reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Dziewczyny ona wogole ma focha na prawego cyca a lewego cos tam ssie:/

Magda salonow mu sie zachcialo:D
powiedz mu ze ja dorobilam sie salonu jak urodzilam piate:p

reklama
Hehehe poziomki dobre z tym salonem ;).
Co do zapiekanek to ja sama je modifikuje, zawsze jakas inna wymyslam. Annaoj a jak ziemniaki kroisz, ja w plastry. Czasami tez robie z makaronow.
Ostatnio mam smaka na mozarelle jak ide do sklepu to zawsze sobie kupie i jem w calosci bez zadnych dodatkow ;) to chyba uroki ciazy.
Magada my tez mamy 3 pokoje jeden dzieci maja, jeden to nasza sypialnia i jeden goscinny. Ale sie nie martwie bo maluszek pierwsze mies bedzie miec z nami pokoj. Pozniej bedziemy kombinowac.

Ostatnia edycja:
Ja zapiekanki robie tak ze sprzatam lodowke:D
i wole z makaronem:) 1382728333408.jpg

Załączniki

• 1382728333408.jpg
    1382728333408.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 48
Magada 3 pokoje to i tak sporo ,w dzisiejszych czasach ludzie mieszkaja w mniej pokoji i więcej ludzi

Dokładnie powiec jak Poziomki ci doradzila też jestem ciekawa co powie :-),

Dziewczyny ja padam ,ide spac ,dobrej nocy .

Mamcia ktory tc u Cie?

Wkleilam Wam mojego klucha:)

Dorota ale to szczera prawda bo w naszym domu caly czas byl remont i nasz salon byl nasza sypialnia wiec faktycznie nie istnial jako salon:)

Ostatnia edycja:
Poziomki leci mi 21 tydz ;). Ale pysia z twojej malej, moje dzieciaki tez takie pultaski byly ;).
Co do zapiekanek to u mnie tez robie jak nie mam pomyslu na obiad i czyszcze lodowke dlatego zawsze sa inne ;). A makaron kocham w kazdej postaci :).

Mamcia tradycyjnie zazdraszczam:p
Kurcze juz polowke minelas ale czas leci! Ja myslalam zeasz 16:eek:

I zapisalam nas do gp na nin M,nie chcieli mojego:)

Ostatnia edycja:
reklama
magada- moje trzecie dziecko powstało w 38m mieszkanku, przeżyliśmy wtedy i było ok. Moja koleżanka mieszkała z trójką w kawalerce;-)

Poziomki- Jagódka śliczna. Ja mam dzisiaj równe 24 tygodnie skończone.

mamcia- kocham zapiekanki w każdej postaci najbardziej lubię makaronowe i chyba właśnie jutro jakąś popełnię;-):tak:

Do góry