reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dzoanna Poziomki powiedziała już wszystko,nic dodać - nic ująć :-), olej innych ,to wadze życie a inni niech sie w d... Pocaluja .

Poziomki 6 dzieci wow :-), a nie podalas lub ja nie doczutalam jak tam twoje dzieci w szkole .

Magada no chyba musisz sie za męża wziasc ,weź go w obroty i dzialajcie :-).

Dziewczyny dołujecie mnie bo normalnie wam zazdroszcze że możecie mieć tyle dzieci a ja raczej będę musiała pozostać przy 2 .

Ja mam dziś jakąś wene do sprzątania ,posprzątałam już wszystkie ciuchy we wszystkich szafkach ,kurze, pranie gary, wykąpałam się ,pozostały jeszcze podłogi na szczęście obiad mam z wczoraj ,zaraz zjem z dziećmi zupę i idę z nimi na dwór ,może zaliczymy plac zabaw ,małe zakupy i do domu, zrobie im naleśniki ,a razem z dziećmi mam w planach zrobić babeczki :-).

reklama
Hejka, wiatam nowa mamusie ;). Ja tez bym mogla miec duzo dzieci ale na 3 bede musiala poprzestac bo juz 3 cc :(.
Poziomki wspolczuje bolu piersi :(
Dorota ja tez dzis mialam okropna nocke, ale to z mojej winy, dopadla mnie bezsennosc i dopiero przed 6 rano normalnie zasnelam :(
Dobra spadam na kawke, pozniej sie odezwe.

Dzoanna rób co Ci serce podpowiada. Jeżeli uwazasz że dasz radę z piąteczką to do dzieła. Nie ma co patrzeć na innych. Mi to nawet mówili po co mi drugie:crazy:

Dorota prześlij mi trochę tej weny do sprzątania, bo mi się nic nie chce.
Poziomki 6 dzieciaczków super, a nie bałabyś się że znów bliźniaki lub trojaczki by były?

Mamcia10 ja jestem po 4 cc i w razie piatego dziecka bede miala 5 ciecie :sorry: jak widac wszystko sie da jak sie chce :p inna sprawa ze mam swoja super ginekolog ktora mi wszystkie ciaze prowadzi tak ze wszystko jest ok ;) Poziomki...patologia...dokladnie to widze w oczach ludzi ktorych mijam wychodzac z moja gromadka do np galerii handlowej ;/ wkrece sie do Was na watek jesli nie macie nic przeciwko :) Mam 6,5letniego Maksymiliana, 4letnia Tosie 2 letnia Nadie i 2msc Róże :) i nadzieje na malego Leosia za..hmm...3-4lata ;)

Dorota mialam napisac zapomnialm:p
Czekamy na miejsca,zobaczymy ile to potrwa.
Twojej weny to i ja poprosze troszke bo len dzisiaj mnie ogarnal:p
Co do dzieciaczkow-czas pokarze:)

Mamcia bezsennosc meczyla mnie w kazdej ciazy:mad:

Magada jezeli juz to za 5 lat akurat Goska bedzie juz dorosla,reszta duza w szkolach-luzik:D

Dzoanna mi wszyscy wspolczuja dzieci:confused:
No prawdziwa tragedia!!! :D

Ostatnia edycja:
Dzoanna 4 cc super :tak:, ja mieszkam w uk i tu nie ma takiej opieki gin jak w pl dlatego bym sie bala. Ja oprocz 3cc mielam jeszcze jedno poronienie i przy tym 2 skrobanki przez blad lekarzy. A wiec troche sie martwie o moja macice.
My wlasnie wrocilismy z zakupow, musialam malemu kupic buty i do szkoly i do domu. Jestem padnieta, prawie 4 godz lazenie i jeszcze te autobusy :eek:, na szczescie mloda przespala cale zakupy i nie bylo tak zle. Ale juz nogi z domu nie wystawiam :no:, jeszcze zaczelo lac.

Dzoanna podziwiam ze chcesz mieć tyle cesarek ze sie nie boisz ? A mówiła ci ginka o zrostach ,o komplikacji cesarki gdyby łożysko przykleilo sie do blizny ? Pytam bo mnie lekarz który robił mi 2 cc mówił ze dla mojego dobra abym już w ciążę nie zachodziła bo mam straszne zrosty ,i teraz też lekarze mnie straszą nawet śmiercią przed kolejna cesarka ,jak to u ciebie wyglądało ?

Ja zaliczylam z dziecmi 3,5 godz wypad na dwór,2 place zabaw,zakupy ,spacer,dzieci naleśniki pojadly ,idę babeczki z nimi robić ,kąpiel i do spania. m jeszcze w pracy .

Poziomki tez sie spotkalam ze wspolczuciem w zwiazku z taka straszna tragedia jaka mnie spotkala czyli urodzenie i wychowywanie tylu dzieci ja to sie smieje i zawsze odpowiadam ze ja takie zycie lubie ze sa wszystkie planowane a jak wspominam o 5 to sie za glowe lapia :p

co do cc to przed kazda ciaza mialam kontrole blizny i bylo ok fakt na wlasna odpowiedzialnosc zachodzilam w te ciaze ale ja sie szybko regeneruje ladnie zrastam ze tak powiem. za ewentualne bledy przepraszam ale Róża przy cycu i 1reka pisze ;)

Sluchajcie Jagod oszalal! je cyce i butle w ilosci 120 mm i 2 cycki:confused::D

Dzoanna moj M zawsze mowi ze to mie koniec bo chce miec zenska drozyne pilkarska:p

Mamcia Annaoj jakie tu mm jest dobre??? Mam na razie NAN bo pierwszy sklep jaki mam po drodze to polski.

Ostatnia edycja:
reklama
1382812009622.jpg

Zrobilem dla Gabi-krzywe oko poprawione:p

Załączniki

• 1382812009622.jpg
    1382812009622.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 47
Do góry