reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
poziomki.. pocieszasz mnie...

ale jak patrze im dalej w las. tym.....mam gorzej nie lepiej,...
albo mi sie taki zestaw trójcy trafił ,ze czorty to a nie aniołki..:szok:

Jadzia booskaaaaaa:-)
a my odkąd dowiedzieliśmy sie o trojaczkach, oddaliśmy im sypialnie i teraz śpimy w salonie.. dobrze,że starsza córcia ma duży pokój..bo zagroziła nam jak sie dowiedziała o trójcy, że się z stamtąd nie ruszy..:-D:-D

jesli ktos teraz oglądał Shreka 3 ostatnia scena to tak u Nas życie wygląda.:szok:

Poziomki z ta spirala to gp idz, jak bedzie lekarz gin to moze ci zalozyc, jesli nie beda miec takiego to sa tu takie family clinic i tam sie zalatwia takie sprawy.

mamcia,annaoj dzieki dziewczyny. Pytalam znajomej to ona mowi ze tutaj u nas to u gp a nie wctym centrum dla kobiet. mialam dzisiaj sie umowic ale z tym karmieniem tak wyszlo. Na 99% zapalenie piersi prawej,ze wszystkich objawow nie mam tylko goraczki.

Dokładnie takie są realia życia ze ludzie maja po 3 lub więcej dzieci ,wtedy rezygnują z sypialni i dają ja dziecku lub dzieciom ,ja to bym chciała mieć 3 pokoje przy 3 dzieci ,tworzę Magada do dzieła:-).

Gdyby nie to ze mam dziś obiad z głowy to też bym jakas zapiekanke zrobiła ,takiego smaka zrobilyscie :-).

Oliwka dziś mimo melisalu oddaliła mi histerię o 2 w nocy i długo zasnąć nie umiała :-(, zaś mi sie przypomniały te nocki z nią nieprzespane ,ogolnie marudna od wczoraj sie zrobiła ,oby ino zaś jej coś nie brało ,tzn katar zaś ma na nowo ,spokój z katarem mieliśmy u niej jakieś półtorej tygodnia i zaś katar :-(,

Dziś w planach zrobić zakupy z dziecmi i spacerek .

M właśnie wychodzi do pracy i tak do godz 19 sama z dziecmi :-(.

Miłego dnia .

mam 26 lat i 4dzieci...6,5 , 4, 2 lata i ostania corcia 2msc...i...zastanawiam sie nad "produkcja" nastepnego...tzn tak ogolnie planowalimy duza rodzine wlasnie 5 dzieci z tym ze ostatnio dookolo slysze ze to nie odpowiedzialne ze najlepiej miec jedno dwoje zeby im zapewnic dostatnie zycie ( chociaz moje zle nie maja bo 2starszych uczy sie w prywatnej szkole muzycznej chodzimy na basen jak sa zdrowe do fikolandu minimum raz w miesiacu, ubieram dzieciaki w h&m pepco czyli tez nie mozna powiedziec ze chodza w byle czym jedzenie tez kupujemy nie z najnizszej polki...odkladamy ile sie da w planach mamy kupic ze 2 mieszkania zeby dzieciom bylo wlasnie ) juz wiele osob mi sugerowalo ze mam sie podwiazac ;/ to im mowie zeby swojej d... pilnowali tak jakby te dzieci nie wiem wpadkami byly niewiadomo jeszcze z kim ...meza mam wciaz tego samego jak narazie ;) uklada sie w miare wiadomo jak w zyciu raz lepiej raz gorzej ale uogulniajac jest ok...po urodzeniu najmlodszej myslalam ze jednak poprzestane na 4 bo troche ciezko fakt pozatym jak sie czlowiek dookolo wszytskich naslucha ze jest sie samolubnym...wlasnie dziewczyny myslicie ze to samolubne podejscie ? miec wiecej dzieci BO POPROSTU CZUJE SIE TAKA POTRZEBE? wlasnie od paru tyg uswiadamiam sobie ze ja jednak bede chciala za jakis cxzas postarac sie o 5 dziecko ...pewnie otoczenie stwierdzi ze porabalo nas do reszty ...mialyscie podobnie?

Poziomki u mnie w każdej ciąży ten sam scenariusz, lekarz stwierdził że mam słabe mięśnie i dlatego tak się dzieje bo ja skurczy generalnie nie mam tylko dzieci mam nisko i napierają na tę szyjkę za każdym razem. Biorę tylko magnez.

Witam i ja z kafka:)

Dorota ja z dziecmi do 22;00 sama:cool:

dzoanna witaj:)
pozostaje olewac bo kazdemu mordy nie obijesz.
Niezaleznie od miejsca zamieszkania w Pl ludzie maja nas za patologie.
Nie wazne jak dzieci maja to i tak wieszaja psy-ograniczeni sa i tyle.
Ja moze kiedys bede mila 6 jak mi cos odbije na stare lata:D

Dzisiaj cycek chory troche lepiej al keszcze troche boli:(

reklama
Witam dziewczyny:)

Dorota ja z chęcią bym oddała sypialnie no ale mąż mówi stanowcze nie:no:

Muszę nad nim trochę popracować;-)

Mąż w pracy, Hania u babci, Kacper sie bawi samochodami a mi się nic nie chcę. trzeba obiad ugotować, chyba ogórkową dziś zrobię.

Już synek zobaczył że laptop włączony i chce żębym mu traktory włączyła, więc już sobie nie popisze.

Do góry